Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 18 minut temu, Słupek napisał(a):u mnie dopiero wczoraj wieczorem nadana więc pomyślałem, że to zemsta za wzięcie prenumeraty po promocji :/To ja tu specjalnie dla Ciebie promo na prenumeratę, wysyłka książki w (prawie) pierwszym rzucie i to jeszcze człowiek z chyba pękniętym żebrem pakuje (to granie w piłkę kiedyś mnie wykończy), a ten dalej narzeka :/ Dodaję do czarnej listy!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, Pupcio napisał(a):Zabieram się za ANALIZEPupcio brakuje na półce jakiegoś pluszaka leona es kenedjego
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 22 godziny temu, łom napisał(a):"epizodyczne sekcje, w których rozprawialiśmy się z hordami zombie i LICKERÓW w skórze Carlosa" lickera nie ma ani w RE3 ani RE3 RemakeNie mam słów tylko memaMoże tak był robiony research?
Opublikowano 21 minut temu21 min @łom w wielu aspektach masz rację, ale z Lickerami się mylisz i wprowadzasz zamęt - Lickery są w Resident Evil 3 Remake, kończyłem to kilka razy w tym roku.
Opublikowano 11 minut temu11 min 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):@łom w wielu aspektach masz rację, ale z Lickerami się mylisz i wprowadzasz zamęt - Lickery są w Resident Evil 3 Remake, kończyłem to kilka razy w tym roku.Tak, skrótowo to napisałem bo w głowie miałem RE3 OG gdzie Carlos zwiedza tylko szpital i w OG i Remake w szpitalu nie ma Lickerów, a są tylko w posterunku podczas wizyty Carlosa której to sekcji nie ma w OG (bo wpadamy tam jako Jill). Zresztą Roger już wyjaśnił że pomylił Lickera z Hunterem. Edytowane 10 minut temu10 min przez łom
Opublikowano 10 minut temu10 min Just now, łom said:Tak, skrótowo to napisałem bo w głowie miałem RE3 OG gdzie Carlos zwiedza tylko szpital i w OG i Remake w szpitalu nie ma Lickerów, a są tylko w posterunku podczas wizyty Carlosa której to sekcji nie ma w OG (bo wpadamy tam jako Jill).Zgadza się. Ale generalnie racja, nie można sobie pozwalać na poważne babole w tego typu publikacjach. No nic, nie brałem na premierę, poczekam aż wpadnie do Gamepassa.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Po weekendzie napiszę więcej ale dowiedziałem się np. tego że Ashley w RE4 Remake 'dodano samodzielności (systemowo objawiającej się tym, iż nie może już zginąć, przestała więc być "upierdliwością" i typową "damą w opałach")'.