Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kącik bokserski

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 275,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Dobrze że dzisiaj Artur nie zostawił roboty sędziom , już wałek był kręcony.

Opublikowano

wielki Artur Szpilka wygrywa w pierwszej rundzie. Następne walki będzie walczył w niższej kategorii wagowej. 

Opublikowano

Rudy not bad, stawiałem na wałek sędziowski po równej walce a tu taka sytuacja .

Opublikowano

No faktycznie Ryży w sposób bezdyskusyjny wyjaśnił Kacapa. Ciekawe kto następny, Beterbijew? Obawiam się, że dla Canelo byłby to o jeden most za daleko...

Edytowane przez Czezare

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Piękna gale Mati zrobił , wRszawka i przegrywowo ładnie w piiizde dostali .

Opublikowano

Czarny s(pipi)el z kolejnym skalpem :banderas:dziękuję Panie Kurski za transmisję. Można iść na poranną mszę. 

Opublikowano

Szpilka przed KO przyjął dwa identyczne prawe proste i stał na nogach :dunno:

DW jest na prawdę zabójczy, nawet ciężko mi marzyć o tym, że Kownacki wytrzyma z nim na pełnym dystansie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem. 

Opublikowano

Dopiero teraz obejrzałem KO Wildera na Ortizie. Ja pierdziu, kropelki potu które oderwały się od tyłu głowy Kubańczyka po tym arcygongu z całą pewnością ochlapały ludzi siedzących w dziesiątym rzędzie:obama:

Z Wilderem nie można stracić czujności nawet na mrugnięcie okiem.

Opublikowano
Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem. 

Prawdę mówiąc mam z tą walką o tyle problem, że mam po kilka argumentów na zwycięstwo jednego i drugiego... logika jest po obu stronach ... także tutaj choćby nie wiem co to mamy niesamowicie ciekawą sytuację... czekamy.

Inaczej jest w kwestii 7go grudnia. Obstawiam, że AJ zmiecie Ruiza.
Opublikowano

Obstawiam, że Kurski. Trudno.
Ważne by to gdzieś zobaczyć.

Opublikowano

Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem .

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

A kto tam komentuje?Jak oglądam sobie ten program Borka, to Myszkin nie wydaje się taki zły.Pojęcie ma ,a ze brak mu charyzmy, i jest flegmatyczny to inna sprawa. 

Ostatnio większą uwagę zwracam na komentatorów-na eurosporcie lecial pingpong,i mysle"cholera,skad znam ten głos?"A to Pindera.Szanuje mocno

Opublikowano

Jest potwierdzenie. AJ - Ruiz w TvPis Sport

http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/anthony-joshua/66888-rewanz-joshua-ruiz-w-tvp-sport

Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem .

To akurat prawda. Trzeba im to oddać.
Opublikowano

Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.

Opublikowano

Zaznaczenie 22 lutego w kalendarzu  :obama:  :banderas:

WILDER vs Fury 2 

Bardzo możliwe, że na tej gali również zawalczy Adam Kownacki. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.

No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ...
Opublikowano

W dniu 27.11.2019 o 07:37, RaiD napisał:

No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ...

Ale niestety bez Ring Girls. Ech Araby :dunno:

Opublikowano

Dzisiaj miłośników boksu czeka prawdziwa uczta, a nawet dwie. Tu szczegółowa rozpizdka co, gdzie i kiedy oglądać:

http://www.bokser.org/content/2019/12/07/085736/index.jsp

Jak przewidujecie? W głównym daniu sądzę, że tym razem Dżoszuła wyciągnie wnioski z bardzo głupio przegranej walki, w której miał już Ruiza na deskach, a więc na widelcu i dał się trafić jednym, jedynym przypadkowym ciosem, który całkowicie odmienił losy potyczki. 

Jak będzie boksował, a nie będzie chciał strącić łba Meksykaninowi z jego byczej szyi to zwycięstwo IMO ma w kieszeni. No i ta kasa którą zarobi. OMFG!:obama:

W pozostałych walkach najciekawiej powinno być w tej gdzie Powietkin spotka się z Hunterem. Wach? Żadnych szans, tym bardziej, że walkę wziął z marszu. Mam obawy co do stanu jego zdrowia tuż po niej...

Gali z Brooklynu niestety nie obejrzę, bo za późno, a będę dodatkowo po suto zakrapianej imprezie. Szkoda, bo tam też będzie co oglądać.

Słowem, dawno nie było takiej bokserskiej nocy:banderas: