Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 799 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 21.01.2024 o 08:15, devilbot napisał:

Już jest niedostępna a fizycznie nie wyszła. 

ach ta cyfra :wub:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć ostatnio mam problem gdy gram w gta 4 na mojej konsoli gra czasami się przecina jest to podczas szybkiej jazdy samochodem oraz strzelanin jest to może problem konsoli? płyty? Proszę o pomoc

Opublikowano

"przEcina" czy "przYcina"?
W sensie, że spadają klatki animacji?
Piszesz o strzelaninach i szybkiej jeździe autem - to raczej normalne. Na starych konsolach gra chodziła w okolicach 30fps i miała odblokowany framerate.
Wersja X360 radziła sobie lepiej, ale i tak płynność leciała na pysk przy bardziej taksujących momentach:

Opublikowano

Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach :kekw: 

Opublikowano

Ja konsolowy od zawsze (bo Amiga 600 to też konsola, tyle że z klawiaturą:sweat:), więc nigdy nie bawiłem się w podzespoły itp, a GTAIV to była moja druga gra zakupiona na PS3 (pierwsze to CoD4MW).
Do dziś pamiętam granie na 21" Trinitronie i to gówno rozmazane, że po chwili aż łeb bolał :D

Opublikowano

GTA IV na 360? Mistyczne doświadczenie to było, z kumplami z tydzień zachwycaliśmy się tym, że jak się długo pali gumę to opony strzelają :obama:

Opublikowano

Ja X360 targałem do Grecji, na wakacje wyjechałem do pracy. Właśnie z GTA4 i Forza 2 :wub: kupiłem też Two Worlds które chodziło w 15 klatkach xD i to jeszcze edycję limitowaną z koszulką. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach :kekw: 

Lepsze to niż niestabilne 8 klatek :kekw:

Opublikowano

Swego czasu V na starej generacji też mocno mi dupę technikaliami skopała. Chuj tam te 20 klatek (o które chyba nawet była spina w czekoladzie jeszcze z bluberem i gotowałem się krzycząc do niego na forumku, żeby zmienił hobby na wędkowanie jak mu to przeszkadza w graniu :kekyayaya:), bo mimo swoich wad to jednak na tamtych konsolach skala, smaczki i szczegóły robiły kolosalne wrażenie. Odchodzące do lamusa trupy potrafiły wygenerować taki świat? Wow. Mam nadzieję pisać to samo o GTA VI za rok.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem V na 360 i czapki z głów przed Rockstar, że oni na tych starociach zmieścili taki tytuł. Pewnie jak przyrównamy bezpośrednio z nowszymi wersjami piątki na następne generację to różnica jest widoczna gołym okiem, ale i tak, imponująca robota.

Opublikowano

No ja PS5 to chyba trzymam tylko dla GTAVI bo na PC rok po konsolowej premierze to mi się nie chce czekać. Chociaż z GTAV tak zrobiłem po recenzjach. 

Opublikowano

Ja najpierw ogrywałem na xboxie a potem w 2012 miałem kompa z gtx 660ti to już ładnie działało, nawet jakieś enb wgrywałem :notbad:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Masz dwuskładnikowe logowanie?

Jeśli to nie 2FA, to chyba nic nie zdziałasz. Na Reddit od groma postów na ten temat, global issue.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Własnie nie mam dwuetapowego ;/ 

Od wczoraj nie mogę się zalogowac.

Opublikowano

No jakaś globalna awaria 

Występuje też na series x kiedy chcesz pobrać nowy profil, więc może sprawnie to naprawią

Ale jak tak wyszukuje info na twiterze to nie naprawili tego od 6 października przynajmniej xd

Opublikowano

Dzięki własnie doczytałem w internetach, pozostaje tylko czekać :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem kupiłem x boxa 360 ale jest na nim blokada rodzinna a nie znam kodu ani przypomnienia hasła,x box ma przerobiony laser że czyta piraty pytanie brzmi jak ściągnąć tą blokadę jest jakiś sposób 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak teraz wygląda granie online na 360? Jest jeszcze XBL Gold czy co trzeba kupić? Jak mam GamePass ultimate to można grać ?

Opublikowano
8 minut temu, ppibo1 napisał(a):

Jak teraz wygląda granie online na 360? Jest jeszcze XBL Gold czy co trzeba kupić? Jak mam GamePass ultimate to można grać ?

Jest jeszcze gold i tak, z GPU multi powinno działać na 360

Opublikowano

Golda już chyba nie ma, teraz to się nazywa core i dają jakieś gierki w abonamencie, taki bieda game pass