Opublikowano 9 maja 20241 r Jak sobie przelecisz po nazwach timestampów to masz wszystkie liczące się firmy
Opublikowano 9 maja 20241 r 11 hours ago, maciucha said: Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy) Co myślicie? Moza? Powodzenia. W fanatecu to przynajmniej przemyśleli system chłodzenia. A w Mozie ten nie istnieje.
Opublikowano 9 maja 20241 r Miałem 8 lat g920 i był święty spokój z wszystkim przez caly ten czas. Tylko wyszedłem z obozu niebieskich i już jazdy. No szkoda ze za swój DD liczą 8,5k PLN.
Opublikowano 9 maja 20241 r Inżynieria w Fanatecu to top klasa, ich nowe DD i DD+ według wielu youtuberów są na poziomie droższych simecube. Niestety po prostu są fatalnie zarządzani i mają zły customer service. Myślę że wraz z przejęciem przez Corsair się ogarną. Moza to nowy gracz i chińszczyzna, prędzej zaufałbym Fanatecowi który ma tymczasowe problemy.
Opublikowano 10 maja 20241 r Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy) Co myślicie?Jak się przenosić to na Simagic.
Opublikowano 10 maja 20241 r co do QR1 to ktoś wrzucał na forum fanateca, że dostał od nich maila że mają być dostepne przed wakacjami.
Opublikowano 15 maja 20241 r sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni
Opublikowano 23 maja 20241 r W dniu 15.05.2024 o 13:13, jaszczoor napisał(a): sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out Co za amatorka.
Opublikowano 23 maja 20241 r QR1 niema nawet na aliexpress. Za to QR2 juz tam są i to znacznie taniej. Moze warto pomyslec nad zmianą na QR2 jeśli uzywacie plastikowych Lite.
Opublikowano 23 maja 20241 r W McLarenie mam qr1 metalowe i chciałem kupić druga obręcz też z metalowym qr1, ale już wyprzedali. Myślę że przy obręczach za 1500zl nie ma co dziadować z podróbkami z aliexpress
Opublikowano 23 maja 20241 r 2 hours ago, maciucha said: Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out Co za amatorka. mój qr juz czeka u znajomego niemca, żal mi było dawać 20 ojro za przesyłkę czegoś tak małego (co samo w sobie też jest niedorzeczne skoro są to produkty których nie da się kupić stacjonarnie)
Opublikowano 30 maja 20241 r Zacząłem się zastanawiać nad shifterem i ręcznym pod PC. Im taniej tym lepiej Jesteście w stanie coś polecić? Po wstępnym riserczu znalazłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/shifter-simmasters-14412426150 https://allegro.pl/oferta/hamulec-reczny-do-pc-hydrolapa-hydro-simmasters-14836018592
Opublikowano 31 maja 20241 r No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters? Edytowane 31 maja 20241 r przez tjery
Opublikowano 31 maja 20241 r 7 godzin temu, tjery napisał(a): No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters? Oba
Opublikowano 20 czerwca 202420 cze Mam stojak pod kierownice, g29 i shifter, macie jakieś patenty na miejsce dla pada z ps5? Jakis mini uchwyt do stojaka? Bo gram z padem na udzie i nie jest to jakieś wygodne...
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Czasami potrzeba jest wykonania niektórych rzeczy, np. jak gram w bus sim, to na padzie sterujemy postacią gdy wyjdzie z pojazdu lub obsługa kasowania biletów. Wiem, pierdoła, ale chodzi o komfort.
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie Kolejny etap dramy z Fanateciem: ogłoszenie bankructwa https://www.overtake.gg/news/fanatec-parent-company-endor-files-for-insolvency.2299/?page=3#comments
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem A jak się zepsuje to zostajesz z drogim przyciskiem do papieru [emoji12]