Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC FAQ - Pytania przeróżne

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

Jest? :niki:

Jest. Steam Family Sharing

https://store.steampowered.com/promotion/familysharing

https://help.steampowered.com/en/faqs/view/57A7-503C-991F-E9A8

Nie działa to na wszystkie gry, więc nie powiem czy akurat Valheim będzie dostępny dla kuzyna, no i nie będziecie mogli grać obaj w tym samym czasie w gry z Twojego konta.

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 99 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W moje ręce wpadł ostatnio klasyk - Alien Vs Predator na PC. Niestety gra po zainstalowaniu wiesza się często. Gdy zakończy się intro lub je wyłączę sam to za każdym razem jakiś dźwięk z niego zostaje

• jak mam zainstalować Tekken 3 na PC, tak by grac offline. proszę o pomoc speców, co juz go maja na kapie. prosze o linki prosze...

• Albo forum benchmark. Załóż temat w odpowiednim dziale, napisz post wg. schematu i zaraz Ci ludzie zaczną tworzyć zestawy.    Np  o coś takiego:    "Moja propozycja na nowych częściach:  

Opublikowano

Czy ktoś zna jakieś oprogramowanie do windowsa/steam by zrobić z przycisku turbo mode?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem ze Steam. Nagle okazało się, że jestem wylogowany z ROG Ally, nie mogę się zalogować po wpisaniu hasła a co najlepsze to przy próbie odzyskiwania hasła mam napisane, że ten adres e-mail nie jest powiązany z żadnym kontem Steam :reggie: no zajebiście tylko, że na tym e-mailu na 100% miałem zakładane to konto bo mam wiadomości od Steama o dokonanych zakupach, wyprzedażach i logowaniu się na innych urządzeniach (komputer, GFNow itd.) no to co się do cholery stało, że nagle mój adres mailowy wyparował. Napisałem do supportu wczoraj i do dziś nie mam żadnej odpowiedzi. Fajnie :niki:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jaki polecacie program do odtwarzania plików? Bo odpaliłem stare pliki z rejestratora i nie mam dźwięku, a pliki są w formacie MOV. Na podglądzie słychać dźwięk. Kiedyś używałem Media Player Classic, a na Win11 domyślny program nie odpala dźwięku. A ten media player classic to z 2017...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie jakieś fajne AI albo aplikacja do darmowych grafiki - chodzi mi o możliwość zrobienia sobie jakieś fajne signatury - logo moja grafika i napisy oczywiście.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szlag mnie trafia i już nie mam pojęcia, o co chodzi. Informatyczki może coś czają.

Jaki może być powód, że laptop z Windowsem nagle nie wykrywa mi NIEKTÓRYCH sieci wifi?

Sieć na pewno działa, telefon wykrywa normalnie. Inne sieci wydają się pojawiać, ale nie ta, którą mam pod nosem.

Opublikowano

A karta sieciowa obsługuje standard/częstotliwość routera? W sensie to 2,4 GHZ albo 5,0 GHZ? Bo ja np. mam tak, że laptop nie wykrywa mi sieci, bo akurat jest w 5,0 GHZ, a tej częstotliwości karta nie ogarnia.

Opublikowano

Jak wszedłem w ustawienia routera, to wydaje się, że ma i 2,4 i 5. Faktycznie jest dość nowy router i o tym myślałem, że może nie ma kompatybilności, ale jak to na pewno sprawdzić?

Opublikowano

Ten laptop powinien Ci wykryć sieć 2ghz.

2ghz wyszukiwał np Nintendo ds, a 5ghz nie widział.

To stary laptop? Może też stery karty WiFi zainstaluj nowsze?

Vectra w ruterze daje 2 sieci jednocześnie i działa to tak że jak laptopa podłączę pod 2ghz to drukarkę po WiFi również muszę po 2ghz połączyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Może ktoś pomorze. Podczas ściągnięcia zdjęcia przez przeglądarkę i próbę jego otwarcia wyskakuje błąd System Windows nie może odnaleźć pliku ... Gdzie leży problem, wychodzi na to ,że nie mogę nawet otworzyć własnych zdjęć pobranych z google drive.