Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Przejście tego Nicholaiem to nadal najtrudniejsze residentowe wyzwanieNajlepsze 15s opisu poziomu trudnosci jakie spotkalem w internecie.
Opublikowano 40 minut temu40 min Mogliście chociaż zagrać w grę w ramach przypomnienia przed napisaniem książki albo poogladać jakieś speedruny, facts about na YouTube cokolwiek a tu taka wtopa!
Opublikowano 9 minut temu9 min Dzięki prezesie za szybką wysyłkę, pierwszy album na który faktycznie czekałem Piękny zapach jak zawsze
Opublikowano 2 minuty temu2 min Autor Ten zapach... W garażu tak wali, że aż bramę uchylam. Już tylko czekam, kiedy zona mnie z tymi pisemkami wyeksmituje...Wysyłki jak coś na bieżąco - dzisiaj kolejne 100 wyjechało, na jutro powinien być już komplet ze sklepu i ruszy Allegro. Wstępnie również w sobotę partię chcę wysłać, bo są te weekendowe odbiory InPostu.