Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Przejście tego Nicholaiem to nadal najtrudniejsze residentowe wyzwanieNajlepsze 15s opisu poziomu trudnosci jakie spotkalem w internecie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mogliście chociaż zagrać w grę w ramach przypomnienia przed napisaniem książki albo poogladać jakieś speedruny, facts about na YouTube cokolwiek a tu taka wtopa!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzięki prezesie za szybką wysyłkę, pierwszy album na który faktycznie czekałem Piękny zapach jak zawsze
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Ten zapach... W garażu tak wali, że aż bramę uchylam. Już tylko czekam, kiedy zona mnie z tymi pisemkami wyeksmituje...Wysyłki jak coś na bieżąco - dzisiaj kolejne 100 wyjechało, na jutro powinien być już komplet ze sklepu i ruszy Allegro. Wstępnie również w sobotę partię chcę wysłać, bo są te weekendowe odbiory InPostu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, łom napisał(a):Miałem napisać opinię dopiero po przeczytaniu wszystkiego ale wywołuję do tablicy @Roger Recenzja RE3: Nemesis, widać że nie było grane i sprawdzane i pomieszało się z RE1/2/3 Remake/OG. Po kolei:i CV i RE3 startowały jako spin-offy, 'prawdziwy' RE3 to miał być tytuł który przekształcił się w DMCpowalenie Nemesisa nie dawało "rzadkiego ulepszenia broni" tylko nowe bronie (Eagle i Shotgun z Terminatora które składamy z dwóch paczek i Assault Rifle/infinite ammo)3 zakończenia gry? Ja znam dwa + wybór co się stanie z Nicholaiemopcja live selection zeskoczenia z balkonu? Nie było. Żadnego słowa o alternatywnych cutscenkach...posterunek R.P.D. to jest dosłownie 20 minut z całej gry i innych pre-renderowanych teł z RE2 nie pamiętam a sugerowane jest co innego"pułapki środowiskowe" co?"mniej angażujące zagadki" - to jakiś żart? Najlepsze zagadki w całej serii polegające na czymś więcej niż ganianiu z kluczem w lewo i prawo a do tego część z nich miało losowe rozwiązania"więcej broni (miotacz ognia - pamiętamy!)" a miotacz był w RE1 i 2 a nie 3"epizodyczne sekcje, w których rozprawialiśmy się z hordami zombie i LICKERÓW w skórze Carlosa" lickera nie ma ani w RE3 ani RE3 Remake"minigierka z serii The Mercenaries, w której na czas i na punkty wybijaliśmy zombiaki" kompletnie nie toNie mam słów tylko memaZ lickerami pewnie się pomylił z Hunterami bo w sekcji Carlosa faktycznie występowały w szpitalu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Whisker napisał(a):Z lickerami pewnie się pomylił z Hunterami bo w sekcji Carlosa faktycznie występowały w szpitalu.Wszystko się pomieszało, bo w og jest jedna sekcja Carlosem i nie wybija się hord zombiaków, to jest w remake. Nie do wybronienia tekst.Edit: W innych tekstach jeszcze Billy jest notorycznie nazywany Bill, błąd jak Daxter/Dexter. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez łom
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, łom napisał(a):Wszystko się pomieszało, bo w og jest jedna sekcja Carlosem i nie wybija się hord zombiaków, to jest w remake. Nie do wybronienia tekst.Edit: W innych tekstach jeszcze Billy jest notorycznie nazywany Bill, błąd jak Daxter/Dexter.Bill??? Co? No w Og jest też motyw w jednej ze ścieżek w szpitalu że przy wyjściu z windy atakuje masa zombiaków a w drugiej właśnie huntery.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Te jednorazowe 5 zombiaków nie nazwał bym hordą, na 98% pomieszało się z RE3 Remake, tam jest horda podczas obrony pomieszczenia w szpitalu.Tak właściwie lektura już za mną ale nie będę się jeszcze rozpisywał bo mało kto przeczytał. Z plusów to skład, wywalone zostały poronione pomysł z MGS, randomowych zdjęć też nie ma ale parę artów wygląda jak wygenerowane przez AI (35, 69, 83, 97)... obym się mylił i to tylko lipny filtr.
Opublikowano 19 minut temu19 min Sam tylko przekartkowałem póki co (będzie czytane na weekendzie), ale tekstu jest chyba więcej niż w poprzednich książkach. No i jak pisze @łom brak tych "randomowych zdjęć" na plus.