Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Extreme #1 (1994-1996)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, grzybiarz napisał(a):

A jeszcze oceniaczka jest jak ze starych extrimow, a pisałeś wyżej że nowa szata graficzna ma być… czy to tylko jakieś rendery dla zobrazowania?

Ps wipeouta wziąłem:)

Ja pisalem o nowej szacie? Nieee, tu Roger rzadzi w temacie layoutu :)

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powiem ci szczerze, że w pierwszej chwili byłem sceptyczny w kwestii prowadzenia tego specjala, bo dopiero co skończyliśmy Kompendium PSX i czułem zmęczenie materiału. Dałem sobie kilka dni na zbadani

• A wiecie że Sony miało robić czytnik CD do Snesa?? już się nie mogę doczekać aż poznam tę historię

• Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie: Crash Bandicoot - 598 Tomb Raider - 512 Tekken 2 - 457 Resident Evil - 452 Wipeout 2097 - 407 Suikoden - 302 --- S

Opublikowano
W dniu 13.04.2026 o 12:12, Roger napisał(a):

Styl graficzny będzie bliższy temu z lat 98-99.

A nie no… dobrze Roger odpisał. To mi się coś ubzdurało :/

Opublikowano
  • Autor

Limitki jeszcze ok. 60 zostało.

Opublikowano

Czy limitki zawsze tak szybko schodziły? Niestety nie zdążyłem, rano patrzę i już nie ma, a jest zdecydowanie najładniejsza.

Opublikowano

Ło Panie.

Limitka to już od lat schodzi na pniu jak bilety płyte na koncert Mety.

Opublikowano

Chcialem dobrac do limitki jakas okladke zwykla ale zadna mi sie nie podobala. Wzialbym gdyby byla ta z Loaded. Perez, czy to jest jakis wiekszy koszt dla firm jesli w ofercie jest np. 8 albo 10 okladek zamiast tych 6 podstawowych?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, A_Bogush napisał(a):

Czy limitki zawsze tak szybko schodziły? Niestety nie zdążyłem, rano patrzę i już nie ma, a jest zdecydowanie najładniejsza.

No tu rekordowo - o 00:15 ostatnia sztuka zeszła, czyli w 4h. Ostatnio Game Boy miał najszybciej, bo przed 8 rano.

Natomiast jest na Allegro w tej chwili 9 nieopłaconych - jak kurz opadnie to za tydzień przejrzę, ile finalnie poszło, bo może będzie dogrywka.

5 minut temu, Mejm napisał(a):

Chcialem dobrac do limitki jakas okladke zwykla ale zadna mi sie nie podobala. Wzialbym gdyby byla ta z Loaded. Perez, czy to jest jakis wiekszy koszt dla firm jesli w ofercie jest np. 8 albo 10 okladek zamiast tych 6 podstawowych?

Symboliczny, jakieś 100-200 zł, w zależności od nakładu, jakoś to tam sobie liczą, ale te okolice.

Opublikowano

Limitia któregoś wydania była nawet po 26h od startu, tylko nie pamiętam którego.

Tutaj faktycznie szybko poszło.

Opublikowano

Magia plajstajszyn.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Limitia któregoś wydania była nawet po 26h od startu, tylko nie pamiętam którego.

Tutaj faktycznie szybko poszło.

Przy Arcade to z miesiąc była dostępna. Natomiast ostatnio to tak 24h max, a zazwyczaj szybciej.

Opublikowano

Przy Arcade to akurat nie dziwota, że nikt tego nie chciał. Mam nadzieję, że wyciągnęliście wnioski. )

Opublikowano
4 godziny temu, Perez napisał(a):

Przy Arcade to z miesiąc była dostępna

Bo tam była wypięta dupa. A nas kąsolowców to nie rusza.

PS jest na forum ktoś, kto ma wszystkie limitki od początku?

Opublikowano

Ta, prawdziwy kąsolowiec ma reakcję alergiczną na kobietę

Opublikowano

Ja wzialem z RE1. Mam nadzieje ze max na wiosne za rok jednak ten Mega Drive wjedzie.

Opublikowano

Ech, totalnie mi umknęło ogłoszenie tego specjala i nie załapałem się na limitkę. :/ Widziałem maila, ale zarejestrowałem tylko "ankieta" i zignorowałem, myśląc, że to coś o miesięczniku.

A limitka bardzo ładna.

No nic, zamówi się Suikodena albo Tekkena w pojedynczym egzemplarzu.

Opublikowano
7 minut temu, Suavek napisał(a):

Ech, totalnie mi umknęło ogłoszenie tego specjala i nie załapałem się na limitkę. :/ Widziałem maila, ale zarejestrowałem tylko "ankieta" i zignorowałem, myśląc, że to coś o miesięczniku.

A limitka bardzo ładna.

No nic, zamówi się Suikodena albo Tekkena w pojedynczym egzemplarzu.

Uśmiechnij się do Prezesa to może wpadnie Ci z tych niezapłaconych z allegro ogor

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Bo tam była wypięta dupa. A nas kąsolowców to nie rusza.

PS jest na forum ktoś, kto ma wszystkie limitki od początku?

Mam wszystkie trophy_gold