Opublikowano 30 grudnia 201410 l Gdzie to można obejrzeć? Od kiedy Zatokę zamknęli to wypadłem z obiegu.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Używaj wyszukiwarki torrentów - torrentz eu. Ja ściągam z kickasstorrents. Stron z torrentami jest mnóstwo. Ewentualnie używaj programu Popcorn-Time. Rewelacja.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Chyba w pierwszym odcinku zobaczymy Porche 918, Ferrari theferrari i Mclarena P1
Opublikowano 15 stycznia 201510 l 25. stycznia w UK u nas tydzien pozniej, 1. lutego Edytowane 15 stycznia 201510 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 26 stycznia 201510 l No to gromadzenie odcinków pora zacząć. Clarkson zapowiedział 10 odcinków więc szykuje się maraton Top Gear. Bo nie będę oglądał pojedynczo czekając na kolejny odcinek morderczy tydzień.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Fajnie że 10 odcinków. Przy teście Huracana od początku wiedziałem że przyczepią się że jest za grzeczny.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l uuu, zaskoczenie Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(
Opublikowano 26 stycznia 201510 l eX4cT - wchodzisz na torrentz.eu > wyszukujesz "top gear s22" i jest tam plik chyba 1080p.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l całkiem ciekawy deal pojawił się ostatnio http://www.hotukdeals.com/deals/drive-full-top-gear-test-track-reasonably-priced-car-could-beat-cameron-diaz-tom-2128336 ale jedynm z warunków jest posiadanie brytyjskiego prawka, nie mniej fajny event.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Ostatni odcinek mną pozamiatał. Dawno się tak nie śmiałem jak podczas testu karetek
Opublikowano 12 lutego 201510 l Dla mnie z kolei druga część tego testu była wyjątkowo słaba. Nawet nie wytyczyli jakieś trasy do "szpitala" tylko jeździli w kółko po małym obszarze i demolowali wszystko bez ładu i składu.
Opublikowano 12 lutego 201510 l niby tak, ale odcinek ogólnie jeden z fajniejszych. W następnym odcinku gościem ma być Will Smith
Opublikowano 14 lutego 201510 l Nowy trailer od TG, bmw i 8, M3 F80, Mietek GT-S i Land Rover Defender. Zapowiada sie ciekawie.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza część na chwilę obecną w tej serii, mało robienia z siebie debili, dużo ciekawostek dotyczących samochodów.
Opublikowano 16 lutego 201510 l A dla mnie odwrotnie. Wolę się pośmiać. Ciekawostki mogę sobie pooglądać w necie czy obejrzeć jakiegoś Motomaniaka.
Opublikowano 16 lutego 201510 l A dla mnie odwrotnie. Wolę się pośmiać. Ciekawostki mogę sobie pooglądać w necie czy obejrzeć jakiegoś Motomaniaka.Polecam kabarety
Opublikowano 16 lutego 201510 l Top Gear czasami jest lepszy niż kabaret W końcu popularność zdobyli właśnie dzięki akcjom typu test karetek czy jakieś inne pojedynki a nie poprzez testy samochodów (co jest raczej dodatkiem niż daniem głównym w tym programie). Ja tam do tego podchodzę jak do programu rozrywkowego niż motoryzacyjnego, tak więc dawać więcej karetek
Opublikowano 16 lutego 201510 l Wydaje mi się że nie dzięki temu zdobyli popularność, wolę "spontany" niż takie wyreżyserowane na siłę akcje, osobiście ciekawostki związane z i8 dostarczyły mi wiecej frajdy niż karetki, no ale to mój gust, każdy ma swój. W przyszłym odcinku LaFerrari - nie moge się doczekać.
Opublikowano 16 lutego 201510 l Kiedyś w Top Gearze było więcej o motoryzacji z humorem, niż humoru z motoryzacją w tle. Więcej testów i więcej ciekawych "wyścigów". Jak np. ten Bugatti Veyronem z truflami przez Europę. Lub przejazd Audi A8 z Niemiec do Wielkiej Brytanii na 1 baku z tego co pamiętam. Wnioski w 90% mają bardzo ciekawe i idealnie potrafią opisać dany samochód z lekkim humorem. Dlatego również jak eX4cT wolę jak świetnie opisują samochody z elementami humorystycznymi, niż jak robią z siebie pajaców co nudzi po paru minutach. Nawet wyścig u ruskich w tym sezonie był bardzo nudny, bo był jakiś marny poduszkowiec, rower i gówienko elektryczne. Żadnych ciekawych faktów i spostrzeżeń. Tylko show. Edytowane 16 lutego 201510 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 16 lutego 201510 l Powiem tak ostatni odcinek podobał mi się do materiału Hammond'a Ja tam lubię TG właśnie że potrafią zrobić program z "jajem" jednocześnie potrafiąc przekazać interesujące ciekawostki jak i suche fakty
Opublikowano 16 lutego 201510 l Karas ale ostatnio tych ciekawostek i faktów jest coraz mniej. Nawet jak były kiedyś wyścigi, to mogłeś się czegoś o samochodzie dowiedzieć z ich mistrzowskim humorem. Albo wytykali absurdy samochodu, albo go chwalili. A teraz często robią głupie wyścigi roweru z poduszkowcem... Idę nadrobić ostatni odcinek.