Wihajster 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oj tutaj się nie zgodzę. Ewidentnie pisk opon został poprawiony. Ktoś kto pisze że jest taki sam jak w poprzednich odsłonach po prostu nie miał do czynienia z GT5:P. Odnośnik do komentarza
Lucass 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Taki mały offtop: w nowym Top Gear jest dość spora reklama GT5 Prologue i wywiad z Kazkiem na temat nowego GT-R'a i GT 5 oczywiście, w sumie nie dowiadujemy się z niego niczego czego wcześniej nie było wiadomo. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Co do F1 to zajefajnie że w końcu formuła z reala bedzie dostępna. Szkoda tylko że nie dali też modelu BMW Sauber, chociażby ze względu na naszego zioma Tia. Szkoda, że to tylko fake: 2: http://img151.imageshack.us/img151/1294/456876gt5ua9.jpg Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oj tutaj się nie zgodzę. Ewidentnie pisk opon został poprawiony. Ktoś kto pisze że jest taki sam jak w poprzednich odsłonach po prostu nie miał do czynienia z GT5:P. "troche", ale nie na tyle zeby byl dobry. Jesli chodzi o gre, to gralem - spokojnie. Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Już milion graczy w samej Europie złożyło zamówienie na GT5: Prologue. Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Na roznych forach pojawily sie spekulacje (w zwiazku z Ferrari F2007 w GT5:P) ze Sony wciaz ma licencje na F1 (przedluzona w ostatniej chwili) i ze zamiast osobnej gry, F1 zostanie wlaczona do GT5. Ja wiem ze to gruba spekulacja i marne szanse, ale fajnie by bylo..... echh pomarzyc. Chociaz kilka miesiecy temu Kazek na pytanie co by chcial zrobic poza Gran Turismo powiedzial ze BARDZO by chcial zrobic Formule 1..... Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Te info o przedłużeniu umowy przez Sony do potwierdzone czy tak palnąłeś? Daj linka jak możesz. Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 To nie jest potwierdzone. Spekulacja. Ja słyszałem, że EA podpisało umowę z Lewisem Hamiltonem na mocy, której mają wydać grę z jego nazwiskiem. Czy EA ma licencję na wyłączność to nie wiem. Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Napisalem przeciez ze to sa SPEKULACJE. Tutaj: http://community.eu.playstation.com/showth...5013&page=2 A czas pokaze. W koncu "nadzieja zawsze umiera ostatnia" A Peter Moore podobno wyraznie powiedzial ze niestety (czyli dla nas na szczescie) EA nie ma licencji F1 i nie robi obecnie gry na ten temat Edytowane 15 Marca 2008 przez mrynk Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Na roznych forach pojawily sie spekulacje (w zwiazku z Ferrari F2007 w GT5:P) ze Sony wciaz ma licencje na F1 (przedluzona w ostatniej chwili) i ze zamiast osobnej gry, F1 zostanie wlaczona do GT5.Ja wiem ze to gruba spekulacja i marne szanse, ale fajnie by bylo..... echh pomarzyc. Chociaz kilka miesiecy temu Kazek na pytanie co by chcial zrobic poza Gran Turismo powiedzial ze BARDZO by chcial zrobic Formule 1..... Tja jeszcze dorzucą WRC i Tourist Trophy To nie jest potwierdzone. Spekulacja. Ja słyszałem, że EA podpisało umowę z Lewisem Hamiltonem na mocy, której mają wydać grę z jego nazwiskiem. Czy EA ma licencję na wyłączność to nie wiem. Lewis Hamilton nie jeździ w Ferrari. W GT i tak nigdy nie było prawdziwych kierowców. EA może mieć wyłączność na Lewisa, ale nie na Maclarena. Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Lewis Hamilton nie jeździ w Ferrari. W GT i tak nigdy nie było prawdziwych kierowców. EA może mieć wyłączność na Lewisa, ale nie na Maclarena. No to teraz pojechałeś. Czysta prowokacja. Myślisz, że nie wiem gdzie jeździ Hamilton? Ja tylko chciałem odpowiedzieć FLooK'owi, że to co napisał mrynk to czyta spekulacja (on z resztą też to zrobił). W dodatku dodałem, że EA podpisało umowę z Lewisem Hamiltonem (opiewającą o sumę 5 milionów funtów) na mocy, której mają stworzyć grę. Czy z najnowszą licencją F1 czy nie to jeszcze nie wiadomo. To czy EA ma prawa to F1 na wyłączność też nie jest potwierdzone. Można się domyślić, że jak podpisali umowę z Hamiltonem, który jest kierowcą F1 to prawdopodobnie, w grze będzie można jeździć bolidem F1, ale nie koniecznie. Bo kiedyś była gra sygnowana nazwiskiem Michaela Schumachera, w której jeździło się kartami. W grze L. Hamiltona może się znaleźć jego McLaren skoro w rFactorze też jest BMW Sauber i nazwiska Heidfelda i Kubicy (od razu w grze, nie w modzie). Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz. A new F1 game is set to be released in 2008 on the PS3 and Xbox 360, it has been reported. Lewis Hamilton has reportedly signed a deal to front the game worth an estimated £5million. It remains to be seen whether EA will have exclusive rights to the Formula One games market, or whether the door will still be open for Sony to continue it's series of games. Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Napewno tak naprawde w tej grze jest jakis japonski crap typu minolnta, co ma 1200 koni i jest szybszy od tego. Edytowane 16 Marca 2008 przez komar737 Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie będzie. Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Taki mały offtop: w nowym Top Gear jest dość spora reklama GT5 Prologue i wywiad z Kazkiem na temat nowego GT-R'a i GT 5 oczywiście, w sumie nie dowiadujemy się z niego niczego czego wcześniej nie było wiadomo. Polecam ten artykuł. Można się dowiedzieć, że w GT5P samochody prowadzą się tak jak w realu . Jak w grze dobrze jeździsz jakimś samochodem to i w realu będziesz nim świetnie jeździł . Yamauchi jadąc prawdziwym GT-R'em (którym wcześniej jeździł tylko w grze) po 6 okrążeniach był bliski rekordu czasowego kierowców Nissana, gdy testował to auto. Są też opisane wszystkie ekrany z wyświetlacza GT-R'a, który tworzyło Polyphony Digital dla Nissana. Co do F2007 w GT5P to zobaczymy co im z tego wyszło. Ciekawe jak fizyka i dźwięk silnika tego bolidu. Ciekawe również czy Polyphony wyposażyło F2007 w system zwany ABS <_<. Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ciekawe również czy Polyphony wyposażyło F2007 w system zwany ABS <_<. hahaha, na 100% będzie abs + hamulec ręczny Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Polecam ten artykuł. Można się dowiedzieć, że w GT5P samochody prowadzą się tak jak w realu <_<. Jak w grze dobrze jeździsz jakimś samochodem to i w realu będziesz nim świetnie jeździł . Yamauchi jadąc prawdziwym GT-R'em (którym wcześniej jeździł tylko w grze) po 6 okrążeniach był bliski rekordu czasowego kierowców Nissana, gdy testował to auto. Pewnie przesadził bo aż w tak realny symulator nie wierze ale chciałbym się mylić i pozytywnie zaskoczyć już za kilka tygodni. Swoją drogą trochę gryzie mnie sumienie.Tak wszyscy narzekamy na te "płatne rozbudowane demo",a i tak większość z nas chce położyć na nim łapki,a preordery w samej Europie przekroczyły 1 milion sztuk.Sami sobie sprawiliśmy sytuację ,że teraz do końca świata przed pełnoprawną kontynuacją Gran Turismo będziemy mieć demo dema demka,demo dema i samo demo itp Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Polecam ten artykuł. Można się dowiedzieć, że