Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 416
  • Wyświetleń 136 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupielm sobie ostatnimi czasy HALO3 w wersji angielskiej, tzn. na pudelku gra opisana jest po angielsku, jest znaczek tylko i wylacznie od pegi, instrukcja rowniez jest po angielsku. Ustawienia regionalne jakl i jezyk w ustawieniach konsoli zarzucilem na angielski a gre mam po niemiecku... z angielkimi napisami :/

czy ktos wie ocb? Jak sobie z ow problemem moglbym poradzic?

PS. Na pudelku widnieje napis" Not for Supply in the UK"

Edytowane przez okens

Opublikowano
Kupielm sobie ostatnimi czasy HALO3 w wersji angielskiej, tzn. na pudelku gra opisana jest po angielsku, jest znaczek tylko i wylacznie od pegi, instrukcja rowniez jest po angielsku. Ustawienia regionalne jakl i jezyk w ustawieniach konsoli zarzucilem na angielski a gre mam po niemiecku... z angielkimi napisami :/

czy ktos wie ocb? Jak sobie z ow problemem moglbym poradzic?

PS. Na pudelku widnieje napis" Not for Supply in the UK"

A co poradzisz jak napis mówi "nie do sprzedaży w Wielkiej Brytanii". Masz wersję niemiecką przeznaczona na niemiecki rynek.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

moze ktos plytki podmienil, ja mam 3xa nowego SW i tam napisane jest "Not for..." ale gra jest po angielsku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

pare stat za Gameinformerem

Liczba rozegranych meczy online w H3 - 4.65 miliarda (z czego liczy kazdego gracza. czyli mecz na 8 graczy to 8 gier)

Srednia liczba gier dziennie - 9.7 miliona

srednia ilosc graczy na mecz - 5.7

Liczba unikalnych graczy od startu - 9.5 miliona

liczba plikow sciagnietych z bungie.net - 533 miliony

liczba screenshotow obecnie w halo gallery - 20 milionow

srednia liczba graczy dziennie - 700k

srednia liczba plikow uploadowanych dziennie - 82k

sredni download dziennie - 2.3 mln

Opublikowano
Wyniki robią wrażenie, ogólnie to nie ma innej gry na konsole tak dopracowanej online jak Halo 3.

Mylisz się, bo jest - Call of Duty 4. :D

Opublikowano

Halo 3 jest dużo bardziej dopracowane, możesz na serwerach umieszczać swoje fotki z meczów, filmiki i oficjalna strona też bardzo wspiera Halo.

Do tego bronie lepiej wyważone, są pojazdy i imo dużo lepsze mapy oraz znacznie więcej opcji w online jak customizacja swojego wojaka i wiele innych.

Taki CoD to może Halo najwyżej liznąć ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie macie jakiś poradnik dotyczący tych wszystkich opcji w online , jak się zdobywa expa w ogóle jak to wszystko działa bo czuję się tam zagubiony.

Opublikowano
Halo 3 jest dużo bardziej dopracowane, możesz na serwerach umieszczać swoje fotki z meczów, filmiki i oficjalna strona też bardzo wspiera Halo.

Do tego bronie lepiej wyważone, są pojazdy i imo dużo lepsze mapy oraz znacznie więcej opcji w online jak customizacja swojego wojaka i wiele innych.

Taki CoD to może Halo najwyżej liznąć ;]

To są wszystko pierdo.ły. Kod sieciowy jest dużo lepiej dopracowany w Moder Warfare (Nie wiem jak z V).

A mapy są na ogół większe - co nie znaczy lepsze - kwestia gustu. Mi się zdecydowanie bardziej podoba architektura tych występujących w COD.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano
To są wszystko pierdo.ły. Kod sieciowy jest dużo lepiej dopracowany w Moder Warfare (Nie wiem jak z V).

To nie są pierdoły i tak JEST. Kup sobie halo i zagraj to się przekonasz jak nie wierzysz. :lol:

Co do map to napisałem IMO przecież ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego znajduje mi jedne a te same mapy (epitiah,ta z bunkrami na sniegu.i jeszcze 2 inne) ma to coś wspólnego z lv? gra mi sie normalnie :) wiec to chyba nie przez ten ebany nat:(

Opublikowano

Spróbuj pograć w innych playlistach, a na pewno natrafisz na inne mapy.

Opublikowano

Na jakich zasadach nalicza sie skill i exp w multi na rankach?

Opublikowano

nie wyszedlem przed czasem ani razu z meczu a mam w statsach 100 % za niesportowe zachowanie <_< o co chodzi jakby <_<

Opublikowano
Na jakich zasadach nalicza sie skill i exp w multi na rankach?

Za wygraną dostajesz 1 exp (chyba, że grasz w DoubleExp Weekend, wtedy masz 2 exp za wygraną), za przegrana ofc 0. Za ucieczkę z gry -1.

A na temat skilla można doktorat napisać, tu masz opisane jak to działa.

Opublikowano

no wlasnie tu (link) nic nie ma :) dsolownie i w przenosni.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm.. Jestem po około 4h grania w Halo i muszę powiedzieć, że spodziewałem się czegoś lepszego. Nie nastawiałem się na grafikę, bo czytałem już narzekania, że "To równie dobrze mogło wyjść na poprzednią generację", ale liczyłem na rekompensatę tego w postaci zabawy z gameplay'u. Tymczasem kampania jak na razie wydaje się być nudna jak flaki z olejem, a rozwalanie kolejnych przeciwników nie przynosi tyle radości, ile się spodziewałem. Może wszystko się jeszcze rozkręci, ale póki co to 4/10...

Opublikowano

Wiadomo, że przechodzenie kampanii z kimś jest ciekawsze, ale mimo wszystko wygodniej jest grać samemu - czasem robię sobie sesje krótsze, czasem dłuższe i nie muszę się umawiać z kimś ciągle, żeby się zgrać.

Opublikowano
nie wyszedlem przed czasem ani razu z meczu a mam w statsach 100 % za niesportowe zachowanie <_< o co chodzi jakby <_<

Są dwie opcje:

a) Zachowywałeś się niesportowo. :P

b) Skopałeś dupska jakimś 13-letnim hamburgerom.

Opublikowano

Na początku Halo 3 jest strasznie nudne, jednakże halo rozkręca się od pierwszej misji zabicia scaraba, pozniej juz coraz ciekawiej.

Na prawdę dobry tytuł, chociaż grafika nie powala.

Opublikowano

Aliasing w tej grze jest tragiczny, gdyby nie on to bylaby piekna gra w obranej przez Bungie stylistyce.