Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 7 minut temu, grzybiarz napisał(a):A jeszcze oceniaczka jest jak ze starych extrimow, a pisałeś wyżej że nowa szata graficzna ma być… czy to tylko jakieś rendery dla zobrazowania?Ps wipeouta wziąłem:)Ja pisalem o nowej szacie? Nieee, tu Roger rzadzi w temacie layoutu :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 13.04.2026 o 12:12, Roger napisał(a):Styl graficzny będzie bliższy temu z lat 98-99.A nie no… dobrze Roger odpisał. To mi się coś ubzdurało :/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czy limitki zawsze tak szybko schodziły? Niestety nie zdążyłem, rano patrzę i już nie ma, a jest zdecydowanie najładniejsza.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ło Panie.Limitka to już od lat schodzi na pniu jak bilety płyte na koncert Mety.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Chcialem dobrac do limitki jakas okladke zwykla ale zadna mi sie nie podobala. Wzialbym gdyby byla ta z Loaded. Perez, czy to jest jakis wiekszy koszt dla firm jesli w ofercie jest np. 8 albo 10 okladek zamiast tych 6 podstawowych?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Godzinę temu, A_Bogush napisał(a):Czy limitki zawsze tak szybko schodziły? Niestety nie zdążyłem, rano patrzę i już nie ma, a jest zdecydowanie najładniejsza.No tu rekordowo - o 00:15 ostatnia sztuka zeszła, czyli w 4h. Ostatnio Game Boy miał najszybciej, bo przed 8 rano. Natomiast jest na Allegro w tej chwili 9 nieopłaconych - jak kurz opadnie to za tydzień przejrzę, ile finalnie poszło, bo może będzie dogrywka. 5 minut temu, Mejm napisał(a):Chcialem dobrac do limitki jakas okladke zwykla ale zadna mi sie nie podobala. Wzialbym gdyby byla ta z Loaded. Perez, czy to jest jakis wiekszy koszt dla firm jesli w ofercie jest np. 8 albo 10 okladek zamiast tych 6 podstawowych?Symboliczny, jakieś 100-200 zł, w zależności od nakładu, jakoś to tam sobie liczą, ale te okolice.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Limitia któregoś wydania była nawet po 26h od startu, tylko nie pamiętam którego.Tutaj faktycznie szybko poszło.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 7 minut temu, PiotrekP napisał(a):Limitia któregoś wydania była nawet po 26h od startu, tylko nie pamiętam którego.Tutaj faktycznie szybko poszło.Przy Arcade to z miesiąc była dostępna. Natomiast ostatnio to tak 24h max, a zazwyczaj szybciej.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Przy Arcade to akurat nie dziwota, że nikt tego nie chciał. Mam nadzieję, że wyciągnęliście wnioski.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ostatnio trzeba ustawiać przypomnienie w telefonie na start, żeby limitki nie przeoczyć :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, Perez napisał(a):Przy Arcade to z miesiąc była dostępnaBo tam była wypięta dupa. A nas kąsolowców to nie rusza. PS jest na forum ktoś, kto ma wszystkie limitki od początku?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja wzialem z RE1. Mam nadzieje ze max na wiosne za rok jednak ten Mega Drive wjedzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ech, totalnie mi umknęło ogłoszenie tego specjala i nie załapałem się na limitkę. :/ Widziałem maila, ale zarejestrowałem tylko "ankieta" i zignorowałem, myśląc, że to coś o miesięczniku.A limitka bardzo ładna.No nic, zamówi się Suikodena albo Tekkena w pojedynczym egzemplarzu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, Suavek napisał(a):Ech, totalnie mi umknęło ogłoszenie tego specjala i nie załapałem się na limitkę. :/ Widziałem maila, ale zarejestrowałem tylko "ankieta" i zignorowałem, myśląc, że to coś o miesięczniku.A limitka bardzo ładna.No nic, zamówi się Suikodena albo Tekkena w pojedynczym egzemplarzu.Uśmiechnij się do Prezesa to może wpadnie Ci z tych niezapłaconych z allegro
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Bo tam była wypięta dupa. A nas kąsolowców to nie rusza.PS jest na forum ktoś, kto ma wszystkie limitki od początku?Mam wszystkie