Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Remake części z N64

Premiera 25 czerwca 2026

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizować oprócz bananzy i Mario ka

Opublikowano

Cutscenki bardzo ładne, sama gra już niestety dużo gorzej. Zapowiada się proste strzelanko, ale liczę że chociaż ten Expert i Challenge mode to będzie jakieś wyzwanie. Fajny bajer z tymi avatarami z mimiką z kamerki, szkoda tylko że ten GameChat na S2 działa w 5 fps kekw

Opublikowano

Obejrzałem, i w sumie niespecjalnie jest się czym ekscytować, zwłaszcza jak się grało w poprzednie StarFoksy

Opublikowano
  • Autor

Remake prostej gierki gdzie jeden run zajmował 1,5h, brzmi jak recepta na kolejną gierkę na 7.

Wezmę day one bo w oryginal nie grałem, a już nikt takiego typu gierek nie robi prócz małych studiów robiących 2d shumpy ale raczej bankowo nie będzie to jakaś perła w koronie exow S2 tylko kolejna zapchajdziura lineupu

Opublikowano

4dychy w UK ładnie kogoś zagrzało tam w Nxd.

Opublikowano

Wygląda jakby dwie ekipy robiły te grę, cut-scenki wyglądają jak coś godnego S2(nie zdziwie się jak to będą pre-rendery), za to gameplay to nawet jak na S1 dupy by nie urywał.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Ja nie grałem nigdy i podoba mi się to co pokazali. Liczę na taką namiastkę RS64. Cena mniejsza to pewnie pudełko do wyrwania będzie za mniej niż 200.

Opublikowano

Nie grałem w oryginał więc jestem zainteresowany. Ciekawe czy gra poleci szybko z ceny, bo jest bardzo krótka.

Opublikowano

Jeżeli nie ma contentu na więcej niż te 2h (nie liczę jakiegoś gów'na w postaci powtórz 12 razy misję) to nie wiem czy nie skip. Lubię w miarę krótkie gry czasem ale nie na tyle.

Opublikowano

dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizować

oprócz bananzy i Mario karta wszystko od nich jest takie "budżetowe". konsola która dźwiga residenta 9 czy rebirth, a Nintendo nadal wydaje gry z wiiu/3dsa.

Edytowane przez tlas

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, Kangus napisał(a):

Wygląda jakby dwie ekipy robiły te grę, cut-scenki wyglądają jak coś godnego S2(nie zdziwie się jak to będą pre-rendery), za to gameplay to nawet jak na S1 dupy by nie urywał.

Obstawiam że 98% tych cutscenek z tego directa to prerendery

Opublikowano
8 minut temu, tlas napisał(a):

dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizować

oprócz bananzy i Mario karta wszystko od nich jest takie "budżetowe". konsola która dźwiga rewidenta czy rebirth, a Nintendo nadal wydaje gry z wiiu/3dsa.

Ja to już tylko czekam na kolejne xeno

Opublikowano

To jest Nintendo a nie Sony, oni właśnie takie gry serwują, proste i przyjemne w odbiorze. Ten Star Fox to ewidentnie taki zapychacz ale ja się cieszę bo nigdy w to nie grałem a chcę skosztować tego gameplaya. Nie zostanie też jakoś super oceniona bo Star Fox Zero z Wii U na meta ma ocenę 69. Oni muszą kochać tę grę skoro tak forsują przywracanie jej do życia, SNES classic mini też miał zbierać tylko najlepsze gry z tej konsoli a znalazło się tam miejsce nawet na dwie części tego rail-shooterka.

Opublikowano

No 2 bomby za grę na 2 godziny to taki średni deal.

Dawać już tego nowego Mario 3D i rimejk Okaryny.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie nic z tegorocznego oficjalnego lineupu Nintendo na S2 z tego co już wyszło i oficjalnie jest zapowiedziane nie wygląda na coś z budżetem. Same tanie w produkcji zapchajdziury by był ruch w temacie exow wśród fanów.

Za wyjątkiem mkworld, bananzy i względnie MP4 wszystko inne wygląda jak gierki z bazaru w porównaniu do tego co potrafi wyczarować Capcom, Square czy nawet Ubi Outlaws z Switcha2

Opublikowano

SF64 to jedna z moich ulubionych gier po dzien dzisiejszy i pierwsza na N64, ktora kupilem.

Poprzednie "remake" mnie nie bardzo interesowaly, ale ten to zacheca mnie do zakupu Switch 2.

Rozumiem, ze niektorzy woleliby by byla bardziej candy i Fox wygladal jak w fimie, ale tak szczerze to tutaj tez wyglada dobrze i nie widze sensu w czepianiu sie na sile.

Gra wyglada fajnie i bankowo odswieze ja sobie.

Niby gra "krotka" (nie licze obierania roznych sciezek), ale dla mnie zawsze miala wysokie replayability i wiele, wiele godzin z nia spedzilem.

Fajnie jakby cos extra pododawali, ale sam mocno odswiezony SF64 dla mnie tez spoko.

41 minutes ago, Basior said:

Jeżeli nie ma contentu na więcej niż te 2h (nie liczę jakiegoś gów'na w postaci powtórz 12 razy misję) to nie wiem czy nie skip. Lubię w miarę krótkie gry czasem ale nie na tyle.

Multiplayer mimo, ze prosty byl calkiem fajny w 4 osoby. Kiedys z kolegami zagrywalem i bylo sporo zabawy.

Opublikowano

Czesto wspominany temat to wrazenie, o tym jak obraz gry z dziecinstwa przeinaczany zostaje oczyma biezacej wyobrazni na cos ladniejszego niz bylo w rzeczywistosci. Ja mam takie wspomnienie o grze Star Fox 64. To co pokazali na Direct, to jest to samo co pamietam jak ta gra wygladala w latach 90. W koncu pojmuje o co chodzi z tym naginaniem retro faktow

Takie odswiezenie to ja rozumiem