Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Oby trójka nie okazała się rozczarowaniem, bo póki co nie wygląda to na fenomen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Śledzę w miare na bieżąco wieści o GOW III i już teraz żałuje że nie mam ps3 z możliwością grania w gry z ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No i niektóre filmiki na silniku gry wyglądają tragicznie w dwójce. Np. ten z Perseuszem, lub po zabiciu tłumacza. Wygląda to znacznie gorzej niż sama gra, w pierwszej części nie było takich "atrakcji". WTF? Ja zapamiętałem, że w jedynce filmiki na silniku wyglądały paskudnie, a w 2 już znacznie lepiej. No cóż... widać występuje jakaś różnorodność pomiędzy kopiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
nfs 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Mam mały problem. Wiem że w pewnym miejscu z drzewa można dostać sporą porcję czerwonych dusz i jakiś sekretny napis. Niestety nie mogę tego aktywować. Sprawdzałem już na Youtube robię tak samo.Zatrzymuję się przy każdym miejscy z białym krzyżykiem jednak sekret się nie aktywuje. Czy w tych miejscach trzeba coś wciskać albo jest jakaś ważna zależność? Wersja gry amerykańska Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Na tych znaczkach trzeba nacisnąć R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zdobyłem dziś wszystko co jest do zdobycia w GoWII. Arena of the Fates to taka popierdółka, ale aranżowanie starć ma swój urok. Pora wziąć się za inne gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Szkoda, że nie mozna ustawiać walk z bossami. Poza tym w bonus play jest głupi błąd. Nie można grać w specjalnych strojach bez napakowanych broni. W pierwszej części taka opcja była, ale tam nie można było grać na poziomie God z alternatywnym kostiumem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxelmPL 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mam pewien problem: NIe mogę użyć Gniewu Bogów. Gra oryginalna, pady 2s prawne bo w tekennie działa wszystko. Oglądałem Walkthrough i tam gościu używa tego od razu jak dostał. A u mnie nic, wciskam możliwe kombinacje L3 i R i za nic nie chce działać? Możecie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wciskasz obie gałki i musi działać, albo masz Rage Of The Titans nienapełnione na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wciskasz obie gałki i musi działać, albo masz Rage Of The Titans nienapełnione na maksa. Rage of the Titans nie musi być napełnione na maksa, można odpalać co chwile ale to się mija z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chyba trzeba napełnić przynajmniej do połowy. W jedynce z tego co pamiętam, trzeba było na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tak w jedynce było potrzebne pełne aby odpalić Gniew Bogów, w dwójce ulepszyli to rozwiazanie. Wskażnik napełnia się szybciej i można w dowolnym momencie go wyłączyć. Z tego co pamiętam to wystarczy mieć napełnione tyle żeby starczyło na aktywacje, która troche zabiera (dobrze widoczne podczas spowolnienia czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ale znacznie bardziej efektywny był Gniew Bogów z pierwszej części. Rage Of The Titans sprawdza się dobrze tylko w kombinacji z młotem i atakiem :triangle: :triangle:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Czy ja wiem czy tylko z młotem. Powiem tak młotu nie używałem praktycznie przez całą gre, może dlatego nie wiem, ale RotT jest też przydatny z Blade of Chaos i cały czas :triangle: np. na ostatniego bossa (3 faza) nawet nas nie dotknie na Tytanie, zresztą jak i na większość przciwników. Wracając do Gniewu Bogów to tak był bardziej efektywny i efektowny, ale z uwagi że długo się napełniał używało sie go bardzo mało (osobiście to chyba 4 razy w ciagu gry). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Rage of Titans przypomina mi czasem devil bringera z DMC. Zgadzam się, gdyby porównać go do podobnego patentu z "jedynki", to "gniew tytanów" jest bardziej praktyczny, szybciej się odnawia i ma też dłuższy czas trwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie wiem dlaczego wszyscy mylą Blades of Chaos z Blades of Athena... RotT z Hammerem, niszczy wszystko szybciej niż BoA, power jest wyczuwalny . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Kończe GOD 1 na hardzie. Zabiłem Aresa teraz chronie rodzinę przez kratosami. Da się ten fragment w ogóle przejść? Trzeba tam coś zrobić konkretnego bo Kratosy wyskakują non stop a save jest dopiero przed Aresem. Wkurzający fragment na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie no k$@#$#@$ mać!!!! Przesadzili!!!!! Czemu nie ma sejwa po pokonaniu Aresa????????/ Nie ma bata GOW 1 jest ZNACZNIE trudniejsza niż GOD 2 (oby dwie na hardzie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pierwszy GoW na hardzie to jeszcze nic specjalnie wymagającego, trochę gorzej jest na poziomie God, miałem problemy już przed wejściem do świątyni Pandora'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Po(pipi)ana ta koncówka GOW1. Po pierwsze brak sejwow, siedze nad ta gra już 6 godzin. Ares, Kratosy i znowu Ares, czemu nie ma sejwów? Do tego gra mi sie juz drugi raz zawiesiła i muszę zaczynać od nowa.\ Mam jej (pipi) dość, dwójka jest ZDECYDOWANIE lepiej dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 @kufir Jesli do walki z klonami podchodzisz z mniejsza niz 3/4 iloscia many to od razu wgraj sobie sejwa sprzed Aresa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 YT cię wspomoże. Jest jeden kolo bijący klony na poziomie God...bez upgrade'ów. Looknij na jego metodę. Długa droga by się przez nich przebić, ale za to efektywna. Jest jedno miejsce z lewej strony gdzie można sobie poradzić z falami w dość (jak na God Mode) łatwy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Prawie mu sie udalo przejsc ,ale tak jak myslalem przed wlaczeniem tego filmiku , jednak niemozliwe. Co jak co ,ale Shinobier to naprawde kozacko pogrywa w NGsy czy chociazby wlasie w GOWa. Chyba jedynie w DMCki odpuszcza ,ale raczej z Kailem by nie mial szans ( offttop ). Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja polecam stosować atak :square: , :square: i trzymać :square: . Jest to bardzo dobre combo i często wyrzuca klony z tek skarpy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sonotori 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) W sprawie klonów; zauważ, że Rage of Gods łąduje się (i to szybko), kiedy obejmujesz rodzinę . Powinieneś mieć skilla, dzięki któremu w trybie RoG nie spalasz many. Słuszna taktyka to: naładować i odpalić RoG, odpalić Army of Hades i kopać prądem ile wlezie (Poseidon Fury?), nawalając w kółko aż do wyczerpania RoG i many. Oczywiście zakładam, że masz te wszystkie skille na maksa rozbudowane. Tych panopków na dryfujących w przestrzeni skałkach warto czasem powystrzelać piorunami Zeusa. Pandora'y Jez'u Chryst'e Pani'e. Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez Sonotori Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi