Skocz do zawartości

PSX not dead!

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiły się super MODy do dwóch gier z jamrajem:

1. Crash 1 - (nie ma konieczności przejścia levelu bez śmierci)

2. CTR - 60 FPS + widescreen

CTR Online

• Odpowiedzi 635
  • Wyświetleń 230,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wy bawicie się w odnawianie szaraczków z allegro, a mi udało się dorwać PSX'a stan praktycznie nówka za 70zł z wysyłką Karton w idealnym stanie, nieprzerabiana jeszcze z plombą, styropiany, konsola,

• No kur.wa , oczywiście że tak. Gdy przyszły mi gierki ostatnio miałem podniete jak mały dzieciak.   Przeciez to kur.wa sama esencja, orgazm dla gracza przeglądac gry które zapoczatkowały to co dziej

• zrzuciłem listę gier goty z 1999 roku, według gazetki psx extreme: wiem, że gdzieś tu na forum wrzucałem wcześniejsze, ale to chyba jakieśstarsze wersje, a  mam na kanale roczniki: '97,

Opublikowano

Szkoda że nie ma dlc do tamtych gier „znalezione” po latach. Np nowe postacie do Tekkena 3, albo nowe plansze do Toniego hawka. 

Opublikowano
W dniu 7.06.2024 o 21:31, k0ntra napisał(a):

1. Crash 1 - (nie ma konieczności przejścia levelu bez śmierci)

Ja pitole. Ten pierwszy level z jamraja (nazywanego kiedyś liskiem) to znam na pamięć. Nie mam drugiej takiej gry…

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

kojarzycie tę muzę w duke nukem 3d?

https://www.zophar.net/music/playstation-psf/duke-nukem-total-meltdown

miałem płytkę verbatim z duke nukem kiedyś od kumpla, włożyłem do wieży i zgrałem sobie na kasetę pamiętam 3 kawałki, które są na tej liscie.

Ale w samej grze tego nie widziałem. Czy ta muza jest gdzieś w grze? Co to za ost?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@grzybiarz Trochę późna odpowiedź, ale to jest ścieżka dźwiękowa z wersji na PS1. Wersja pc miała inną, a wersja na Saturna jeszcze inną.

Opublikowano

Z samej gry nie kojarzę tej muzy ale cała ścieżka z innymi trackami jest na stronie Zophar.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grał ktoś w Galerians? Kompletnie zapomniałem o tej grze. Była ona recenzowana w PE? Pobrałem iso i może bym się zabrał niedługo za to.

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Grał ktoś w Galerians? Kompletnie zapomniałem o tej grze. Była ona recenzowana w PE? Pobrałem iso i może bym się zabrał niedługo za to.

Grałem. Gameplay residentowy, Dla mnie bomba - fajna fabuła, faszerowanie się prochami, klimat miażdży. Mocarny hidden gem. W PSX Extreme chyba 7 dostało, ale nie jestem pewien.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Znalazłem wersje japońską z angielskim tłumaczeniem, ale nie wiem czym się różni od amerykańskiej, znalazłem tylko info, że europejska jest mocno ocenzurowana.

Opublikowano

Fajna gierka, szkoda, że podobno kontynuacja na PS2 była znacznie słabsza.