w GT5P samochody prowadzą się tak jak w realu . Jak w grze dobrze jeździsz jakimś samochodem to i w realu będziesz nim świetnie jeździł . Yamauchi jadąc prawdziwym GT-R'em (którym wcześniej jeździł tylko w grze) po 6 okrążeniach był bliski rekordu czasowego kierowców Nissana, gdy testował to auto. Pewnie przesadził bo aż w tak realny symulator nie wierze ale chciałbym się mylić i pozytywnie zaskoczyć już za kilka tygodni. Swoją drogą trochę gryzie mnie sumienie.Tak wszyscy narzekamy na te "płatne rozbudowane demo",a i tak większość z nas chce położyć na nim łapki,a preordery w samej Europie przekroczyły 1 milion sztuk.Sami sobie sprawiliśmy sytuację ,że teraz do końca świata przed pełnoprawną kontynuacją Gran Turismo będziemy mieć demo dema demka,demo dema i samo demo itp Ciekawe czy jechał ze świadomością że jak popełni błąd to po prostu sie rozpiechdoli o bande. A może myślal że sie odbije, wrzuci 1st i pojedzie dalej Demka to idealny poligon doświadczalny i ostatni moment na poprawki + jakies urozmaicenie podczas czekania. Szkoda tylko że cena jest niewiele niższa niż full gra <_< Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 GT40LM http://i29.tinypic.com/5x8vnb.jpg http://i32.tinypic.com/efm9g2.jpg http://i27.tinypic.com/fkb5vo.jpg http://i27.tinypic.com/20r38gm.jpg Ferrari 40 http://i28.tinypic.com/15gfmzr.jpg Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Coś dla osób sceptycznie nastawionych do odgłosów w GT: "sound of game is simply fantastic when sound-setting "Big Theatre" is applied. Notice it will properly work only for those with true surround system, but then GT40's engine sounds like AC/DC in Donnington on Monsters of Rock in 1991" (cytat z GT Planet) Niestety (jak się domyślam) pewnie nie wszystkie auta będą miały dobrze odwzorowane odgłosy. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Szczegółowość wykonania wnętrza Ferrari i faktury tapicerki jak również obicia kierownicy po prostu wypaliła mi oczy. Nadciąga pierwsza w historii pełnoprawna fotorealistyczna gra na konsole Odnośnik do komentarza
BIBIKING 0 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Mi tam nie będzie, aż tak przeszkadzało mało realny dźwięk Forda GT40 tym bardziej, że nie będzie mi dane pewnie nigdy się nim przejechać w rzeczywistości i porównać jak to się ma do "gierki z konsoli". A teraz z innej beczki;) coraz bardziej sie przymierzam do kupna PS3 ( w związku z premierą GT 5:P) wiecie coś więcej o tych nowych zestawach? Konsola + GT 5:P lub Movie Pack? http://www.valhalla.pl/news8428-Nowe-zesta...dla-Europy.html http://pclab.pl/news31746.html Edytowane 17 Marca 2008 przez BIBIKING Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nie orientuje się ktoś gdzie w Polsce można w miaro tanio wyrwać kierownice z sprzęgłem do GT5P?Bo ceny praktycznie ponad połowy PS3 nie chce mi się za nią płacić. Co do pytania o zestaw.Ja bym brał zestaw z filmami.Nie dość,że od razu przy zakupie konsoli zasmakujesz co to znaczy film w hd(zakładając ,że masz LCD) to jeszcze gdy ewentualnie sprzedaż te 3 filmy na np allegro zarobisz sporo więcej niż 139zł(czyli cena GT5p) i stać Cię będzie na kupno gry i jeszcze trochę kasy Ci zostanie w kieszeni. Odnośnik do komentarza
szymku 2 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Patrzyłeś na Skapiec pl??? Niedawno były G25 po 650 zł w sklepie. P#$mania.com Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Właśnie zamówiłem swój egzemplarz gierki w sklepie psxe. Wysyłają już w ten piątek! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi