standby 1 721 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witajcie, ile czasu mniej wiecej zajmuje przejscie tej gry? Planuje ją sobie kupić i mam nadzieje ze Sp trwa wiecej niż 8 10 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 6-7h moze dla doswiadczonego gracznia 5-6, GOW2 oferuje dluzszy czas gry do 8-9h Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Zależy na jakim poziomie, czy sam szukasz nieśmiertelników, czy z poradnikiem idąc na łatwizne i tyle. Polecam Insane w coop. Ja tą grę przeszedłem z 5 x na różnych poziomach w solo i coop via LIVE. W multi gram z Polakami cały czas na zmianę z GOW2 Singla GOW2 nadal nie skończyłem, jest dobry ale w 1ce jest IMO bardziej klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jestem po pierwszym akcie w GoW. Czy przez całą grę jest tak, że aby zabić jakiegoś przeciwnika trzeba w niego 'wstrzelać' pół lub cały magazynek? :| CHORE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 albo heada ze snajpy i od razu dead chyba, że ma hełm ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jestem po pierwszym akcie w GoW. Czy przez całą grę jest tak, że aby zabić jakiegoś przeciwnika trzeba w niego 'wstrzelać' pół lub cały magazynek? :| CHORE. Jak walisz z Lancera to owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jestem po pierwszym akcie w GoW. Czy przez całą grę jest tak, że aby zabić jakiegoś przeciwnika trzeba w niego 'wstrzelać' pół lub cały magazynek? :| CHORE. GoW rządzi się nieco innymi zasadami niż większość FPS'ów, tu broń maszynowa nie jest najważniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 W takim razie możecie udzielić mi jakichś wskazówek jakie bronie są tutaj najefektywniejsze? Po pierwszym chapterze mam raptem maszynówkę, granaty, pistolet + hammer of dawn Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Dla mnie najlepszym combo był boomshot i snajpa. Można boomshota zastąpić łukiem, zaś snajpę - shotgunem. Anyway, lancerki rzadko używałem. Edytowane 23 Maja 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Opłaca się trzymać GOW 1 jeżeli go przeszedłem. Posiadam także GOW 2. Która częśc ma lepsze multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Zależy po co chcesz trzymać? Dla mnie to seria GOW to najlepszy tps w jaki było mi dane grać , więc na zawsze pozostanie w mej kolekcji. Obydwa mają zarąbiste multi , szczegóły to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 co to w ogóle za pytanie ? : P jeśli oczekujesz wsparcia w postaci dodatkowych DLC, to raczej się już nic takiego nie wydarzy... ale ta gra ma tak niesamowity gejmplej, że z przyjemnością będzie się do niej wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Opłaca się trzymać GOW 1 jeżeli go przeszedłem. Posiadam także GOW 2. Która częśc ma lepsze multi? Single/coop to 2, zas multi to 1 (wg opini) Mnie osobiscie nie podoba sie takie multi Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Dokładnie jak Bestia napisał. Obie gry mają genialne multi, nie pozbawione błędów, ale unikalne i taktyczne. W to trzeba umieć grać. Początki są bardzo trudne w obie części tak samo, jednak 2ka jest bardziej noob-friendly Single również świetne i za nic nie oddałbym żadnej części Edytowane 26 Maja 2009 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Nic dodać nic ująć powyższym wypowiedziom, gry kultowe i wieczne, grasz i grasz i nie masz dość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wszystkich Girsomaniakow zapraszam do wziecia udzialu w turnieju online Po szczegoly zapraszam na forum Gowa http://gearsofwar2.pl/forum/index.php?topic=326.0 W turnieju bierze udzial czolówka polskiej sceny Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Strasznie krótka ta gra, niestety, przejście jej zajeło mi około 6-7 godzin z powtórzeniami, dobrze że jest COOP na splitscrinie to może uda mi się z kimś popykać i jeszcze raz przejść tą gre, single mnie niczym nie zaskoczył, idziemy przed siebie i strzelamy, palec nie schodzi praktycznie z trigera odpowiedzialnego za strzał, troszke odmóżdzające ale jest za to bardzo przyjemnie , brakuje jednak swobody, interakcji, otocznie jest niezniszczalne oprócz paru wyjątków i ciągle jesteśmy prowadzeni za rączkę. Grafa i muzyka fantastyczna, gra jest z 2006 roku ale w ogole się nie postarzała, świetne postacie i teksutrki, muzka również idealna do prowadzenia zaciętej walki. Wądą jest właśnie krótkość, nie bawi mnie zbieranie debillnych aczwmentów, nie ma w tym nic zabawnego i ciekawego niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 krótka? napie.rdalam w to to od premiery - online rządzi i dzieli po dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Single na 7-8h, multi na 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Z łezką w du.pie odświeżam stary jak Fiat 126p temat. Piszę z wiadomością do ludu, że multi GoW 1 żyje po dziś dzień i ma się dobrze. Około 20-25 osób (polaków) w tym kilka osób z forum gra regularnie w tygodniu od godziny 21:00, w weekendy od 20:00 nawet do 3, 4 nad ranem. Część z tych osób to starzy wyjadacze ale są i osoby, które dopiero zaczynają, więc jeśli ktoś jest chętny z nami pograć to ślijcie zapro do znajomych na XBL albo piszcie wiadomość to będę Was informował i zapraszał do grupy. To akurat dobra okazja, by o tym napisać jako, że pewnie kilka osób po raz pierwszy zobaczy GoW (z dodatku do preordera Judgementa). Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wlasnie widzialem wczoraj, ze bluber gral i przez chwile chcialem dolaczyc, no, ale nie wytrzymalem i odpalilem Judgment. Biblioteka przypomina troche mauzoleum, przynajmniej kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Mierzej a jak z lagami da radę grać? Bo ostatni raz jak odpalałem jedynkę to nie dałem rady przez opóźnienia nikogo ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Czezky Trzeba bylo odpalic do wieczora mozesz grac w Judgement a wieczorami do nas dolaczyc. Mazzeo Wiekszosc serwerow jest polagowanych ze wzgledu na lacza hostow zagranicznych. My jak gramy to zawsze hostuje ktos z Polski z dobrym laczem. Zazwyczaj jest dobrze, czasem jak sa problemy to zmieniamy hosta i cisniemy dalej. Jednak mowie w maszym gronoe nie ma lagow prawie nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Teraz gra moze przyzyc swoja druga mlodosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Czezky Trzeba bylo odpalic do wieczora mozesz grac w Judgement a wieczorami do nas dolaczyc. Mazzeo Wiekszosc serwerow jest polagowanych ze wzgledu na lacza hostow zagranicznych. My jak gramy to zawsze hostuje ktos z Polski z dobrym laczem. Zazwyczaj jest dobrze, czasem jak sa problemy to zmieniamy hosta i cisniemy dalej. Jednak mowie w maszym gronoe nie ma lagow prawie nigdy Chyba że gra Ruller, którego prawie co mecz rozłącza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi