ShrekuGT 0 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A w Polsce to pół roku później Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mam dopiero trzy samochody Daihatsu, Atenza i NSX Type R. Jazda Hondą to czysta frajda, wreszcie koniec z przyklejonymi samochodami!. Wszak model jazdy w GT5P teraz bardziej przypomina ten z Enthusia: PR niż z GT4 i dobrze. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy (po za grafą ) to, że dynamika uległa znacznej poprawie, czuć prędkość nawet podczas jazdy takimi karłami jak Daihatsu. O poziomie trudności jeszcze nie mam co pisać, bo mam dopiero klase C. PS. Info dla tych, którzy grają na padzie. D-pad jest analogowy, ale bardzo czuły. Servery jutro czy pojutrze otwierają? Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Premiera jest 28, a nie 26 marca. Nie denerwuj mnie :biggrin: http://www.playstation.pl/ps3/games/gran-t...ogue/index.html po prawej stonie masz napisane premiera 26.03.08 no chyba ze w Polsce jest 26.03 a w europie 28.03 ... wow pierwszy raz cos szybciej Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Zassal ktoś tego patcha już? Co się zmieniło? Pewnie online. Dopiero jakieś 40% ;/ Edytowane 25 Marca 2008 przez FLooK Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ha Online is Up.. własnie sciągam tego patcha .. wazy 200mb wiec troszke trwa... Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Co daje Patch i do jakiej jest wersji ? Edytowane 25 Marca 2008 przez saptis Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No do wersji euro pfc. .. cioasgle sciagam bo był jakis bładci odpoczatku leci.. chyba duze obciazenie servera maja ... Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) EU - to fajnie, ze juz ktos je ma. Chcialem zlozyc preorder/kupic GT5P - gdzie najlepiej zamowic ? Oczywiscie liczy sie dobra cena i to zeby byla wersja EU. nie jakis Japoniec. Edytowane 25 Marca 2008 przez saptis Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja jak zwykle mam szczęście i na mojej prowincji prąd zabrali na sec i jakieś 100Mb czytaj 1.5h ściągania poszło się yebać. Ja zamówiłem w PE - pełna profesjonalka, no ale cena też jakaś taka wygórowana 155zl. Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Jesli sklep PSX Extreme ma za 155 zl to dosyc duzo, wole zamowic w sklepie Ultima - tam maja za 129 zl + koszty wysylki, ale gra bedzie dostepna 28 marca. Lepszej oferty nie znalazlem. Edytowane 25 Marca 2008 przez saptis Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wersje euro juz wiele osób ma tzn kilka osób z mojej listy PSN Jesli chodzi o ten update to niechce sie sciagnac... wogole cos dziwnego dzisiaj bo jest juz update na kosole 2.20 a ja ciagle jade na 2.17 i pisze ze mam aktualny Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To nie lepiej w sklepie kupić? Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Rozumiem, ze ci ktorzy maja juz wersje EU. na plycie kupili ja w sklepie PSX Extreme. Ja jednak wole zaczekac trzy dni i zaoszczedzic 20 zl. Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chodziło mi o sklep "fizyczny" taki jak MM, czy inny Empik. Odnośnik do komentarza
hacik 0 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chodziło mi o sklep "fizyczny" taki jak MM, czy inny Empik. A sklep PSXExtreme to niby jakis wymyślony jest?? Zawsze gry odbieram osobiście i moge potwierdzić, że Aju i reszta ekipy naprawdę istnieją A tak wracając do tematu ma ktoś jakiś sposób na 6 wyścig w klasie B? jakoś najszybciej udaje mi się dojechać jako ósmy . Cóż chyba trzeba jeszcze sporo poćwiczyć. Gra z każdym wyścigiem i każdą nową furą zyskuje coraz bardziej w moich oczach Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Z innej beczki. Podobne w wersji na BR miałbyc dodatek w postaci filmu w stylu making of.. gdzie on jest bo nie moge go znaleźć?? Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mam dopiero trzy samochody Daihatsu, Atenza i NSX Type R. Jazda Hondą to czysta frajda, wreszcie koniec z przyklejonymi samochodami!. Wszak model jazdy w GT5P teraz bardziej przypomina ten z Enthusia: PR niż z GT4 i dobrze. