Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

prawilny sasiad, z takim to bym nie jedna flaszke obalil

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

szczegolnie pewnie sasiadow zza sciany

ficuś już pewnie o 22 by dzwonił na bagiety xd

Opublikowano

Wiesław gra na karolu jak na skrzypcach.

Opublikowano

Wiesław, adoptujesz mnie? Jeść nie muszę. Bylebyś pozwolił dotykać te cacka. Musimy jakiś wspólny benger zrobić na moją kolejną płytę :hi:

Opublikowano

jasne, będziesz miał pokój z Karolkiem :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MU8000, w którym bardzo pasuje mi ten system chowania kabli. Rzeczywiście nie widać kabli między stolikiem i telewizorem, podczas gdy One Connect leży sobie za tą środkową ścianką.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ezxTMkN.jpg

HC w obecnej formie :)

Iście hipsterska jakość zapewniona przez Galaxy S3 mini :)

Opublikowano

Myślałem, że nie da się mieć brzydszej tapety na ścianie niż u mnie w chałupie XD i te gniazdko zrobione na od(pipi) <3

Opublikowano

Widzę, że miałeś tego samego speca od gniazdek co ja w starym mieszkaniu.

Opublikowano
4 godziny temu, Orzeszek napisał:

Myślałem, że nie da się mieć brzydszej tapety na ścianie niż u mnie w chałupie XD i te gniazdko zrobione na od(pipi) <3

Na swoją obronę mam tylko tyle, że to nie moja robota :P

Opublikowano

Czerwony kolor tapety? Wściekodupu można dostać. Ale kącik fajny, leci plusik :)

Opublikowano
W dniu 12.11.2016 o 14:27, Orzeszek napisał:

mentalnie jestem ciągle 12stolatkiem, ale prawda, od nowego roku inwestuje w remont, to chyba tak zwana "dorosłość" xd

XD ja prdl nic nie zrobiłem od tamtego czasu

Opublikowano

Nowa praca pewnie szef ciśnie i czasu nie ma więc remont wiadomo na ostatnim miejscu priorytetów :D

31 minut temu, Orzeszek napisał:

XD ja prdl nic nie zrobiłem od tamtego czasu

Opublikowano

i to jest kącik gracza, w przenośni i dosłownie, i te niedoskonałości w postaci tapety czy gniazdka tylko wzmacniają efekt 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przeniosłem graty z salonu do sypialni i teraz mój kącik wyglada tak:

14n2vx5.jpg

Za monitorem stają kąsole. Trochę ciasno ale mi pasuje.

Opublikowano

A ładnie, przy oknie.

Opublikowano

A monitor jaki model? To ten budżetowy z4k?

Opublikowano
3 minuty temu, Orzeszek napisał:

A monitor jaki model? To ten budżetowy z4k?

Eee nie to jest Dell U2414h ma już prawie 4 lata na karku ale sprawuje się cały czas bez zarzutu :lapka: 

Opublikowano

Dlaczego przeniosłeś się do sypialni? kobieta stwierdziła że konsole są dla dzieci i wstyd ? 

Opublikowano

No raczej jakby tak pomyślał to by nie przeniósł się do sypialni (ew do kuchni koło domówki xD ).