Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki! Dam plusa, jak usiade przed lapkiem. A ten.. Ile kabli da sie tam upchnac? Potrzebuje prad i 2x hdmi.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 658,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Ja zmieściłem 3x HDMI i jeden zasilający. A jeszcze miejsca było.

Opublikowano

Dosc krotka, ale pewnie mozna loczyc, jak na zdjeciu. Gites.

Opublikowano

Philips HTD5540. Ojciec kiedyś przywiózł pudło, ale myślałem że są tam jakieś rupiecie i chyba po dwóch latach sprawdziłem co tam jest. Okazało się że nowe kino domowe :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu powoli zaczynam odżywać po przeprowadzce, pokoj jakieś 3 razy wiekszy od mojego ostatniego :D Mam nadzieje na nim zostac troche dłużej

ePpD0wc.jpg

mr8xdLJ.jpg

YXPT5hy.jpg

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

Piękne te dwa ostatnie kąciki. Zwłaszcza zdjęcia Myszy - widzę, że muszę jeszcze raz przemyśleć powieszenie TV na ścianie, choć u mnie ciut więcej kabli trzeba by wepchać - 3xHDMI, zasilanie, audio.   Niedługo remont i przeprowadzka do nowego mieszkania, coś wykombinuję. Tak czy siak - szykujcie plusiki! 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Na kable jak jest możliwość polecam kanał wentylacyjny , jest troche zabawy ale estetycznie i funkcjonalnie miszcz!

Opublikowano

Czy to jakaś zasada ergonomiczna z tym TV będącym ponad wysokością głowy i lekkim skosem, czy tylko własne upodobanie? Pytam, bo wydaje mi się, że optymalnie jest mieć TV na wysokości głowy. Nigdy tak nie próbowałem i zastanawiam się, czy faktycznie byłoby wygodniej, ale chyba nie.

Opublikowano

Na zdjęciach może się wydawać, że jest mocno ponad głowę, ale nic z tych rzeczy. Oczywiście nie jest to idealnie na wprost, ale gra się wygodnie i jak z początku trochę żałowałem, że tak zamontowałem uchwyt tak teraz mi to zupełnie nie przeszkadza. Gra mi się komfortowo.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mój HC Room. Poświęciłem mu sporo serca aby był taki jak zawsze chciałem mieć. Obecnie jestem bardzo zadowolony z efektu i niezmiernie się ciesze, że mam swój kącik w którym mogę się zrelaksować przy okazji nie przeszkadzając innym domownikom. Zostało jeszcze kilka udoskonaleń, m.in. muszę wrzucić jakiś plakat/obraz nad tv, dokupić dywanik i sofe.

358tafm.jpg

Opublikowano

To tylko HC ROOM czy także sypialnia?

Opublikowano

Przecież widać, że ten fotel jest stworzony do spania ;)

PS. Fajny stolik.

Opublikowano

Przecież widać, że ten fotel jest stworzony do spania ;)

PS. Fajny stolik.

A rozumiem że z tyłu nie może być np jakieś łóżko itp.

Opublikowano

Dywanika bym na Twoim miejscu już nie dawal, masz ladne panele i dywanik przy wyjście na balkon. Co za dużo to zagraca. Daj lepiej spokoj z dywanikiem jeszcze jednym .

Opublikowano

Bardziej myślałem poprzez pryzmat czysto użytkowy. Po pierwsze lubie mieć miękko pod nogami, a po drugie jak mówie do headsetu to mam echo w pokoju bo puste ściany :)

Opublikowano

Mój HC Room. Poświęciłem mu sporo serca aby był taki jak zawsze chciałem mieć. Obecnie jestem bardzo zadowolony z efektu i niezmiernie się ciesze, że mam swój kącik w którym mogę się zrelaksować przy okazji nie przeszkadzając innym domownikom. Zostało jeszcze kilka udoskonaleń, m.in. muszę wrzucić jakiś plakat/obraz nad tv, dokupić dywanik i sofe.

358tafm.jpg

Jaki fajny stolik, widać że stylizowany na Top Gear. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki.

Opublikowano

Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz :) Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować.

Opublikowano

Bardziej myślałem poprzez pryzmat czysto użytkowy. Po pierwsze lubie mieć miękko pod nogami, a po drugie jak mówie do headsetu to mam echo w pokoju bo puste ściany :)

Plakat/obraz nad tv, to niezbyt dobry pomysł, bo bedzie Cię rozpraszał.
Opublikowano

Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz :) Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować.

Podasz model?