Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): Jest? Jest. Steam Family Sharing https://store.steampowered.com/promotion/familysharing https://help.steampowered.com/en/faqs/view/57A7-503C-991F-E9A8 Nie działa to na wszystkie gry, więc nie powiem czy akurat Valheim będzie dostępny dla kuzyna, no i nie będziecie mogli grać obaj w tym samym czasie w gry z Twojego konta.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Czy ktoś zna jakieś oprogramowanie do windowsa/steam by zrobić z przycisku turbo mode?
Opublikowano 7 stycznia7 sty Mam problem ze Steam. Nagle okazało się, że jestem wylogowany z ROG Ally, nie mogę się zalogować po wpisaniu hasła a co najlepsze to przy próbie odzyskiwania hasła mam napisane, że ten adres e-mail nie jest powiązany z żadnym kontem Steam no zajebiście tylko, że na tym e-mailu na 100% miałem zakładane to konto bo mam wiadomości od Steama o dokonanych zakupach, wyprzedażach i logowaniu się na innych urządzeniach (komputer, GFNow itd.) no to co się do cholery stało, że nagle mój adres mailowy wyparował. Napisałem do supportu wczoraj i do dziś nie mam żadnej odpowiedzi. Fajnie
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Jaki polecacie program do odtwarzania plików? Bo odpaliłem stare pliki z rejestratora i nie mam dźwięku, a pliki są w formacie MOV. Na podglądzie słychać dźwięk. Kiedyś używałem Media Player Classic, a na Win11 domyślny program nie odpala dźwięku. A ten media player classic to z 2017...
Opublikowano 21 czerwca21 cze Panowie jakieś fajne AI albo aplikacja do darmowych grafiki - chodzi mi o możliwość zrobienia sobie jakieś fajne signatury - logo moja grafika i napisy oczywiście.
Opublikowano 29 czerwca29 cze Szlag mnie trafia i już nie mam pojęcia, o co chodzi. Informatyczki może coś czają.Jaki może być powód, że laptop z Windowsem nagle nie wykrywa mi NIEKTÓRYCH sieci wifi?Sieć na pewno działa, telefon wykrywa normalnie. Inne sieci wydają się pojawiać, ale nie ta, którą mam pod nosem.
Opublikowano 29 czerwca29 cze A karta sieciowa obsługuje standard/częstotliwość routera? W sensie to 2,4 GHZ albo 5,0 GHZ? Bo ja np. mam tak, że laptop nie wykrywa mi sieci, bo akurat jest w 5,0 GHZ, a tej częstotliwości karta nie ogarnia.
Opublikowano 29 czerwca29 cze Jak wszedłem w ustawienia routera, to wydaje się, że ma i 2,4 i 5. Faktycznie jest dość nowy router i o tym myślałem, że może nie ma kompatybilności, ale jak to na pewno sprawdzić?
Opublikowano 29 czerwca29 cze Ten laptop powinien Ci wykryć sieć 2ghz.2ghz wyszukiwał np Nintendo ds, a 5ghz nie widział. To stary laptop? Może też stery karty WiFi zainstaluj nowsze?Vectra w ruterze daje 2 sieci jednocześnie i działa to tak że jak laptopa podłączę pod 2ghz to drukarkę po WiFi również muszę po 2ghz połączyć.
Opublikowano 19 lipca19 lip Cześć. Może ktoś pomorze. Podczas ściągnięcia zdjęcia przez przeglądarkę i próbę jego otwarcia wyskakuje błąd System Windows nie może odnaleźć pliku ... Gdzie leży problem, wychodzi na to ,że nie mogę nawet otworzyć własnych zdjęć pobranych z google drive.