Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Niewielkie zmiany, ale mogę zaktualizować zdjęcie:

1zwmgeq.jpg

Fajnie, biało-czarno, a czarny góruje nad białym.

Opublikowano

Nad wszystkim góruje czerwone...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

01fddbe4-1c84-4891-a23c-e69097582f71.jpg

Mało hardcorowy ale pokój wynajmuję :P W planach na kolejny miesiąc mam zamiar powiesić 3 duże plakaty filmowe w ramie nad tv (obecnie jest tam sporo pustego miejsca). 

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

no jak tylko ps4 to rzecz można, że wręcz każulowy

Opublikowano

sony str-dn860, do nich podłączone glosniki polk audio rtia1+sub svs sb-1000.

Gra to wszystko naprawde przyzwoicie :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ee0e4a459165512.jpg 20db7a459165570.jpg 2025f7459165625.jpg 85e160459165664.jpg 

Wreszcie zawiesiłem półeczkę nad TV, bo na starej brakowało już miejsca na gry :P A pomyśleć, że jak kupowałem PS2 to tylko tak "żeby się nie nudzić" :D

Wybaczcie jakość zdjęć, ale robiłem je na szybko i przy słabym oświetleniu :)

Opublikowano

a zaczniesz w koncu używac imgura czy nic?

Opublikowano

Nie zacznę, bo nie będę specjalnie dla jednego forum osobno zdjęć wysyłał. Serio, jakby to miało losy świata odmienić. Widać zdjęcia? Widać. Jak za małe to klikasz w miniaturkę i otwiera się nowa stronka. To takie straszne, naprawdę?

Opublikowano

Jak ku,rwa osobno wrzucasz na imgur.com i możesz wszędzie potem wkleić tego jpg

Opublikowano

ee0e4a459165512.jpg 20db7a459165570.jpg 2025f7459165625.jpg 85e160459165664.jpg 

Wreszcie zawiesiłem półeczkę nad TV, bo na starej brakowało już miejsca na gry :P A pomyśleć, że jak kupowałem PS2 to tylko tak "żeby się nie nudzić" :D

Wybaczcie jakość zdjęć, ale robiłem je na szybko i przy słabym oświetleniu :)

Z którego roku do nas piszesz? Często łapie się na tym że wspominam tamte lata. :D 

Opublikowano

PSX i PS2 i TV Kineskopowy świadczą że utknąłeś w najlepszych latach gejmingu, czyli gdzieś pomiędzy 1996 - 2005. :good:

Opublikowano

jeśli faktycznie jest z rocznika 96 to tym bardziej szacun że mu się chce grać w retro.

No i podwójny szacun, że nie pisze jak dużo młodych kucy, że grywał w gierki na PSX w okolicach ich premiery czyli w wieku 3-5 lat.

Opublikowano

Faktycznie jestem z rocznika 96 ;)

W "retro" gram, bo lubię tamte klimaty (kasety magnetofonowe, konsole, komputery i tak dalej i dalej) no i dlatego, że to wcale nie takie drogie "hobby", przynajmniej jak na razie :D

jeśli faktycznie jest z rocznika 96 to tym bardziej szacun że mu się chce grać w retro.

No i podwójny szacun, że nie pisze jak dużo młodych kucy, że grywał w gierki na PSX w okolicach ich premiery czyli w wieku 3-5 lat.

Nie no, w tym wieku to ja się bawiłem klockami a nie konsolami :D Dopiero potem miałem pegazusy w których namiętnie paliły się zasilacze, gdzieś w okolicach 2001 kojarzę, że brat miał kompa z MS-DOSem, a później jakiegoś Pentiuma z Windą 98. Nie ukrywam, że grywałem trochę na nim jak brat w woju był, ale potem się wkurzał, że mu saveów narobiłem w Wolfie albo Doomie :P Swój pierwszy pecet kupiłem na komunię, a konsola była znacznie później :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A teraz naprawde wrocmy do 2003 roku, ja (Labtec) w wieku 16 lat

LMvlN5g.jpg

P1LkFut.jpg

qbzGZp3.jpg

oczywiscie tez nie brakowalo chodzenia na lan, counter-strike, warcraft 3 i  dc++ :banderas:

hSkC7FK.jpg

Opublikowano

U mnie w 2003 to półka uginała się od piratów, szacunek labtec.

Opublikowano

Świetny retro klimacik się wprost wylewa z fotek Labteca.

U mnie stary komp też był katowany piratami,cóż kieszonkowe na wiele nie pozwalało. Ale jak juz się kupiło oryginała to cóż to były za emocje.  A stary blaszak po dzisiaj chodzi, co mnie cieszy bo można sobie zrobić podróż w czasie ale też nie tak odległą bo to już była era win XP.