Skocz do zawartości

Kierownice

Featured Replies

Opublikowano

Jak sobie przelecisz po nazwach timestampów to masz wszystkie liczące się firmy ;)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moją pierwszą kierownicą była Momo Racing Force, solidny kawał sprzętu jak na tamte czasy, chociaż miewałem problemy z pedałami i często gubiła kalibrację.  Driving Force Pro, i przesiadka z 240 stop

• Postanowiłem przebudować moje Racing Rig pod kierownice.      Ostatecznie nie wyszło to źle ale popełniłem kilka błędów, które wyeliminowałem podczas budowy drugiej wersji znalezionej w

• Zaczynając od fotelu to składanie jego jest mozolne i warto spojrzeć na YouTube, bo krótka instrukcja zawiera braki i jeden błąd. Natomiast sama jakość jest bez zarzutu, mnóstwo części i śrubek, czyst

Opublikowano
11 hours ago, maciucha said:

Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy)

Co myślicie?

Moza? Powodzenia. W fanatecu to przynajmniej przemyśleli system chłodzenia. A w Mozie ten nie istnieje. 

Opublikowano

Miałem 8 lat g920 i był święty spokój z wszystkim przez caly ten czas. Tylko wyszedłem z obozu niebieskich i już jazdy. No szkoda ze za swój DD liczą 8,5k PLN.

Opublikowano

Inżynieria w Fanatecu to top klasa, ich nowe DD i DD+ według wielu youtuberów są na poziomie droższych simecube. Niestety po prostu są fatalnie zarządzani i mają zły customer service. Myślę że wraz z przejęciem przez Corsair się ogarną.

Moza to nowy gracz i chińszczyzna, prędzej zaufałbym Fanatecowi który ma tymczasowe problemy.

Opublikowano
Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy)
Co myślicie?
Jak się przenosić to na Simagic.
Opublikowano

co do QR1 to ktoś wrzucał na forum fanateca, że dostał od nich maila że mają być dostepne przed wakacjami. 

Opublikowano

sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni 

Opublikowano
W dniu 15.05.2024 o 13:13, jaszczoor napisał(a):

sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni 

Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out :kekw:

Co za amatorka.

Opublikowano

QR1 niema nawet na aliexpress. Za to QR2 juz tam są i to znacznie taniej. Moze warto pomyslec nad zmianą na QR2 jeśli uzywacie plastikowych Lite. 

Opublikowano

W McLarenie mam qr1 metalowe i chciałem kupić druga obręcz też z metalowym qr1, ale już wyprzedali.

Myślę że przy obręczach za 1500zl nie ma co dziadować z podróbkami z aliexpress :reggie:

Opublikowano
2 hours ago, maciucha said:

Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out

Co za amatorka.

mój qr juz czeka u znajomego niemca, żal mi było dawać 20 ojro za przesyłkę czegoś tak małego (co samo w sobie też jest niedorzeczne skoro są to produkty których nie da się kupić stacjonarnie)

Opublikowano

No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters?

Edytowane przez tjery

Opublikowano
7 godzin temu, tjery napisał(a):

No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters?

Oba

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam stojak pod kierownice, g29 i shifter, macie jakieś patenty na miejsce dla pada z ps5? Jakis mini uchwyt do stojaka? Bo gram z padem na udzie i nie jest to jakieś wygodne...

Opublikowano

Czasami potrzeba jest wykonania niektórych rzeczy, np. jak gram w bus sim, to na padzie sterujemy postacią gdy wyjdzie z pojazdu lub obsługa kasowania biletów. Wiem, pierdoła, ale chodzi o komfort.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem :hi:

Opublikowano
Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem hi.gif

A jak się zepsuje to zostajesz z drogim przyciskiem do papieru [emoji12]