Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie to można obejrzeć? Od kiedy Zatokę zamknęli to wypadłem z obiegu.

• Odpowiedzi 688
  • Wyświetleń 126,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Używaj wyszukiwarki torrentów - torrentz eu. Ja ściągam z kickasstorrents. Stron z torrentami jest mnóstwo. Ewentualnie używaj programu Popcorn-Time. Rewelacja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

25. stycznia w UK u nas tydzien pozniej, 1. lutego

Edytowane przez Heavy Deszcz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to gromadzenie odcinków pora zacząć. Clarkson zapowiedział 10 odcinków więc szykuje się maraton Top Gear. Bo nie będę oglądał pojedynczo czekając na kolejny odcinek morderczy tydzień. 

Opublikowano

uuu, zaskoczenie

Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? 

Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(

Opublikowano

Kiedy w naszej TV?

Edytowane przez KUBUŚ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatni odcinek mną pozamiatał. Dawno się tak nie śmiałem jak podczas testu karetek :)

Opublikowano

Dla mnie z kolei druga część tego testu była wyjątkowo słaba. Nawet nie wytyczyli jakieś trasy do "szpitala" tylko jeździli w kółko po małym obszarze i demolowali wszystko bez ładu i składu.

Opublikowano

niby tak, ale odcinek ogólnie jeden z fajniejszych. W następnym odcinku gościem ma być Will Smith

Opublikowano

Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza część na chwilę obecną w tej serii, mało robienia z siebie debili, dużo ciekawostek dotyczących samochodów.

Opublikowano

A dla mnie odwrotnie. Wolę się pośmiać. Ciekawostki mogę sobie pooglądać w necie czy obejrzeć jakiegoś Motomaniaka.

Opublikowano

Nowy odcinek był dla mnie najsłabszym z obecnego sezonu :(

Opublikowano

A dla mnie odwrotnie. Wolę się pośmiać. Ciekawostki mogę sobie pooglądać w necie czy obejrzeć jakiegoś Motomaniaka.

Polecam kabarety
Opublikowano

Top Gear czasami jest lepszy niż kabaret :P W końcu popularność zdobyli właśnie dzięki akcjom typu test karetek czy jakieś inne pojedynki a nie poprzez testy samochodów (co jest raczej dodatkiem niż daniem głównym w tym programie). Ja tam do tego podchodzę jak do programu rozrywkowego niż motoryzacyjnego, tak więc dawać więcej karetek ;)

Opublikowano

Wydaje mi się że nie dzięki temu zdobyli popularność, wolę "spontany" niż takie wyreżyserowane na siłę akcje, osobiście ciekawostki związane z i8 dostarczyły mi wiecej frajdy niż karetki, no ale to mój gust, każdy ma swój.

W przyszłym odcinku LaFerrari - nie moge się doczekać.

Opublikowano

Kiedyś w Top Gearze było więcej o motoryzacji z humorem, niż humoru z motoryzacją w tle. Więcej testów i więcej ciekawych "wyścigów". Jak np. ten Bugatti Veyronem z truflami przez Europę. Lub przejazd Audi A8 z Niemiec do Wielkiej Brytanii na 1 baku z tego co pamiętam. Wnioski w 90% mają bardzo ciekawe i idealnie potrafią opisać dany samochód z lekkim humorem. Dlatego również jak eX4cT wolę jak świetnie opisują samochody z elementami humorystycznymi, niż jak robią z siebie pajaców co nudzi po paru minutach.

Nawet wyścig u ruskich w tym sezonie był bardzo nudny, bo był jakiś marny poduszkowiec, rower i gówienko elektryczne. Żadnych ciekawych faktów i spostrzeżeń. Tylko show.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

Powiem tak ostatni odcinek podobał mi się do materiału Hammond'a :( Ja tam lubię TG właśnie że potrafią zrobić program z "jajem" jednocześnie potrafiąc przekazać interesujące ciekawostki jak i suche fakty :)

Opublikowano

Karas ale ostatnio tych ciekawostek i faktów jest coraz mniej. Nawet jak były kiedyś wyścigi, to mogłeś się czegoś o samochodzie dowiedzieć z ich mistrzowskim humorem. Albo wytykali absurdy samochodu, albo go chwalili. A teraz często robią głupie wyścigi roweru z poduszkowcem... 

Idę nadrobić ostatni odcinek.