Opublikowano 10 grudnia 20159 l Żeby one chociaż coś z serem miały wspólnego. Kwaśne i ostre w chu/j. Co kto lubi.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l no ja tez je kupilem jakis czas temu. nawet mi smakowaly ale ostrosc dla mnie przesadzona i troche sie nameczylem w trakcie jedzenia a potem w trakcie sr.ania
Opublikowano 11 grudnia 20159 l W Biedrze nowe top chips. Pieczona Kaczka z Żurawiną. Całkiem całkiem choć dupy nie urywa można spróbować. ... ... ... Szynka z Chrzanem. O jaaaaaa.... świetne. Słodko-kwaśnie i ostre. Z czystym sumieniem paczuszkę mogę polecić.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Też nie rozumiem fenomenu tego czedara. po kilku przestajesz czuć jakikolwiek smak. Crunchips pikantna papryka + ser, mój ostatni faworyt
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Crunchips pikantna papryka + ser, mój ostatni faworyt O tak, dokladnie to.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Ja widzialem w necie jakis czas temu (sklep chyba ze stolicy), ale sciagane z UK, wiec nie wiem czy to to samo co w USA i bodajze tylko 3 smaki.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Są nowe Chipseltten od Lorenza. O smaku oliwy z oliwek i soli morskiej. Liczyłem na początku, że to będzie sól i ocet. Ale i tak jest dobrze. Miła odmiana. Nie jadłem jeszcze podobnych czipsów. Moją paczkę kupiłem w Żabce. Swoją drogą co raz bardziej mi smakuą te czipsy i wcale nie są gorsze od Pringlesów.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Ten wariant mi kompletnie nie podszedł. Strasznie dziwny posmak daje ta oliwa, Z chipslettenów bardzo dobre było tajskie chilli, ale to chyba jakaś limitka była.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Jest dziwny na początku. Potem wjeżdża. Nie jest też jakiś bardzo intensywny jak te wszystkie mięsne/ orientalne warianty czipsów.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Top chips:a) szynka z chrzanem - bardzo dobre, posmak chrzanu niewiele gorszy od laysów, a tu jeszcze wyraźna nutka szynki dodanab) hiszpańska salsa - gnuwo obesrane, smakuje jak kebabowe, czyli szrotOgólnie dochodzę powoli do wniosku, że najlepsze chipsy to te cienko krojone.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Lekko ostre, 4 zł około kosztowały. Jak dla mnie super. Jeszcze jakiś dip od chio i jazda
Opublikowano 27 grudnia 20159 l A spróbujcie chipsów warzywnych, albo z batatów, seria Deluxe w Lidlu. Coś wspaniałego.