Opublikowano 26 lutego 201411 l jak ja kocham posty tego typu w tym temacie "kupiłem se chipsy ale jeszcze ich nie próbowałem, ale mimo to napisze w tym temacie" kude figlarz zeżryj te chipsy i napisz czy są dobre
Opublikowano 26 lutego 201411 l no sorry kur.wa, ze sie podniecilem nowymi smakami czipsow i wolalem poczekac z zeżarciem do wieczora, choc nie moglem sie oprzec, by tu o tym nie napisac. nie sraj żarem (tzn nie oddawaj gorącego stolca, tzn gów.na) jano, nie wszyscy pisza tak zaje.biste posty jak ty
Opublikowano 26 lutego 201411 l zdaj relacje czy jest dosc dużo tłuszczu w nich (w sensie czy nie jest za mało)
Opublikowano 26 lutego 201411 l dobra, mecz sie zaczal, chipsy napoczęte, wiec moge kilka slow napisac. wasabi smakuja jak laysy w tym smaku, choc sa jak dla mnie zbyt lagodne. tak jakby wziac mniej doprawione laysy i wrzucic do paczki z napisem top chips. czosnkowe za to mistrzostwo swiata, wyrazisty smak, pycha. zaznaczam, ze jestem fanatykiem czosnku, wiec moze to byc malo obiektywna ocena. voila.
Opublikowano 26 lutego 201411 l Figlarz ale kur.wa zyebales, ze nie otworzyles i nie sprobowales tych czipsow w sklepie ;/
Opublikowano 26 lutego 201411 l dobra, mecz sie zaczal, chipsy napoczęte, wiec moge kilka slow napisac. wasabi smakuja jak laysy w tym smaku, choc sa jak dla mnie zbyt lagodne. tak jakby wziac mniej doprawione laysy i wrzucic do paczki z napisem top chips. czosnkowe za to mistrzostwo swiata, wyrazisty smak, pycha. zaznaczam, ze jestem fanatykiem czosnku, wiec moze to byc malo obiektywna ocena. voila. i to jest jakaś opinia i dobrze jest ją poznać i masz za to wirtualnego plusa nie to co "kupiłem randomową paczke, ale jej nie próbowałem" btw mejm i lucek - jesteście nudni (to znaczy że nudzicie jak stare trepy)
Opublikowano 26 lutego 201411 l W sensie, ze nieapetyczne te teksty? Lucek, moglismy stawiac stawiac tlustsze litery ;/
Opublikowano 1 marca 201411 l Biedra wprowadzila 4 serowe smaki top chipsów: -Ser wędzony (smakuje jak bekon) -Pleśniowy (niedobre, mdłe w smaku) -Gouda i chyba emmentaler (tych 2 nie miałem okazji spróbować)
Opublikowano 7 marca 201411 l Tak się nazywa i jest ostry, dla mnie jedne z lepszych. Dobra wiadomość z tym powrotem.
Opublikowano 7 marca 201411 l diabelski w sensie ze ostry? nie, w sensie że składa ofiary z ludzi ku czci szatanowi swoją drogą nigdy ich nie probówałem ale z nazwy brzmią bardzo kusząco (ser + ostrość = goty) musze ich poszukać w sklepie
Opublikowano 7 marca 201411 l Już mi ślinka cieknie (w sensie, że w ustach pojawił się nadmiar śliny). Edytowane 7 marca 201411 l przez Shankor
Opublikowano 7 marca 201411 l Niedawno zakupiłem paczkę. Moje ulubione ostre chipsy zaraz po Crusti Croc Inferno.
Opublikowano 7 marca 201411 l dobra pojde dzisiaj do sklepu moze uda sie kupic, a w biedronce jakie chipsy warto kupic ?
Opublikowano 7 marca 201411 l Tak się nazywa i jest ostry, dla mnie jedne z lepszych. Dobra wiadomość z tym powrotem. jaki poziom ostrosci? Z lays te wasabi troch pieka w jezyk, ale pozostale dwa to w ogole nie sa pikantne,
Opublikowano 7 marca 201411 l Wczorajsza wizyta w bezdomce = Chrupki kukurydziane Na Maxa o smaku ziół włoskich (po prawej) Ostatnio o wiele bardziej wolę chrupki, niż chipsy, a te dodatkowo mają spoko smak, identyczny jak top chipsy o smaku ziół włoskich: Dla mnie chrupki wygrywają. Jedne z lepszych, jakie ostatnio jadłem. Polecam Do tego wziąłem na spróbowanie: Identyczne, jak chipsy popcornowe, przyprawa czosnkowa daje radę, w mordę pali jak należy. Smaczne, ale więcej raczej nie kupię, bo strasznie tego mało. Na raz jak znalazł.
Opublikowano 7 marca 201411 l a ja kupiłem tego piekielnego cheddara wrażenia? - czy ostre? nawet całkiem całkiem, spodziewałem się czegoś mniej ostrego znając standardy "ostrości" chipsów (która zwykle jest znikoma). jednak moje przyzwyczajenie do ostrego powoduje że ostrość to ok 4/10 (dla zwykłej osoby mogło by być 8/10 - czy dobre? dosyć... spodziewałem się czegoś lepszego jednak - jak smakują? po pierwsze o wiele za mało smaku sera się czuje, prawie wcale :confused: za to poza ogólną ostrością można wychwycić troche konkretnego smaku papryczek jalapeno mogą być ale raczej nie kupie więcej, liczyłem na bardziej wyrazisty smak sera Edytowane 7 marca 201411 l przez Yano
Opublikowano 7 marca 201411 l tez kupilem wlasnie do piwka z ziomkami -calkiem ostre jak na (nene)sy, ale dla kogos kto wpierdala mad doga butelkami to łagodne -smak to nie wiem, zapijałem browcem, ale nie sa ohydne jak wasabi