mackal 0 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dla fanów tsubasy bez dwóch zdań proponuję import Captain Tsubasa: http://pl.youtube.com/watch?v=1wv4BZN89jk Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 jak to jest z zone of the enders 1?? czesc 2 to dla mnie jedna z najlepszych gier na ps2 ale oceny, screeny itp na necie czesci pierwszej jakos nie sa zbyt optymistyczne... biorac pod uwage, ze zoe jest teraz w smiesznych cenach... warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ZOE1 uważam za grę ogólnie niedocenioną. Faktem jest, że nie jest to pozycja tak rozbudowana i efektowna jak jej kontynuacja ale czytając niektóre recenzje miałem wrażenie, że ludzie traktowali grę jako "zabicie czasu" przed premierą MGS2 (którego demko było dołączane do produktu). Niemniej jednak osobiście miło spędziłem czas przy grze, i choć mógłbym wytknąć trochę wad to jednak śmiało mogę ją polecić. Owszem, mając już za sobą ZOE2 będziesz zapewne też patrzył przez pryzmat poprzednika oraz narzekał na brak wielu ruchów ale zagrać i ukończyć przynajmniej raz ZOE1 warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 przekonales mnie chyba aha i tak na marginesie.. jestem 'wyrozumialy' dla starszych gier wiec pryzmat zoe2 nie powinien sie mocno odbic na zoe1 kiedy bede grac :> Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jakie poelcacie horrory? Takie typu rozwal wszytko co sie rusza (RE4) ale także takie w których nie strzelamy non-stop. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 ALIENS: RESURECTION z PSX. Za(pipi)ista giera.. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Z Horrorów na ps2: Silent Hill 2,3,4 Forbidden Siren 1,2 Project Zero 1,2,3? Haunting Ground The Thing Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jesli przeszedlem God of War 2 na normal bez problemow to poradze sobie z DMC 3 : SE na easy ? Serio pytam w trosce o pada hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No jasne, już nie róbcie z tego DEbila niewiadomojakiego hardkoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Co prawda te gry już mam na stanie, tylko nie wiem, czy w nie grać, czy sprzedać, wymienić, w którą grać na początku. A więc jedziemy: Co sądzicie o Zone of the Enders (gierka od Kojimy... dorasta choć troszkę do pięt MGS-om?), WRC3, Time Splitters 2 (lepsza od jedynki? Która część najlepsza?), THUG 2, GTA VCS, True Crime NYC, 50Cent, Wipeout Fusion... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Co sądzicie o Zone of the EndersPatrz kilka postów wyżej.gierka od Kojimy... dorasta choć troszkę do pięt MGS-om?lol?Aczkolwiek dwójce do tego blisko. Chociaż rozumiem, że Ty mówisz o jedynce. Time Splitters 2 (lepsza od jedynki? Która część najlepsza?)Lepsza od jedynki, gorsza od trójki. Spraw sobie Future Perfect - świetny zarówno single (czyt. zarówno story jak i zabawa z botami) jak i multi (online i offline dla 4 graczy. Ciągle żałuję, że się pozbyłem oryginału gdyż naprawdę zacny i niedoceniany tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No jasne, już nie róbcie z tego DEbila niewiadomojakiego hardkoru. duzo sie naczytalem w sieci a ja jakos ostatnio nie mam ochoty na frustracje i zjadanie zebow przed konsola. Starzeje sie czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Co prawda te gry już mam na stanie, tylko nie wiem, czy w nie grać, czy sprzedać, wymienić, w którą grać na początku. A więc jedziemy: Co sądzicie o Zone of the Enders (gierka od Kojimy... dorasta choć troszkę do pięt MGS-om?), WRC3, Time Splitters 2 (lepsza od jedynki? Która część najlepsza?), THUG 2, GTA VCS, True Crime NYC, 50Cent, Wipeout Fusion... bez owijania w bawełne(btw pzdr Blok;) pierwszy time splitters jest świetny, ale juz troche archaiczny dwójka za to jest klimatyczna, tryb story to najlepsze story fpp jakie widziałam/grałam na oczy/? snajperka na Syberii, śledzenie hakerki, niezadużo ale jednak-fabuły troche kombinowania np. przy bombach zegarowych, szybkie tempo akcji,POSTACIE!!! można tylko sie przyczepić że technicznie gra trochę zamula(chodzi mi o tempo, nie mylić z tempem akcji) trójka - szybka, dopracowana ma z kolei najlepszy(patrz wyżej)tryb arcade, zabawa z botami przeszła moje najsmielsze oczekiwania bierz dwójke i trójke na poczatek mówie ci miazga, chodzi ofkoz o granie na hardzie Edytowane 11 Marca 2008 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 duzo sie naczytalem w sieci a ja jakos ostatnio nie mam ochoty na frustracje i zjadanie zebow przed konsola. Starzeje sie czy co ? Skoro przeszedłeś God Of War na normal bez problemów, to znaczy że nie jesteś zręcznościowo upośledzony. A żeby nie poradzić sobie z DMC3:SE na Easy trzeba być upośledzonym zręcznościowo. Żeby nie poradzić sobie na Normal trzeba być kiepskim zręcznościowo. Żeby przejść Hard i DMD trzeba być dobrym. Zręcznościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 duzo sie naczytalem w sieci a ja jakos ostatnio nie mam ochoty na frustracje i zjadanie zebow przed konsola. Starzeje sie czy co ? Skoro przeszedłeś God Of War na normal bez problemów, to znaczy że nie jesteś zręcznościowo upośledzony. A żeby nie poradzić sobie z DMC3:SE na Easy trzeba być upośledzonym zręcznościowo. Żeby nie poradzić sobie na Normal trzeba być kiepskim zręcznościowo. Żeby przejść Hard i DMD trzeba być dobrym. Zręcznościowo. hehe dzieki <piwo> no to lece bo mi empik zamkna , mam nadzieje ze to 99 zl nie pojdzie na marne . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Słyszałem, że "normal" z ze zwykłej wersji DMC3 odpowiada trybowi "hard" z SE, prawda to ? Sam mam "zwykłą" wersję, i tylko na początku miałem trochę problemów, później szło w miarę gładko (jednak największe frustracje budziło przechodzenie całego etapu od nowa po porażce z bossem, ale jaka była radość po zaleczeniu levelu ? Ha ). @chris85 - nie pójdzie na marne - jedna z lepszych gier w jakie grałem. Chyba nawet stawiam Devila przed GoW'em . Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 czy poza The Movie, wyszły jakieś Transformersy na PS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 czy poza The Movie, wyszły jakieś Transformersy na PS2? yhym transformery z 2004 roku są nawet lepsiejsze od de mułwi Cytuj Odnośnik do komentarza
dynio 2 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Od której czesci burnouta radzicie zacząc? Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Od Takedowna. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zależy co lubisz. Jeżeli preferujesz wyścigi niż rozwałkę to proponuję Burnouta 2. Tryb Crash jest także (jako osobna opcja), grafika jest dobra jak na swoje lata (jak włączam Takedowna to wydaje mi się tam jakaś mniej ostra, chociaż bardziej szczegółowa). W B2 osiągnięto fajowe efekty prostymi środkami - grafa nie jest skomplikowana, ale spełnia swoje zadanie. Dziwne jest to, że każdy laik konsolowy (typu mój siostrzeniec, siora, szwagier - zawsze wybierają Burnouta 2 lub Outruna zamiast B-Takedown). I w B2 mamy mniej wszelakich komunikatów i cudów na kiju na ekranie. Ja najpierw miałem Takedowna, ale pooglądałem filmiki na youtube z dwójki i zacząłem rozgrywkę od drugiej części. Nie żałuje - do tej pory brakuje mi dwóch złotych medali - ostatnie zawody, przedostatni wyścig - (ten z mostem nad tamą bodajże) - jak koleś z pierwszego miejsca odskoczy - to za chuuuu nie idzie go dogonić. Jakieś rady? Takedown jest cholernie dobry, lepszy od 2, ale dwójka jest na tyle fajowa, że za tą cenę (15 do 19 zł na allegro za ideała) - żal odpuszczać dwójkę Burnouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
IROwiec 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam, mam pytanie. Otóż jestem wielkim fanem serii Resident Evil, a póki co nie stać mnie na RE4. Nie wiem czy opłaca się kupować RE: Outbreak (dodam, że nie mam możliwości gry online, więc interesuje mnie tylko offine). Jednak z tego co czytam, to gra chyba nie jest jakimś hitem. Co sądzicie? Powiecie, że mam zbierać kasę na RE4, ale chce jakąś grę na święta, więc odpada Oprócz RE:O mam na uwadze takie gry jak: God Of War I Devil May Cry 3 Prince of Persia: TSOT Dodam, że wielkim fanem rozwałek (zabij wszystko co się rusza) nie jestem, ale takie tytuły jak GOW czy DMC trzeba zaliczyć Także liczę na radę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 bierz gowa i w miedzyczasie zbieraj kaske na re4, outbreak jest sredni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ale używanego Resident 4 można kupić na allegro za 40zł (tak jak ja w tym tygodniu ). Nowe God of War to koszt 50zł. Jeśli jesteś fanem Residenta to warto kupić używaną grę. z tych gier które wymieniasz to przeszedłem Gow i Pop:SoT, i powiem tyle że ominięcie tych gier będzie niewybaczalnym błędem Cytuj Odnośnik do komentarza
IROwiec 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Właśnie problem w tym, że najtańszy Resident na allegro idzie najtaniej za 60-70 (kup teraz), a GOW spokojnie za 30... A me fundusze to do 45 zł włącznie Wiem, kwestia 10, 20 zł, ale jednak to dla mnie granica nie do przeskoczenia w danej chwili A RE4 zawsze można kupić po świętach... Do dylematu dołączyłem Jak and Daxtera, Soul Calibur III i GTA: Vice City. Ech, nie ma to jak mieć dwa tygodnie ps2 i perspektywę tylu świetnych tytułów Ale chyba zdecyduje się na GOW'a. Edytowane 15 Marca 2008 przez IROwiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi