Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 340 + KALENDARZ GRACZA 2026

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Jutrzen napisał(a):

"dlaczego Def Jam Icon była tak słaba" - średnia ocen 70%.

Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak najlepiej rozpocząć niedzielę? Dostawą nowego numer! ;) Biorę się za pakowanie, tak że jutro powinny wyjechać wszystkie paczki z Patronite i prenumeraty do paczkomatów.

• Najlepszego z nowym rokiem :) Styczniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży. Niezmiennie jesteśmy online (aczkolwiek zapas szybko topnieje), a teraz dodatkowo zapraszamy do stacjonarnych punktów z pra

• A rzeczywiście, to Pani Asia z Bez Dyskusji. Też jestem na tak, dobrze się jej słucha i brzmi na ogarniętą zagrajmerkę, więc chętnie widywałbym ją częściej w tym przepełnionym testosteronem ikstrimie

Opublikowano
W dniu 5.01.2026 o 16:04, Ken Adams napisał(a):

Numer przeczytany od a do z i to dawno temu bo przy weekendzie.

Jak zawsze sa plusy i minusy ale nie mnie to oceniac niech to zrobia inni.

Razi, po raz kolejny, brak dnia Mario Nintendowcow w kalendarzu, pomimo tego, ze Graba na lamach poprzedniego numeru wyraznie o tym zasugerowal. Z tego co sie orientuje to Graba swoja droga odwiedza forum wiec ode mnie mala prosba gdybys mogl, tylko nie bij, ograniczyc ilosc tekstu umieszczana pod fotkami; nie lepiej po prostu wrzucic to w bloki?

Na koniec wszystkiego dobrego w 2026, dla grona redaktorow, dla czytelnikow oraz, dla forumowiczow.

Zdrowka i jedziem dalej z

Często gęsto brakuje mi miejsca na wszystkie ciekawostki i dlatego stosuję te podpisy pod zdjęciami) Dzięki za sugestię!

Opublikowano
3 godziny temu, Mari4n napisał(a):

Jeśli masz na myśli ocenę z metacritic, to jest to ocena krytyków, użytkownicy dali 50% wersji na X360, a 31% wersji na PS3. I tak, gra jest faktycznie tak słaba.

Gamerankings. GameSpot 8.1, IGN 7, Game Informer 7.75. vs. opinie anonimowych internautów.

Opublikowano

Ej dobra może naiwne pytanie ale to kim jest ten anonim w headshocie? Ja cały czas myślałem że to zdupy.pl, ale ostatnio widziałem fragment filmu o PE gdzie opowiadał, że to nie on. Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.

Opublikowano

Miałem kiedyś teorię, że tego anonima co miesiąc pisze jakiś inny redaktor, ale w sumie nie jestem pewien. Ewentualnie może Roger.

Szczerze mówiąc nie widzę sensu w tym anonimie. Wolałbym, żeby ktoś miał normalnie tam swoją rubrykę.

Opublikowano
34 minuty temu, Manor napisał(a):

Chyba że to on, ale chodzi o to, żeby cały czas ukrywać ten fakt.

No ja tak właśnie myślałem. )

Opublikowano

Była chyba jakaś imba o niego, i niedługo później ów Anonim się pojawił. Chyba niektórzy już zapomnieli że on tan wcześniej był- albo nadal jest.

Opublikowano

Ostatnio się pytałem to dostalem od rednaczy zwrotke zebym się nie pytal, bo kociej mordy dostane notsure

Opublikowano

Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to Shiva

Opublikowano
47 minut temu, Pix napisał(a):

Będzie niezły mindfuck jak z okazji 400 numeru ujawnią że to Shiva

Tej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.
Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?

Opublikowano
26 minut temu, Scythe napisał(a):

Tej o co poszło, że Shiva odszedł z PE? Kiedy do tego doszło to byłem gimbusem a potem jakoś o tym zapomniałem. Twój post mi o nim przypomniał.
Pamiętam, że ziomeczek pisał fajne recenzje, współtworzył LOLa, był jedną z barwniejszych postaci starego PE. Skończyłem z kupnem PE gdzieś na #120, czy pojawił się potem albo dał znak życia?

Miłej lektury. D