Opublikowano 5 czerwca5 cze 15 godzin temu, Mejm napisał(a):Ale listy wszystkich tytulow to ze swieca szukac.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Jeśli to będą faktycznie grywalne wersje 1-trilogy to pewnie kupię (raczej później niż prędzej). W 2 i trilogy zagrywałem się za gówniaka i żyję nadzieją że wydane pieniądze przywrócą mi te dziecinne wspomnienia.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Raczej mozna sie bylo spodziewac ze wersji pod dosa nie bedzie. Mi ryba bo gralem na nich ale mily bylby dodatek. Czorka tylko arcade, liczylem tez na gold z DC.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Jeszcze będą z GB ale to nie było grywalne nawet na premiere. Chciałbym trylogie z PS2 żeby Digital Eclipse tak potraktowało. Te ich retro wydania są niesamowite i dla mnie to zakup obowiązkowy. Tylko WB się ceni jak pojebane więc spodziewam sie zaporowej ceny day 1.Podoba mi się, że wrzucają tyle różnych wersji danej gry. Szkoda, że nie wszystkie. Osobiscie katowałem z bratem i kolegami UMK3 na MD a nie SNESa. Tak czy tak wjechało na WL i czeka na info o cenie.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Fajnie jakby się nawet takie szrociki pojawiły jak Mythologies:Sub-Zero albo Special Forces
Opublikowano 2 sierpnia2 sie 6 godzin temu, MichAelis napisał(a):Fizyczna wersja bedzie normalnie dostępna? To deluxe fajniusieZwykła i deluxe normalnie, kolekcjonerka Limited Run only.
Opublikowano 2 sierpnia2 sie Pomysł na tego holdera na pada z Goro bardzo fajny, ale ta morda jakaś niewyjściowa, wygląda jak jakaś tania podróba.
Opublikowano wtorek o 20:511 dzień MK1 już w plusie, pobrałem, chciałem im coś rzucić kasy, ale kurwa dlc na 3h za ponad 2 bomby?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Cena już była niższa sporo, tylko po wrzuceniu do Plusa wróciła do ceny premierowej. Absolutnie to nie jest tyle warte.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ostatnio dodatek był za bodajże 74 PLN przy czym wersja full kosztowała coś ponad stówę, więc nie kumam ich polityki cenowej, ale tak z 50-60 to jest może warte.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ten Mortal Legacy Kolection wygląda jak to co było dostępne już na ps3. Tylko tam zamiast Mk Trilogy była trójka. Jak nie będzie żadnych ulepszeń i graficznie będzie wyglądać jak wygląda to to ewidentnie skok na kasę. No, ale nie każdy ma jeszcze ps3 to sobie ogra to samo prawie na aktualnej generacji. Jedynie trilogy może kogoś zachecic, kto ma dostęp do tej starej składanki, do zakupu bo to świetna część.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie no w tym kollection jest duzo wiecej. Oni tam chyba z 12 gier wrzuca. Nawet dwie najgorsze kupy w calym IP:Nintendo LifeTwo Of The Worst Mortal Kombat Games To Be Included In Le...It wouldn't be Komplete without themDodatkowo bedzie masa dodatkow dla fanów. Ja uwielbiam to jak Digital Eclipse robi te kompilacje klasyków. Nie liczcie na upgrade graficzny czegokolwiek. To ma byc interaktywne muzem Mortal Kombat. Mam nadzieje, że kiedyś wyjdzie jeszcze druga kompilacja zawierająca wszystko z generacji ps2 do MK9 wlacznie (pomimo problemów licencyjnych).@Rudiok masz co chciałeś