Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Od jednego sklepu z grami dostałem taką oto wiadomość:

a czemu nazwa sklepu jest taką tajemnicą?

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 403,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Od jednego sklepu z grami dostałem taką oto wiadomość:

a czemu nazwa sklepu jest taką tajemnicą?

Nie jest. Playergames.pl

Mają też swoją aukcję na allegro.

Opublikowano

mój brat był w MM w Rzeszwie i facet powiedział, że gra będzie u nich dopiero 26, więc albo coś jest na rzeczy, albo on był niedoinformowany :(

Opublikowano

ojjjj nie podoba mi się to. Niech nie robią znowu takich jaj. W takim razie anulowałbym preorder i poszukał kopii osobiscie

Opublikowano

W sobotę w Saturnie mówili mi że dostawa będzie w środę. Miejmy więc nadzieję że jednak jet to głupia plota.

Opublikowano

to skąd typek z Polski ma tą gre i juz na filmiku sobie gra ?

pirata nie moze mieć

Sklepikarz zapewne jakiś.

sklepy pewnie mają juz tą grę tylko bedą sprzedawac od 24-ego.

Edytowane przez peter

Opublikowano

No niech sprzedają 24tego bo specjalnie dziś urlop wziąłem na środę i mam zamiar jechać zaraz z rana po swoją kopię...

Opublikowano

Mi w piątek w Krakowskim Saturnie też mówili, że premiera w środę, a może nawet we wtorek (zależy od dostawy). Dzisiaj się mogło wszystko zmienić, a to nie pierwszy raz jak u nas jest premiera 2 dni po tej "światowej".

Opublikowano

allgames z katowic poinformował mnie,że od środy od rana można odbierać. Jeszcze jutro do nich przedzwonie czy może jeszcze popołudniu nie będzie można do nich podjechać

Opublikowano

Ciekawostka - Samo GT 5 to ok. 13,7 Gb. Tyle waży pirat wersji europejskiej (wersja na USA z różnymi zwiastunami waży prawie 20 Gb).

Opublikowano

@peter Gościu napisał tak że ma " GT5 w wersji sprzedawanej na Irlandię" Podzwoniłem dzisiaj trochę po kilku sprzedawcach z allegro,dwóch pisało na stronie że będą wysyłać dzisiaj ,jutro ale po rozmowie stwierdzili że Sony dało ciała i najwcześniej będą mieć w środę.

Opublikowano

ultima może będzie miała jutro pod pod koniec dnia, a jak nie to w środę - przynajmniej tak mi powiedzieli przez telefon.

Opublikowano

Koleś z Koputek mi powiedział, że jutro rano mają mieć gry (70 kopii limitki), a do południa ma wyjechac kurier więc idealnie na środę powinna być gra.

Opublikowano

Sklep PE oficjalnie wysyła w środę, jak na razie brak dokłądnego info czy dostaną predzej

Opublikowano

po pracy śmigam do empiku na nowym świecie w wawie zapytać co u nich, a nóż będą mieli jutro dostawę :thumbsup:

Opublikowano

Ja za to odwiedziłem saturna w katowicach, koleś powiedział mi że można dostać grę (500 sztuk będzie) od godz. 10 w środę, jednak tylko normalną edycję w cenie 199zł. W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.

Opublikowano

w łodzkim gameover.pl możliwe że będzie już jutro po 14. Na jednej z aukcji na allergo jest info, że poradnik APEX ma być w wersji polskiej :woot:

Opublikowano
W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.
empik u mnie w miescie bedzie miał na pewno zwykła wersja za 239zl od srody, dla mnie cena nie do przyjęcia, max 199zl...
Opublikowano

A mnie to je.ie. Po tylu latach mi te kilka dni lata.

Opublikowano

Po tym co widziałem do tej pory to na 1h gry z 15 min będzie loadingów ^_^

Niektóre wyścigi trącą nudą nieziemsko :thumbsup:

Opublikowano

No hype mnie dopadł mimo, że na GT5 pewnie dopiero pozwolę sobię w okolicach gwiazdki (tylko czy rozsądnie kupować miesiąc przed sesją :P)

Jedno czego chcę od tej gry to walki na torze, podobnej do Grida, którego wyłączyłem 10minut temu i gram w niego już ponad rok. Wszystkie GT do tej pory to była niestety jazda po sznurku i zero walki pomiędzy przeciwnikami, mamy rok 2010 i to musi być standardem. Ilośc aut, ultra grafika to sprawa drugorzędna.

Opublikowano

W empiku standard 239, wersja kolekcjonerska 279 wiec juz lepiej ale dalej nie najlepiej. Jak nigdzie indziej nie dostane taniej w srode to biore od nich

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.