Opublikowano 18 października 20177 l szczegolnie pewnie sasiadow zza sciany ficuś już pewnie o 22 by dzwonił na bagiety xd
Opublikowano 18 października 20177 l Wiesław, adoptujesz mnie? Jeść nie muszę. Bylebyś pozwolił dotykać te cacka. Musimy jakiś wspólny benger zrobić na moją kolejną płytę
Opublikowano 19 listopada 20177 l Aktualna sytuacja: nowy sprzęt i inne mieszkanie niż poprzednio wrzucane.
Opublikowano 19 listopada 20177 l Mu8000? Też muszę jakaś fotkę zrobić bo od ostatniego zdjecia jakie tu wrzuciłem sprzetowo to zmieniłem chyba wszystko kolor ścian i komoda tylko ta sama [emoji14]
Opublikowano 19 listopada 20177 l MU8000, w którym bardzo pasuje mi ten system chowania kabli. Rzeczywiście nie widać kabli między stolikiem i telewizorem, podczas gdy One Connect leży sobie za tą środkową ścianką.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HC w obecnej formie :) Iście hipsterska jakość zapewniona przez Galaxy S3 mini
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Myślałem, że nie da się mieć brzydszej tapety na ścianie niż u mnie w chałupie XD i te gniazdko zrobione na od(pipi) <3
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Widzę, że miałeś tego samego speca od gniazdek co ja w starym mieszkaniu.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l 4 godziny temu, Orzeszek napisał: Myślałem, że nie da się mieć brzydszej tapety na ścianie niż u mnie w chałupie XD i te gniazdko zrobione na od(pipi) <3 Na swoją obronę mam tylko tyle, że to nie moja robota
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Czerwony kolor tapety? Wściekodupu można dostać. Ale kącik fajny, leci plusik
Opublikowano 15 grudnia 20177 l W dniu 12.11.2016 o 14:27, Orzeszek napisał: mentalnie jestem ciągle 12stolatkiem, ale prawda, od nowego roku inwestuje w remont, to chyba tak zwana "dorosłość" xd XD ja prdl nic nie zrobiłem od tamtego czasu
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Nowa praca pewnie szef ciśnie i czasu nie ma więc remont wiadomo na ostatnim miejscu priorytetów 31 minut temu, Orzeszek napisał: XD ja prdl nic nie zrobiłem od tamtego czasu
Opublikowano 15 grudnia 20177 l i to jest kącik gracza, w przenośni i dosłownie, i te niedoskonałości w postaci tapety czy gniazdka tylko wzmacniają efekt
Opublikowano 8 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przeniosłem graty z salonu do sypialni i teraz mój kącik wyglada tak: Za monitorem stają kąsole. Trochę ciasno ale mi pasuje.
Opublikowano 8 marca 20187 l 3 minuty temu, Orzeszek napisał: A monitor jaki model? To ten budżetowy z4k? Eee nie to jest Dell U2414h ma już prawie 4 lata na karku ale sprawuje się cały czas bez zarzutu
Opublikowano 8 marca 20187 l Dlaczego przeniosłeś się do sypialni? kobieta stwierdziła że konsole są dla dzieci i wstyd ?
Opublikowano 9 marca 20187 l No raczej jakby tak pomyślał to by nie przeniósł się do sypialni (ew do kuchni koło domówki xD ).