DJ1988 15 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 http://boards.ign.com/devil_may_cry/b5258/156683573/p1/?12 Heh, wychodzi na to że niektórzy recenzenci dostali już w swoje łapska DMC4. Garść informacji: - gra powinna pęknąć w 15 godzin na najniższym stopniu trudności (Human). - poziomy trudności: Hard, Very Hard, Must Die itp. Na razie to tyle. Pierwsza recenzja: 85/100 (Całkem nieźle. Do porównania: DMC3 SE - 87/100 NGS - 81/100 + Informacje z manuala DMC4: InstallWhen the game starts for the first time, Devil May Cry 4 game data will be installed on the PLAYSTATIONÂŽ3 Hard Disk Drive (HDD). You must install the Devil May Cry 4 game data to play the game. Only one copy of the Devil May Cry 4 game data can be installed to the Hard Disk Drive (HDD). 4.8GB of free space is required to install the game data. Into the options menu, you can enable the motion sensor: Motion Sensor With the Motion Sensor ON, turn the controller left and right to move the camera. To quickly set the camera behind your character, shake the controller vigorously. There are also intersting PSN features and "accomplishments": At the Network menu, view player rankings divided according to diffi culty, as well as various accomplishments. By using the PLAYSTATIONÂŽNetwork service, you can view the world rankings and play information of players around the world. - Instalka = 4.8 GB - Operowanie kamerą za pomocą tilta - Leaderboardy i achievementy. Ranking Online i Accomplishmenty: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Bomba, będzie okazja żeby zabłysnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 rewelacja z tym rankigiem online:) ciesze sie rowniez z dodatkow ktore pojawia sie w przyszlosci na PSN:) Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Trailery wyglądają nieźle. Czas skończyć z błazenadą i wrócić do korzeni. Druga część zebrała takie recenzje, że nikt jej nie miał odwagi tknąć. Trójka była dobra ale, z początku "efekciarskie", akcje zaczynały męczyć przeradzając się w kretyńską błazenadę powodującą ostre wymioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://i9.tinypic.com/85f303s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Co z tego można się dowiedzieć? Napiszcie , bo nieznam ''krzaczków'' Edytowane 9 Stycznia 2008 przez liquid Cytuj Odnośnik do komentarza
filipekcipek 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie wiem czy to cala recka czy nie ale na tych dwóch stronach duzo merytorycznych wiadomosci chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dante z tej skrzynki wyciąga te działko czy jak? Macgyver jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie wiem czy to cala recka czy nie ale na tych dwóch stronach duzo merytorycznych wiadomosci chyba nie ma... Jest jednak ocena najważniejszego miesięcznika o grach w Japonii - Famitsu. Widać na dole oceny: 9, 9, 9, 8. 35 to bardzo wysoka nota. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 nie wiem czy to cala recka czy nie ale na tych dwóch stronach duzo merytorycznych wiadomosci chyba nie ma... Jest jednak ocena najważniejszego miesięcznika o grach w Japonii - Famitsu. Widać na dole oceny: 9, 9, 9, 8. 35 to bardzo wysoka nota. To jest po prostu preview, ukazujący Pandora's Box. A te 9/9/9/8/ to za DMC3. Famitsu zawsze daje dla przypomnienia ocenę poprzedniej gry z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) klik Nowe obrazki z DMC4 Nero/Dante nawalający z niebieskiej gumilali?No sorry bo na to mi ten screen wygląda.... Edit-bo bliższym przyjrzeniu stwierdzam ,że gumilala to boss Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 nie wiem czy to cala recka czy nie ale na tych dwóch stronach duzo merytorycznych wiadomosci chyba nie ma... Jest jednak ocena najważniejszego miesięcznika o grach w Japonii - Famitsu. Widać na dole oceny: 9, 9, 9, 8. 35 to bardzo wysoka nota. To jest po prostu preview, ukazujący Pandora's Box. A te 9/9/9/8/ to za DMC3. Famitsu zawsze daje dla przypomnienia ocenę poprzedniej gry z serii. To wyraźnie widać: PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
filipekcipek 1 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) WOW i wadac wyraznie ze Nero bedzie mógl sie w demona zmieniac (patrz: drugi pasek)... ZA(pipi)IOCHA!!!!!!! Edytowane 10 Stycznia 2008 przez filipekcipek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 WOW i wadac wyraznie ze Nero bedzie mógl sie w demona zmieniac (patrz: drugi pasek)...ZA(pipi)IOCHA!!!!!!! To akurat żadna nowość, na ostatnim oficjalnym trailerze widać Nerona w stanie DT. Cytuj Odnośnik do komentarza
filipekcipek 1 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 taak widac ale to bylo pokazane na renderowanym filmiku (skad wiadomo ze to nie byla finalowa scena). Teraz jest jest na to dowód w postaci screen z gameplayu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Radical 0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Orientujecie się, gdzie będzie można kupić wersję SE w metalowym pudełku (na ps3, konkretnie)? Ultima i sklep PSXE mają w pre-orderze tylko zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 PSM3 ocenił grę Devil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam pytanko. Czy edycja kolekcjonerska pojawi się w Polsce 8 lutego tak jak "zwykła" wersja? Nigdzie nie można zamówić pre tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 PSM3 ocenił gręDevil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko Dają tak marną ocenę a jednak twierdzą że jest to najbardziej dopracowana część ze wszystkich? WTF? Można wiedzieć co wstawili DMC1 i 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (Pisane z PS3) Ja to odbieram tak ze 4 czesc jest najbardziej dopracowana ze wszystkich, ale np 3 czy 1-ka w swoim czasie robily wieksza furore, 4 zas obecnie nie . Imo rzeczywiscie dosyc ostra ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 PSM3 ocenił gręDevil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko To już gra oceniana na 80% i określana jako "the purest expression of the series" zasługuje na komentarz "słabiutko"? Poza tym, skoro DMC4 jest określany jako "najintensywniejszy z serii", to ja nie mam pytań - duet Nero & Dante zarządzi po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 PSM3 ocenił gręDevil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko To już gra oceniana na 80% i określana jako "the purest expression of the series" zasługuje na komentarz "słabiutko"? Poza tym, skoro DMC4 jest określany jako "najintensywniejszy z serii", to ja nie mam pytań - duet Nero & Dante zarządzi po raz kolejny. Duet Nero & Dante zarzadzi po raz pierwszy Nie pamietam aby wczesniej rzadzili Wczesniej rzadzil sam Dante Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 PSM3 ocenił gręDevil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko To już gra oceniana na 80% i określana jako "the purest expression of the series" zasługuje na komentarz "słabiutko"? Poza tym, skoro DMC4 jest określany jako "najintensywniejszy z serii", to ja nie mam pytań - duet Nero & Dante zarządzi po raz kolejny. Duet Nero & Dante zarzadzi po raz pierwszy Nie pamietam aby wczesniej rzadzili Wczesniej rzadzil sam Dante Szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 PSM3 ocenił gręDevil May Cry 4: 80%. Impossible to recomment to everyone, but the purest expression of the series' yet, słabiutko Pomijajac fakt, ze zaden rozsadny fan serii nie bedzie sugerowal sie ocenami, dodac trzeba, ze ta gra ma w tytule cyferke 4. Ciezko oceniac kolejny sequel wysoko. Zakladajac, ze to dobra gra trzymajaca poziom DMC 3 to takie 80% wcale nie jest kontrowersyjne z mojego punktu widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak zwykle ocenią jak sam zagram , już od dawna nie biorą pod uwagę ocen "jakiś tam" redaktorów , co niby taki cieć zna się lepiej ode mnie ?! no way. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi