Opublikowano 31 grudnia 20159 l Niewielkie zmiany, ale mogę zaktualizować zdjęcie: Fajnie, biało-czarno, a czarny góruje nad białym.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Fajnie, biało-czarno, a czarny góruje nad białym. Nad wszystkim góruje czerwone...
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Mało hardcorowy ale pokój wynajmuję W planach na kolejny miesiąc mam zamiar powiesić 3 duże plakaty filmowe w ramie nad tv (obecnie jest tam sporo pustego miejsca). Edytowane 14 stycznia 20169 l przez __bercik07
Opublikowano 14 stycznia 20169 l sony str-dn860, do nich podłączone glosniki polk audio rtia1+sub svs sb-1000. Gra to wszystko naprawde przyzwoicie
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Niestety w nowych ampach coraz biedniej z różnorodnością wejść wyjść i zostaje praktycznie tylko hdmi. Edytowane 14 stycznia 20169 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie zawiesiłem półeczkę nad TV, bo na starej brakowało już miejsca na gry A pomyśleć, że jak kupowałem PS2 to tylko tak "żeby się nie nudzić" Wybaczcie jakość zdjęć, ale robiłem je na szybko i przy słabym oświetleniu
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Nie zacznę, bo nie będę specjalnie dla jednego forum osobno zdjęć wysyłał. Serio, jakby to miało losy świata odmienić. Widać zdjęcia? Widać. Jak za małe to klikasz w miniaturkę i otwiera się nowa stronka. To takie straszne, naprawdę?
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Jak ku,rwa osobno wrzucasz na imgur.com i możesz wszędzie potem wkleić tego jpg
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Wreszcie zawiesiłem półeczkę nad TV, bo na starej brakowało już miejsca na gry A pomyśleć, że jak kupowałem PS2 to tylko tak "żeby się nie nudzić" Wybaczcie jakość zdjęć, ale robiłem je na szybko i przy słabym oświetleniu Z którego roku do nas piszesz? Często łapie się na tym że wspominam tamte lata.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l PSX i PS2 i TV Kineskopowy świadczą że utknąłeś w najlepszych latach gejmingu, czyli gdzieś pomiędzy 1996 - 2005.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l jeśli faktycznie jest z rocznika 96 to tym bardziej szacun że mu się chce grać w retro.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l jeśli faktycznie jest z rocznika 96 to tym bardziej szacun że mu się chce grać w retro. No i podwójny szacun, że nie pisze jak dużo młodych kucy, że grywał w gierki na PSX w okolicach ich premiery czyli w wieku 3-5 lat.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Faktycznie jestem z rocznika 96 W "retro" gram, bo lubię tamte klimaty (kasety magnetofonowe, konsole, komputery i tak dalej i dalej) no i dlatego, że to wcale nie takie drogie "hobby", przynajmniej jak na razie jeśli faktycznie jest z rocznika 96 to tym bardziej szacun że mu się chce grać w retro. No i podwójny szacun, że nie pisze jak dużo młodych kucy, że grywał w gierki na PSX w okolicach ich premiery czyli w wieku 3-5 lat. Nie no, w tym wieku to ja się bawiłem klockami a nie konsolami Dopiero potem miałem pegazusy w których namiętnie paliły się zasilacze, gdzieś w okolicach 2001 kojarzę, że brat miał kompa z MS-DOSem, a później jakiegoś Pentiuma z Windą 98. Nie ukrywam, że grywałem trochę na nim jak brat w woju był, ale potem się wkurzał, że mu saveów narobiłem w Wolfie albo Doomie Swój pierwszy pecet kupiłem na komunię, a konsola była znacznie później
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A teraz naprawde wrocmy do 2003 roku, ja (Labtec) w wieku 16 lat oczywiscie tez nie brakowalo chodzenia na lan, counter-strike, warcraft 3 i dc++
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Świetny retro klimacik się wprost wylewa z fotek Labteca. U mnie stary komp też był katowany piratami,cóż kieszonkowe na wiele nie pozwalało. Ale jak juz się kupiło oryginała to cóż to były za emocje. A stary blaszak po dzisiaj chodzi, co mnie cieszy bo można sobie zrobić podróż w czasie ale też nie tak odległą bo to już była era win XP.