Opublikowano poniedziałek o 14:143 dni Bardzo lubię trylogię Metro (dużo bardziej mi leży niż Stalker) więc cieszy info, że seria dalej żyje. Oby tylko zrezygnowali z niemego protagonisty, bo strasznie to wybijało z immersji i sprawiało, że Artem jakiś taki obojętny mi był i nie potrafiłem go polubić. Na szczęście drugoplanowe postaci dużo dobrego wniosły i trochę zrekompensowały tego bohatera niemowę. Edytowane poniedziałek o 14:423 dni przez Czokosz
Opublikowano poniedziałek o 16:453 dni No ciekawe czy pójdą w strone niemego Artema czy ogarną jakąś nową postać główną jak to było niedawno mówione na podstawie wycieków skasowanego projektu. Druga opcja znacznie lepsza bo niemy to mógł być Gordon Freeman 90 lat temu ale w 2026 takie zabiegi już nie działają.
Opublikowano poniedziałek o 16:483 dni Szczerze powiedziawszy po exodusie lekka wyjebka bo nie wierze że wrócą w bardziej korytarzową gre no ale całą serie lubie więc chętnie zobacze co tam usmażyli
Opublikowano wtorek o 05:252 dni Jak bezpośrednia kontynuacja to raczej bez szans na powrót do Moskwy, chyba że będziemy oglądać próby odbudowania cywilizacji na powierzchni.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Już bym wolał nową historię i gadającego bohatera. W Exodusie sporo klimatu uciekło mimo wszystko.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tutaj jest jeszcze minuta gameplay'u po zwiastunie. Zwiastun mocno creepy, na rozgrywce klimat taki, że
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Ten, który dodałem, też jest wydłużony o fragment ukazujący rozgrywkę. Naprawdę, chłopaki, nie ma potrzeby wrzucać tego samego zwiastunu kilka razy z rzędu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Klimat jest, ale to wygląda jak remake 2033. Wolałbym jednak więcej powierzchni, szczególnie po tym jak historia rozwinęła się w Exodus.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 26 minut temu, McDrive napisał(a):Klimat jest, ale to wygląda jak remake 2033. Wolałbym jednak więcej powierzchni, szczególnie po tym jak historia rozwinęła się w Exodus.No właśnie, mam nadzieję, że nie będzie wszystko się działo pod ziemią, w Exodusie było fajne to właśnie, że każda lokacja wyglądała inaczej a i również nie brakowało bardziej ciasnych miejsc.Są screeny na oficjalnej stronie, wynika z nich, że na powierzchni też będzie się rozgrywała akcja gry. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Qbon
Opublikowano 37 minut temu37 min Tutaj trailer, a później wypowiedzi devów i trochę gierki w ruchu (właśnie te powyższe screeny).Najważniejsze, że będzie nowy bohater i ma być "fully voiced", więc możemy pożegnać niemotę Artyoma.Ma być powrót do ciemnych, klaustrofobicznych lokacji, ale parę wypadów na powierzchnię też się zdarzy.Wygląda to przekozacko i jeśli dowiozą to na zimę tak jak zapowiadają to chyba mam już swoje GOTY