Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Taaa wiesz co, zeby sprawdzic czy na serio odszukalem opis gry i przeczytałem końcówke.... Odpowiem ci jak przejde gre narazie moge przypuszczać, a na głupocie ludzkiej mozna polegać.

Edytowane przez humanno

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Ja proponuje zrobić coś z tymi biednymi dziećmi ze "śledzika" którzy spoilerują Uncharted 2, żarty żartami, ale nie wszyscy jeszcze w to grali [a ci od spoilerow pewnie mają X0 i w to nie zagrają] i przeczytanie zakonczenia gry to chyba oczywista sprawa ze to nie jest fajne. W temacie odpowiednie fragmenty wypowiedzi są ukrywane pod przyciskiem "spoiler" i wszystko gra, nikt złośliwie nie pisze o końcu gry czy jakimkolwiek jej fragmencie. A tutaj? robią to bezkarnie, takie niedo(pipi)ki wk*rwiają wiele osób wiec proponowałbym zeby "ludzie z góry" nie przeszli obok tego obojętnie. Olejecie sprawe, to obiecuje ze w koncu zdecydujecie sie zamknąć tego shouta. Skoro takie praktyki są dozwolone to zamierzam spoilerować wszystkie nowości na xa któe bedą wychodzić. Fajne? NIE KU*WA!

ten śmieszny pasek który tak bardzo Ci przeszkadza[bo śjakieś spojlery czy inne felgi się tam pojawiają bez uprzedzenia] można zwinąć. I po problemie.

Opublikowano

Kiedy bedzie sie aktualizowala liczba wyswietlen tematu?

Opublikowano

Czy i kiedy wrócą tematy z archiwum?

Z góry dzięki za info.

Nie. Archiwum pozostanie na swoim miejscu.

Opublikowano

Jest aktualizowana raz na 3 godziny.

Opublikowano

Nowy skin: IP.Board Classic Blue

Testujcie i piszcie jak sie sprawdza. Czy teraz wszystkie bolaczki juz sa przeszloscia czy ... jeszcze nie :) ?

Opublikowano

Sygnatury nie są niczym oddzielone od postów.

Opublikowano

To widocznie u mnie coś się w przeglądarce rypie.

Opublikowano

Genialnie, forum wyglądające po staremu i działające jak nowe :). Czytałem sobie ostatnio archiwum i przypomniałem sobie stary wygląd, zatęskniłem za nim. I proszę, jaka niespodzianka.

Mam tylko 3 uwagi:

- można by bardziej oddzielić sygnaturę od treści postu, mała biała kreska to za mało jak dla mnie

- przyciski "Dodaj odpowiedź" i "Napisz nowy temat" są rozciągnięte w poziomie (albo mi się wydaje?)

- czcionka w szybkiej odpowiedzi jest kijowa, nie dałoby się czegoś o zmiennej szerokości liter dać?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ogolnie nowy skin jest ok. Co mozna by poprawic to info pod awatarem. W innych skinach jest ladne wyrownanie z pogrubieniem kategorii. Tutaj jest po prostu rozpie.rdol.

Od biedy mozna by wywalic tez te paskudne ikony IMB (czy jak tam) na glownej stronie. Wczesnij z tego co pamietam byly koleczka i ladnie to wygladalo.

Acha, przy pisaniu tego posta widze, ze w Podsumowaniu tematu na dole ramki cytatow zachodza na pole z data/czasem.

Nadal jednak brakuje mi dwoch rzeczy:

1. Belki/drzewka u dolu tematu

2. Logowania na glownej. Nie jestem milosnikiem autologowan czy innych zapamietywan i teraz za kazdym razem musze wchodzic w Zaloguj, tam odhaczyc "zapamietaj mnie" i wpisac login oraz haslo. Uciazliwe, no.

Opublikowano

Gdzie trzeba kliknąć, żeby zignorować tematy/całe działy? Przykładowo nie interesują mnie bijatyki i chciałbym, żeby dział był zwinięty i nowe posty mi się nie pokazywały np. w przeglądzie codziennym.

Opublikowano

mozesz zminimalizowac tylko cale kategorie, czyli "Platformy", "Kąciki", "Inne" i "Niezależni"

Opublikowano

Jest aktualizowana raz na 3 godziny.

ilość wyświetleń cały czas nie działa.

Opublikowano

Coś z moimi ustawieniami/przeglądarką, czy dalej nie można przeglądać historii swoich warnów ? Nie to, żebym się nie domyślał za co i od kogo, no ale formalnie chciałbym mieć w takie coś wgląd.

Opublikowano

senior member i ma warny, matko swieta

Opublikowano

Coś z moimi ustawieniami/przeglądarką, czy dalej nie można przeglądać historii swoich warnów ? Nie to, żebym się nie domyślał za co i od kogo, no ale formalnie chciałbym mieć w takie coś wgląd.

można, coś masz nie tak z przeglądarką. Popróbuj też na innych skinach.

Opublikowano

senior member i ma warny, matko swieta

Łojezusiczku i to 80 % ! Co poradzić, jestem gwiazdą tego forum.

No i pod firefoxem działa. Chrome to się chyba jednak nie doczeka żeby to forum w 100% poprawnie pod nim chodziło.

Opublikowano

Siema, jak moge zlikwidować ten status gdzie wszyscy sobie piszą ? Niestety nie ma u mnie zadnego minusa itd :(

Opublikowano

Siema, jak moge zlikwidować ten status gdzie wszyscy sobie piszą ? Niestety nie ma u mnie zadnego minusa itd :(

beztytuuqr.jpg

tym chowasz cały pasek boczny.

Opublikowano

Od trzech dni nie mogę się zalogować na Operze, wie ktoś co i jak? Na gównianym IE wszystko działa.

Edit

Ok, już wszystko działa, przynajmniej teraz.

Opublikowano

witam

po pewnych ostatnich wydarzeniach na forum przyszla mi do głowy pewna myśl

może by wprowadzić coś w stylu kodów ktore trzeba przepsiac z obrazka zeby zabezpieczyc sie przed botami

tylko że tutaj były by różne pytania/zadania/minigierki ktore by zabezpieczały przed pijanymi i naćpanymi użytkownikami? ponieaż robia oni zwykle taki syf że ręce opadają ...

a tymczasem przed wysłaniem posta moglo by sie pojawiać okienko z czymś co dla nawalenego typa bedzie nie do przeskoczenia a dla trzeźwego bedzie na 5 sekund myślenia (jako dodatkowy plus - moglo by to powstrzymac przed pisaniem kompletnych idiotów i 10 latków ;P)

co wy na to? :P (glownie pytam władze)

Opublikowano

ale Farmeros ma racje

Opublikowano

to niech ją wypowie jak czlowiek a nie jak zachlana świnia

zreszta to akurat tylko jeden swieży przyklad, chyba kazdy wie ze co jakis czas zdarzaja sie pijackie akcje (zwlaszcza chyba moderatorzy musza sobie zdawac sprawe z upierdliwosci takich sytuacji, pod warunkiem ze to nie oni sa akurat pijani ;p)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

To takim swiniom dawac warny i tyle. Nie zamierzam co post pisac haselko jak dawniej na rapidzie...

Zauwazylem ze juz sie "ogladanie" nabijana przy nowych tematach z aktualizacji forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.