Opublikowano 14 września 20231 r Polecam "Yakitori: Soldiers of Misfortune" jeśli najdzie ochota na coś krótkiego. Dużo akcji, brutalności i dla mnie sporym smaczkiem jest soundtrack stworzony przez Kena Ishii. Poznałem go ~20 lat temu przy okazji ogrywania Rez na DC, bo tam był jeden jego kawałek. Od pierwszych momentów z muzyką miałem wrażenie, że skądś znam to brzmienie więc japa się ucieszyła, jak zobaczyłem go w creditsach
Opublikowano 7 października 20231 r W skrócie tego co czytałem, to świat w którym jest magia, poszedł technologicznie do przodu i teraz poluje się na magów. Kolesia wychowała czarownica, ktora zabili na jego oczach i leci z zemstą. Jeszcze w tym miesiacu nowy sezon shield hero i goblin slayera
Opublikowano 7 października 20231 r Godzinę temu, Shen napisał: Jeszcze w tym miesiacu nowy sezon shield hero i goblin slayera Już są pierwsze epy.
Opublikowano 7 października 20231 r Ja na ten moment oglądam bullbuster- o firmie budującej mechy, pierwszy odcinek spoczko ale nic wybitnego kamierabi- od jajko taro i w sumie tylko dlatego się zainteresowałem. Obrzydliwe cgi i na ten moment okropna sztampa jak nic sie nie zmieni to wymiękam under ninja- tutaj też oprawa nie powala ale fajny klimat to ma raczej mi siądzie. Zamierzam jeszcze sprawdzić undead unluck, sousou no frieren i spy family oczywiście
Opublikowano 8 października 20231 r W dniu 7.10.2023 o 11:17, Shen napisał: W skrócie tego co czytałem, to świat w którym jest magia, poszedł technologicznie do przodu i teraz poluje się na magów. Kolesia wychowała czarownica, ktora zabili na jego oczach i leci z zemstą. Pierwszy odcinek spoko, wziąłem się po nim za pare chapterów mangi i nie spodobało mi się, w jakim kierunku to idzie. Odpadam, szkoda, bo po trailerze bylem nakrecony.
Opublikowano 13 października 20231 r Obejrzałem Kowboja, Berserk, Claymore, Monstera, co jeszcze polecacie na netflixe?
Opublikowano 13 października 20231 r 8 minut temu, YETI napisał: Obejrzałem Kowboja, Berserk, Claymore, Monstera, co jeszcze polecacie na netflixe? Hajime no Ippo, bokserskie anime sobie sprawdz, dobry humor, ale jest powaznie jak trzeba, swietne walki
Opublikowano 13 października 20231 r Bym dodał Hunter x Hunter i Dorohedoro, początkowe sezony Demon Slayer i Boku no Hero też są fajne.
Opublikowano 13 października 20231 r Jeszcze ten devilman netflixowy fajny, nie wiem co tam jeszcze mają ciekawego
Opublikowano 13 października 20231 r Co wypełni pustkę w duszy po Cowboy Bebop, Evangelion i Bubblegum Crisis?
Opublikowano 13 października 20231 r 22 minuty temu, Badus napisał: Co wypełni pustkę w duszy po Cowboy Bebop, Evangelion i Bubblegum Crisis? Monster, top3 anime jakie oglądałem. Godzinę temu, Shen napisał: Hajime no Ippo, bokserskie anime sobie sprawdz, dobry humor, ale jest powaznie jak trzeba, swietne walki Właśnie kiedyś wpadło mi to w oko, sprawdzę, chociaż liczba odcinków nieco przeraża.
Opublikowano 13 października 20231 r 1 minutę temu, YETI napisał: Monster, top3 anime jakie oglądałem. Właśnie kiedyś wpadło mi to w oko, sprawdzę, chociaż liczba odcinków nieco przeraża. na netflix i tak jest chyba tylko polowa, 70 kilka, chyba, ze dodali reszte
Opublikowano 13 października 20231 r Godzinę temu, Pupcio napisał: Fullmetal alchemist i jojo Nie ma już Fullmetal alchemist na netflixie
Opublikowano 13 października 20231 r 4 godziny temu, Shen napisał: na netflix i tak jest chyba tylko polowa, 70 kilka, chyba, ze dodali reszte Jest 74, to nie jest całość?
Opublikowano 13 października 20231 r 13 minut temu, YETI napisał: Jest 74, to nie jest całość? 127 jest łącznie, ale to jest podzielone na arci, wiec nie konczy sie jakims cliffhangerem. Są 3 sezony, na netflix jest pierwszy.
Opublikowano 13 października 20231 r Kur.wa ja o monsterze zrozumiałem, sorrka. Cofaj minusiki to i ja usunę.
Opublikowano 13 października 20231 r Yeti chyba tez nie ogarnal, bo pisze mu o Ippo, a on chyba o Monster jak patrze po ilosci epów, Monster ma 74, Ippo 76+26+25, ale na netflix jest tylko pierwsze 76.
Opublikowano 13 października 20231 r 10 godzin temu, Badus napisał: Co wypełni pustkę w duszy po Cowboy Bebop, Evangelion i Bubblegum Crisis? HunterXhunter
Opublikowano 15 października 20231 r W dniu 7.10.2023 o 11:17, Shen napisał: W skrócie tego co czytałem, to świat w którym jest magia, poszedł technologicznie do przodu i teraz poluje się na magów. Kolesia wychowała czarownica, ktora zabili na jego oczach i leci z zemstą. Jeszcze w tym miesiacu nowy sezon shield hero i goblin slayera Trochę meh ta bajka , sztampowo , kreska mega nierówna od zajebistej po kupę . Może za duże oczekiwania miałem a może się rozkręci .