Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Wiesniaki w Barcelonie oczywiscie gwiżdzą xD

Szkoda ze Simeone nie jest takim trollem jak Mou bo okazja idealna :/

Opublikowano

Mou był za słaby na grę w Hiszpanii.

Szkoda, cud (bombaAlexisa i nieuznany gol Messiego) był blisko, ale gdyby walczyli tak przez cały sezon, to dzisiaj nie byłby potrzebny.

Opublikowano

Wiesniaki w Barcelonie oczywiscie gwiżdzą xD

Szkoda ze Simeone nie jest takim trollem jak Mou bo okazja idealna :confused:

No ja widzialem raczej cos innego, bol du.py fanow realu daje znac o sobie. Tez nowina.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Dziwne to było raz było ujecie i tylko gwizdy a nastepne z Godinem i oklaskami.

Moze zalezało od sektoru.

Brawo za ostatni puchar w tym sezonie dla atleti!

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Mou był za słaby na grę w Hiszpanii.

Szkoda, cud (bombaAlexisa i nieuznany gol Messiego) był blisko, ale gdyby walczyli tak przez cały sezon, to dzisiaj nie byłby potrzebny.

Nie kompromituj się proszę.

Opublikowano

Przecież wiesz, że jak tak z sympatii, a nie z rozsądku.

Opublikowano

Swoją drogą, zero postów o nieuznanym golu Messiego. Wyobraźmy sobie, że Barca gra z angielską drużyną i ona dostaje coś takiego... byłoby więcej wypowiedzi.

Opublikowano

Nie uznali  to nie uznali, po chuy drążyć temat.

Opublikowano

Swoją drogą, zero postów o nieuznanym golu Messiego. Wyobraźmy sobie, że Barca gra z angielską drużyną i ona dostaje coś takiego... byłoby więcej wypowiedzi.

Przecież napisałem o tym. Skandal.

Opublikowano

Zero postów bo był spalony. Chociaż raz zwyciężył futbol. Cieszmy się.

Opublikowano

Z tej kamery, jaka była, naprawdę trudno mi coś powiedzieć. Zakładam, że spalony był. No ale chodzi mi o to, że gdyby taka sytuacja była na korzyść Barcy w meczu z kimś fajnym, sędzia by został zbatorzony w internecie.

Opublikowano

No i git, gdyby Barca zdobyła mistrza byłoby to święto antyfutbolu. Atleti podupadło w ostatniej fazie PD na formie ale to one zdecydowanie najbardziej zasłużyło na mistrza w tym roku.  Coś czuje że finał LM bedzie jednym z lepszych w ostatnich latach. <podjahany>

Opublikowano

Na mistrza w lidze zwykle zasłużył ten kto go zdobył kanabisku...

Opublikowano

Nie prawda

+ Dodał MODERATOR
Może rozwiniesz to?
Opublikowano

Oczywiście jakby Real był w tej samej sytuacji, co Barcelona, to napisałbyś tak samo?

Opublikowano

Moim zdaniem Atletico> Real> Barcelona jeśli chodzi o cały sezon.

W sumie, prawie tak jest.

No pewnie jako fan realu bym tak nie napisał ale nie napisałbym tez że Real zdecydowanie najbardziej zasłużył z cąłej trójki na mistrza. Wystarczy że mam nadzieje ze zdobedzie LM. W sumie to byłem tego pewien ale po ostatnich meczach w PD już nie jestem.

Opublikowano

Cieszę się, że głodne sukcesu Atletico wyrwało tytuł w tym roku. Z przebiegu całego sezonu było by krzywdzące dla Barcy i Realu gdyby któraś z tych drużyn sięgnęła po PD. Za bardzo by się nosili z niezasłużonym tytułem.

Barcelona forever, ale nie tym razem.

Opublikowano

Nie było spryskiwaczów jak Barca przegrała? Zawiodłem się, przecież mogli przegonić athletico jak inter ^^

Gratulacje dla athletico, dobrze, że dali radę, jeszcze niech pocisną real i będzie git.

Opublikowano

Nie było spryskiwaczów jak Barca przegrała? Zawiodłem się, przecież mogli przegonić athletico jak inter ^^

Gratulacje dla athletico, dobrze, że dali radę, jeszcze niech pocisną real i będzie git.

nie athletico, a ATLETICO

Atletico Madryt
Athletic Bilbao

to nie jest takie trudne
Opublikowano

Co trzeba zrobic aby zasluzyc na tytul poza wygrywaniem i zgromadzeniem najwiekszej liczby punktow?

Opublikowano

Nie być wspomaganym okropnym sędziowaniem w PD. Może to.