Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

United (pipi)a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszty postów nie czytam :P

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Szkoda porażki, bo chyba każdy się zgodzi, że to City było lepszym, grającym ładniejsza piłkę zespołem (szczególnie w drugiej połowie). Nie potrafię zrozumieć, dlaczego Ballotelli grał od początku. Widać było też, że Nasri nie miał swojego dnia i powinien został być zmieniony. Dzeko wszedł o 10-20 min za późno, bo dawał rade. No nic, długa passa bez porażki na Etihad została przerwana i do zobaczenia 6 kwietnia po czerwonej stronie Manchesteru.

Opublikowano

Chyba zdecyduję się oglądać Everton - Tottenham, zapowiada się dużo ciekawiej.

Jak zwykle trafna prognoza.

Opublikowano

Szkoda porażki, bo chyba każdy się zgodzi, że to City było lepszym, grającym ładniejsza piłkę zespołem (szczególnie w drugiej połowie).

Tak, grali lepiej i dzięki sędziemu mieli gola na 2-1, zamiast 3-0. :good:

Ferdinand nieźle monetą oberwał.

>>>><<<<

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Kontuzje rujnują mi fantasy :(.

Vertonghen strzela w poprzeczkę, Islandczyk po jego podaniu strzela w poprzeczkę, w ostatniej sekundzie meczu traci czyste konto, no pieprzę takie granie.

Kurde wszyscy wiedzą, że Tottenham jest dobry z Dembele i koszmarny bez Dembele. AVB więc co robi? Zdejmuje Dembele. Ma za swoje. Ja też, za wierzenie w rozsądek AVB.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Kontuzje rujnują mi fantasy :(.

Vertonghen strzela w poprzeczkę, Islandczyk po jego podaniu strzela w poprzeczkę, w ostatniej sekundzie meczu traci czyste konto, no pieprzę takie granie.

Kurde wszyscy wiedzą, że Tottenham jest dobry z Dembele i koszmarny bez Dembele. AVB więc co robi? Zdejmuje Dembele. Ma za swoje. Ja też, za wierzenie w rozsądek AVB.

Mi nikt nie powiedział że Sagna jednak zagra i go ukryłem głęboko w rezerwach . Do tego dałem też na ławę Rafaela a ten sobie dwie asysty pyknął . Oby Ba nie zagrał jutro to mi wskoczy do składu :)

Obejrzałem drugą połowę Evertonu . Dali czadu !!!

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

na początku myślałem, że sam sobie zaje.bał

Opublikowano

heh no oglądałem z kumplem mecz i tez śmiałem ze sam sobie oko rozyebal xD

Opublikowano

No, ale jak... z karabinu ktoś strzelał tą monetą czy jak? ... Przecież ręką by mu tak nie wyje.bał.

Opublikowano

Własnie wrocilem z meczu, wiec napisze tylko:

Manchester is RED !!!

Opublikowano

Arsenal gra najmocniejszą jedenastką z trzecioligowcem, mecz wygląda dość becznie. Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Zaiste, League Two to czwarta liga, uwielbiam nazewnictwo tego typu.

Mecz niezły. W drugiej połowie Arsenal miał nawet przewagę, no ale uroczo było zobaczyć, jak to bogata ekipa potężnej Premier League gra w zasadzie na tym samym poziomie co czwarta liga. W zasadzie żadna sytuacja nie była wystarczająco łatwa, żeby ją wykorzystać. Seria rzutów karnych z 50% skutecznością to trafne zakończenie całego meczu, równie ekscytujące i zabawne.

Opublikowano

Co prawda nikogo to nie obchodzi, ale muszę tradycyjnie napisać, że przed tą kolejką wywaliłem Benteke z fantasy, zostawiając Berbatowa. Cierpmy razem z tego powodu.

Opublikowano

beka z liwerpulu :DDDDDDDDDDDDDDD

PS: Łatwe zwycięstwo United <ok>

Opublikowano

Nawet nie zauważyłem momentu od którego piłkarze to takie ci.py :confused:

Edytowane przez Codename