Opublikowano niedziela o 23:352 dni W dniu 29.05.2026 o 20:58, bastek66 napisał(a):... Shill up (ten to w ogóle się skompromitował piernicząc o nostalgii gdy sam jest Australijczykiem).Policja do spraw nostalgii xD Jestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych. Poza tym w ostatnim segmencie zadał dobre pytanie, jak nastoletnia oraz dorosła Stacy odebrałaby Mixtape i to jest w sumie odpowiedź dla tych wszystkich którzy zesrali się o ten rzekomo przekłamany obraz lat 90.Niektórym trzeba naprawdę łopatologicznie tłumaczyć.Poza tym ten trend na mówienie recenzentom co mają myśleć i pisać jest chuiooowy.Wpisz sobie w necie "negatywna recenzja Mixtape", przeczytaj i poklep się po ramieniu że wszyscy mają słuszne zdanie, czyli takie jak twoje.
Opublikowano poniedziałek o 05:541 dzień 6 godzin temu, Lezli napisał(a):Policja do spraw nostalgii xDJestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych.Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie Murrica
Opublikowano poniedziałek o 07:521 dzień 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a):Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie MurricaTo zaskoczyłeś teraz, bo chłop wygląda wizualnie na 30 parę lat. Za chuj bym mu nie dał na oko 26 lat.
Opublikowano poniedziałek o 09:481 dzień Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.
Opublikowano poniedziałek o 12:201 dzień 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.Problem ?
Opublikowano poniedziałek o 13:341 dzień Godzinę temu, Konsolite napisał(a):Problem ?Ależ skąd Panie kierowniku
Opublikowano poniedziałek o 19:491 dzień Autor A właśnie się wrzuca, pewnie za kilkanaście/dziesiąt minut będzie widoczny na kontach prenumeratorów.
Opublikowano poniedziałek o 20:021 dzień Pdf już jest, właśnie pobrałem i przescrollowałem numer. Czytany będzie jutro papier.
Opublikowano poniedziałek o 20:131 dzień Pierdzący Oszołom znowu wypocił dwie strony, w felietonach pojawil sie Norby, w publicystyce nowy autor... Dzieje sie w tym numerze! No to tradycyjnie po przescrollowaniu PDFa czekam na pana listowego. Oby przybył szybko, bo mocny numer sie szykuje.
Opublikowano poniedziałek o 20:161 dzień Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.
Opublikowano poniedziałek o 20:191 dzień 3 minuty temu, Shen napisał(a):Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.a Ty jak oceniłeś?
Opublikowano poniedziałek o 20:241 dzień 3 minuty temu, Figaro napisał(a):a Ty jak oceniłeś?7/10, Life is Strange czy Firewatch to nie jest.
Opublikowano poniedziałek o 20:281 dzień Dopiero wstępnie przejrzałem, ale już baaaardzo podoba mi się dział Replay. Proszę zostawić na stałe!
Opublikowano poniedziałek o 23:291 dzień Przeczytałem artykuł HIV-a. Siedzę se na nocce w zjebanej robocie, nie lubię czytać extrima na telefonie w wersji pdf, no ale czasem się tu nudzę. No i kurde… to takie zgredy jak hiv miały umowę o dzieło w latach świetności psx extreme? Sorry, ale tam shiva miał trochę racji, ze boss wyjeżdża Volvo z salonu, a zgredy umowa o dzieło :/Ciekawe czy jakieś tęższe panie przeczytają artykuł i będą się żalić na Twitterze? Czy TA pani przeczyta ten tekst.To cześć pierwsza tekstu, wiec za miesiąc ciąg dalszy Edit: kurła czyli jak tekst ciekawy to da się przeczytać nawet na malutkim ekranie :/
Opublikowano wczoraj o 05:28 1 dzień Norby zamiast Marcellusa to chyba największy upgrade jaki widział ten magazyn Z drugiej strony trochę dziwnie czyta się tę część strony bez poczucia, że ktoś na mnie pokazuje palcem i mówi "on jest zły", jest lekki dysonans.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Zmiana pana od KORPORACJI I KAPITALIZMU na Norbiego to najlepsze, co spotkało magazyn od czasu odejścia Tadzia Zielińskiego.W dodatku ten Replay, Zgrentgen i od razu czuć jakąś taką świeżość w tym numerze. Fajnie, że trochę przewietrzyliście magazyn przed wakacjami.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dodatkowe recenzje tytułów sprzed miesiąca też maglowane były przez ileś lat i w końcu zadebiutowały. To może już trzeba zacząć pisać o skondensowaniu GOTY 2026 i top 100 zapowiedzianych gier na 2027 do 8 stron w jednym, marcowym numerze a nie rozwleczeniu tego bez umiaru. Miałem w rękach niedawno numer 55 (marzec 2002) i tam podsumowanie 2001 zmieściło się na czterech stronach.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 18 godzin temu, Konsolite napisał(a):Problem ?No tylko z ta spacja przed znakiem zapytania. A tak to ok.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Mam trochę problem z recenzją Zero Parades, a raczej z miejscem które zostało tej grze poświęcone. Widać, że Ranafe chce się mocno rozpisać o tej grze i zahaczyć o najważniejsze jej elementy, nakreślić kontekst fabularny, świat przedstawiony i trochę mocniej wgryźć się w motywy które gra przedstawia graczowi, ale z racji upchnięcia tego na powierzchni jednej strony przekazuje to wszystko w sposób tak skondensowany, że na koniec recenzji wiem o grze wszystko (w teorii) i nic (w praktyce). I to wcale nie jej wina, bo tekst, choć chaotyczny, jest całkiem zgrabny. Tak rozbudowane pozycje powinny mieć minimum dwie stronki, to odbiłoby się z korzyścią i dla recenzenta który nie musiałby obcinać dużej ilości swoich przemyśleń, i dla odbiorcy który mógłby poznać z tekstu daną produkcję trochę bardziej.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja się od razu rzuciłem na felieton HIVa i powiem tylko, że czekam na więcej.Wywalić zaxa i bucera (Hyde park na pierwszy miejscu xdddd) i mamy pisemko 10/10, jak za dawnych lat.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 godziny temu, Mejm napisał(a):No tylko z ta spacja przed znakiem zapytania. A tak to ok.Celowo dla "czujnych" ;)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Przeczytałem artykuł HIV-a. Siedzę se na nocce w zjebanej robocie, nie lubię czytać extrima na telefonie w wersji pdf, no ale czasem się tu nudzę. No i kurde… to takie zgredy jak hiv miały umowę o dzieło w latach świetności psx extreme? Sorry, ale tam shiva miał trochę racji, ze boss wyjeżdża Volvo z salonu, a zgredy umowa o dzieło :/Ciekawe czy jakieś tęższe panie przeczytają artykuł i będą się żalić na Twitterze? Czy TA pani przeczyta ten tekst.To cześć pierwsza tekstu, wiec za miesiąc ciąg dalszy Edit: kurła czyli jak tekst ciekawy to da się przeczytać nawet na malutkim ekranie :/Nie wywołuj wilka z lasu bo się jeszcze znów uaktywnią te co pismo czytają ale nie zbierają - czy jak to tam szło.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 41 minut temu, MichAelis napisał(a):Wywalić zaxa i bucera (Hyde park na pierwszy miejscu xdddd) i mamy pisemko 10/10, jak za dawnych lat.Pomarzyć można, ale oni są nietykalni