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy (po za grafą ) to, że dynamika uległa znacznej poprawie, czuć prędkość nawet podczas jazdy takimi karłami jak Daihatsu. O poziomie trudności jeszcze nie mam co pisać, bo mam dopiero klase C. PS. Info dla tych, którzy grają na padzie. D-pad jest analogowy, ale bardzo czuły. Servery jutro czy pojutrze otwierają? Miło mi to słyszeć. Jak kupisz F2007 i wyścigowego Forda GT to napisz czy da się zablokować koła grając na pro. Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No i zamowilem w sklepie Ultima. Mam pytanko do osob, ktore juz maja wersje EU. Czy w grze jest taka muzyka jak w japonskim Demo GT5P ? Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) No i zamowilem w sklepie Ultima. Mam pytanko do osob, ktore juz maja wersje EU. Czy w grze jest taka muzyka jak w japonskim Demo GT5P ? Sprawdź: http://www.gtplanet.net/weezer-headlines-g...gue-soundtrack/ EDIT: Na http://www.gtplanet.net/ jest ciekawy filmik pod newsem "Kazunori Yamauchi Shows Off GT5 Prologue". Można zobaczyć jak Kazunori radzi sobie grając na nowej kierownicy Driving Force GT. Jest też pokaz trybu drift. Ale co najważniejsze w samochodach można zmieniać "Max Turning Angle". R-E-W-E-L-A-C-J-A. Wreszcie będzie można wyciągnąć wszystko z fur wyścigowych. Tymczasem zbieram kasę na PS3 i GT5P. Edytowane 25 Marca 2008 przez PiotrB Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mimo iz przesiodłech sie do obozu Forzy ostatnimi czasy, to trzymam za nich kciuki. Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Aby kupic F2007 to nie tylko trzeba miec 2mln co juz jest trudnbe do uzbierania alei zaliczone wszystkie wyscigi włącznie z kategoria S a ja mam problemy przy A Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Z tego co czytalem to glowny tryb gry to wlasnie Events. Ile tam jest wyscigow ? Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Porównanie GT5:P z PGR4 na podstawie trasy w Londynie. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=4042 Dużej różnicy nie ma. Zaskakuje za to pieczołowitość wykonania Londynu, w obu przypadkach. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Porównanie GT5:P z PGR4 na podstawie trasy w Londynie. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=4042 Dużej różnicy nie ma. Zaskakuje za to pieczołowitość wykonania Londynu, w obu przypadkach. No no ,nie sądziłem ,że w obu grach trasy będą tak bliźniaczo podobne do siebie.W obu przypadkach przywiązanie do detali ryje beret.Oczywiście należy pamiętać,że GT5P i ma 1080p i 60fps ,a auta mają ponad 2 razy więcej poligonów,a PGR4 720p,30fps i zniszczenia co nie zmienia faktu,że obie gry prezentują się zacnie PS.Chodzi plota,że dziś ukazał się update do gry ,który po zassaniu powoduje,że gry nie idzie uruchomić Edytowane 25 Marca 2008 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
Wihajster 0 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Chodziło mi o sklep "fizyczny" taki jak MM, czy inny Empik. A sklep PSXExtreme to niby jakis wymyślony jest?? Zawsze gry odbieram osobiście i moge potwierdzić, że Aju i reszta ekipy naprawdę istnieją A tak wracając do tematu ma ktoś jakiś sposób na 6 wyścig w klasie B? jakoś najszybciej udaje mi się dojechać jako ósmy . Cóż chyba trzeba jeszcze sporo poćwiczyć. Gra z każdym wyścigiem i każdą nową furą zyskuje coraz bardziej w moich oczach Zobaczysz klasę A i mega trudną klasę S to wtedy poczujesz czym jest nowe GT. W klasie A będziesz zmuszony kupić Ferrari F430. Tym to się dopiero jeździ. Dojdą ustawienia aut w klasie S (bez ani rusz przy tym poziomie trudności). Męczyłem się nieźle w klasie S w wyścigach Tuned Cars i dopiero po godzinnym ustawianiu auta, którym ledwo przesuwałem się o pare pozycji udało mi się dojechać na podium. Na http://www.gtplanet.net/ jest ciekawy filmik pod newsem "Kazunori Yamauchi Shows Off GT5 Prologue". Jak Kaz przełącza ustawiania podczas jazdy? Jak to się robi? Taką możliwość daje ta nowa kierownica? Edytowane 25 Marca 2008 przez Wihajster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi