little big planet 82 Opublikowano 8 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2011 Nie miałem nawet żadnych %, wiec jak mogło zostać zbanowane ? Po za tym udzielałem się tylko w dziale pchli targ od jakis 3 lat. Kumpel miał taki sam problem, pisał do admina i bez odpowiedzi. No fajnie, że jesteśmy olewani. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2011 A jaki nick ma "kumpel" ? białypiach? I bez odpowiedzi powiadasz? No popatrz popatrz :o Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 9 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2011 w sumie chyba od początku istnienia nowego forum, jak wchodzę w "Wyświetl nową zawartość", to nie pokazują mi się posty z grupowców. I zawsze muszę oddzielnie je przeglądać. Da się to jakoś ustawić? Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 10 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2011 Nie miałem nawet żadnych %, wiec jak mogło zostać zbanowane ? Po za tym udzielałem się tylko w dziale pchli targ od jakis 3 lat. Kumpel miał taki sam problem, pisał do admina i bez odpowiedzi. No fajnie, że jesteśmy olewani. Mnie też jakiś czas temu (podczas gorączki transakcji na pchlim targu) forumowe konto zniknęło (nie z powodu bana) ale kontakt GG z adminem pomógł - jestem i mam się dobrze ^_^ Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Nie miałem nawet żadnych %, wiec jak mogło zostać zbanowane ? Po za tym udzielałem się tylko w dziale pchli targ od jakis 3 lat. Kumpel miał taki sam problem, pisał do admina i bez odpowiedzi. No fajnie, że jesteśmy olewani. ja mam 80% sta.zastrzezen i sam chcialem, a nawet nalegalem na usuniecie mojego konta, ale skoro nikt sie nie zainteresowal to korzystam. Edytowane 15 stycznia 2011 przez mevek Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2011 (edytowane) Mam dziwny problem z forum. W niektórych tematach mam ciągłe odświeżanie strony Np. temat RE4 na GC. Klikam w ostanią stronę, wczytuję się, po czym przeskakuje do pierwszej strony i po kazdym załadowaniu, odświeża się. A np składki na PSS działają normalnie, jak i subfora. Ten temat też świruje. Ktoś ma podobny błąd ? Edytka: Problem nie występuje na skinach: Thoreau (jasny/ciemny), IP.Board Classic Blue. Na pozostałych mam ten błąd. Edytowane 25 stycznia 2011 przez Square Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 26 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2011 Mi na mandarynce wszystko elegancko śmiga Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 28 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2011 Na Deviant 2 już wszystko działa, co mnie cieszy. Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2011 Mi na mandarynce wszystko elegancko śmiga Nie wszystko.Reputacja dalej się nie wyświetla <_< Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2011 Przywrócilibyście w końcu daty przy ostatnich napisanych postach w skórce IP.Board Classic Blue. Najważniejszy skin i traktowany po macoszemu... Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 dokładnie, statusy ciągle te same co pół roku temu Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Dlaczego nie nabija postów pod avatarem ? 1 Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Bo posty naliczają się tylko w konkretnych działach. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 I tylko osobom bez % na koncie :potter: @Figlarz IP board cb używa ok 150 osób. Skąd wniosek że to najważniejszy skin? o.O Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 @FiglarzIP board cb używa ok 150 osób. Skąd wniosek że to najważniejszy skin? o.O 150 używa go teraz, większośc się przesiadła, bo ktoś go zepsuł i nie chce naprawić. Kiedyś było nas więcej. Przez ponad miesiąc na działających skórkach było widać opisy "nie plusujemy Luny". Jeśli ktoś miał ip board cb, to za każdym razem jak Rozi napisał coś na śledziku, widział "plusujecie Lune?". Większośc się przesiadła na inne skórki. Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Ta, sam się przesiadłem z klasika, ale kiedy tylko ktoś to naprawi, to natychmiast na niego wracam. Ale nie wymagam zbyt wiele, skoro od X miesięcy nikt nie potrafi naprawić wyświetlania mojego statusu ostrzeżeń. Wciąż i wciąż nie mam podobno uprawnień do przeglądania swoich warnów. Nie, nie jest to kwestia skórki. Z tego co się orientuję, nie tylko ja mam ten problem. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 @Figlarz IP board cb używa ok 150 osób. Skąd wniosek że to najważniejszy skin? o.O Nie jest najwazniejszy ale to trzeci najbardziej uzywany skin na forum. Poza tym jest serio praktyczny i dobrze sie na nim oglada foruming. A userzy nie prosza o duzo jak tylko o to zeby byly widoczne daty i czasy przy postach. To az taki wysilek?? 1 Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Marudy ;p Zmieniajcie skina na New i testujcie. Wkrotce zwykly skasuje i kto nie przejdzie to zostanie na domyslnym. Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Czy ja dobrze zrozumiałem? Chcecie skasować IP.Board Classic Blue? Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 czemu nie mogę dać mu minusa? Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Komu Fenixowi ? Za ważny jest. Są jakieś chytre sposoby na sprawdzenie kto mi dał minusa ? Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Nie ma. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Ja tez dostalem a sie tylko grzecznie spytalem ;/ Ale nie wazne. Do tematu. Ten nowy skin powinien sie nazywac "niebieska mandarynka" :| Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2011 A w ogóle można coś takiego sprawdzić? Chyba nie... Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 5 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2011 Przy każdym napisanym poście oraz w profilu masz poziom ostrzeżeń, wystarczy kliknąć na pasek i wyswietli się lista. Niektórym nie działa to poprawnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi