Opublikowano wczoraj o 14:36 1 dzień 2 godziny temu, Jutrzen napisał(a):"dlaczego Def Jam Icon była tak słaba" - średnia ocen 70%.Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.
Opublikowano wczoraj o 15:53 1 dzień W dniu 5.01.2026 o 16:04, Ken Adams napisał(a):Numer przeczytany od a do z i to dawno temu bo przy weekendzie.Jak zawsze sa plusy i minusy ale nie mnie to oceniac niech to zrobia inni.Razi, po raz kolejny, brak dnia Mario Nintendowcow w kalendarzu, pomimo tego, ze Graba na lamach poprzedniego numeru wyraznie o tym zasugerowal. Z tego co sie orientuje to Graba swoja droga odwiedza forum wiec ode mnie mala prosba gdybys mogl, tylko nie bij, ograniczyc ilosc tekstu umieszczana pod fotkami; nie lepiej po prostu wrzucic to w bloki?Na koniec wszystkiego dobrego w 2026, dla grona redaktorow, dla czytelnikow oraz, dla forumowiczow.Zdrowka i jedziem dalej zCzęsto gęsto brakuje mi miejsca na wszystkie ciekawostki i dlatego stosuję te podpisy pod zdjęciami) Dzięki za sugestię!
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień 3 godziny temu, Mari4n napisał(a):Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.Gamerankings. GameSpot 8.1, IGN 7, Game Informer 7.75. vs. opinie anonimowych internautów.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ej dobra może naiwne pytanie ale to kim jest ten anonim w headshocie? Ja cały czas myślałem że to zdupy.pl, ale ostatnio widziałem fragment filmu o PE gdzie opowiadał, że to nie on. Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Miałem kiedyś teorię, że tego anonima co miesiąc pisze jakiś inny redaktor, ale w sumie nie jestem pewien. Ewentualnie może Roger. Szczerze mówiąc nie widzę sensu w tym anonimie. Wolałbym, żeby ktoś miał normalnie tam swoją rubrykę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 34 minuty temu, Manor napisał(a):Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.No ja tak właśnie myślałem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Była chyba jakaś imba o niego, i niedługo później ów Anonim się pojawił. Chyba niektórzy już zapomnieli że on tan wcześniej był- albo nadal jest.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ostatnio się pytałem to dostalem od rednaczy zwrotke zebym się nie pytal, bo kociej mordy dostane
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to Shiva
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 47 minut temu, Pix napisał(a):Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to ShivaTej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 26 minut temu, Scythe napisał(a):Tej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?Miłej lektury.