Opublikowano czwartek o 22:483 dni 15 godzin temu, Mejm napisał(a):Ale listy wszystkich tytulow to ze swieca szukac.
Opublikowano czwartek o 22:563 dni Jeśli to będą faktycznie grywalne wersje 1-trilogy to pewnie kupię (raczej później niż prędzej). W 2 i trilogy zagrywałem się za gówniaka i żyję nadzieją że wydane pieniądze przywrócą mi te dziecinne wspomnienia.
Opublikowano piątek o 06:183 dni Raczej mozna sie bylo spodziewac ze wersji pod dosa nie bedzie. Mi ryba bo gralem na nich ale mily bylby dodatek. Czorka tylko arcade, liczylem tez na gold z DC.
Opublikowano piątek o 06:283 dni Jeszcze będą z GB ale to nie było grywalne nawet na premiere. Chciałbym trylogie z PS2 żeby Digital Eclipse tak potraktowało. Te ich retro wydania są niesamowite i dla mnie to zakup obowiązkowy. Tylko WB się ceni jak pojebane więc spodziewam sie zaporowej ceny day 1.Podoba mi się, że wrzucają tyle różnych wersji danej gry. Szkoda, że nie wszystkie. Osobiscie katowałem z bratem i kolegami UMK3 na MD a nie SNESa. Tak czy tak wjechało na WL i czeka na info o cenie.
Opublikowano piątek o 07:573 dni Fajnie jakby się nawet takie szrociki pojawiły jak Mythologies:Sub-Zero albo Special Forces