Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze są laysy z pieca paprykowe i tyle. Pringlesy mi się już przejadły :/

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 400,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Zgadzam się, no i curry też dobre, ale jak pisałem, tzreba sobie po nich  jednak puscic bełcika.

Od biedy jeszcze grillowane warzywa z biedronki albo pringlesy par/bbq.

Druga kategoria to przezayebiste nachosy BBQ z lidla i wszystkie nachosy BBQ z PiP.

Opublikowano

A to curry z pieca to nie była limitka ? Bo pojawiły się, były przez pewien czas, ale jakoś nie zdążyłem spróbować, a od dłuższego czasu z tego wariantu widzę tylko paprykę, zioła i solone.

Opublikowano

Właśnie kończę solone z pieca - niby żadnej rewelacji, ale jednak dają radę. Z jakiś tydzień temu opierdzieliłem diabelski chedar, ale jadłem to przez kilka dni. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był w stanie wtrząsnąć całą paczkę za jednym razem. Zdecydowanie najostrzejsze chipsy, jakie jadłem.

Opublikowano

A to curry z pieca to nie była limitka ? Bo pojawiły się, były przez pewien czas, ale jakoś nie zdążyłem spróbować, a od dłuższego czasu z tego wariantu widzę tylko paprykę, zioła i solone.

Niby limitka, ale w Kauflandzie tego ciągle od zaje.bania.

Opublikowano

ch,ujowe. serio jedne z gorszych lejsow w historii kosmosu

Opublikowano

Pringles are actualy crisps. Można odetchnąć i spać spokojnie.

Opublikowano

Jak crisps to spoko bo to tylko na wyspach obowiazuje, a niech maja.

Opublikowano

Uzależniam się powoli od Zębolców i Łapaków. Jedne serowe, drugie pomidorowe, dobre to jest i wchodzi bez opamiętania. 

Opublikowano

Tylko Laysy Ostre Chilli, w tej edycji co nakazują popijać piwem żeby najbardziej smakowały. Idealna ostrość, pikantne, ale po chwili ostrość znika i zamienia się w smakowity paprykowy smak :) 

Poza nimi - zwykłe solone Laysy albo Ziemniaczki, chociaż po akcji SPAM Wiejskich Ziemniaczków nawet nie biorę tego do ręki :D 

Opublikowano

Ja już mam jedną paczkę kupioną, leżą i czekają na jutrzejszą kolację :obama:

Ostatnio próbowałem Pop Cool Chips w smakach fromage i papryki, zayebiste tylko trzeba porządnie wstrząsną paczką, bo dużo przyprawy potrafi zostać na dnie paczki.

Opublikowano

Uzależniam się powoli od Zębolców i Łapaków. Jedne serowe, drugie pomidorowe, dobre to jest i wchodzi bez opamiętania.

od ponad 20 lat smak sie nie zmienil, uwielbiam jeszcze orzechowe oczaki
Opublikowano

Pringlesy Sour Cream & Onion, to niezwykle dobra przekąska.

Opublikowano

60975_p556.jpg
Stixy o smaku sosu do burgera. Cała paczka poszła w jeden wieczór - chyba najlepsze "chipsy" jakie jadłem w przeciągu ostatniego półrocza. Zaraz idę do biedry po kolejną pakę.

Opublikowano

Laysy peperoni smakują jak mix chrupek bekonowych i "pizzowych". Dość pikantne, nawet dobrze wchodzą.

Opublikowano

No najpierw poczułem taki jakby smak mięsa le nic ciekawego, a później poczułem po paru chipsach ostrość. Ale do strongów im brakuje :( Dla casuali xD

Opublikowano

zawsze chciałem spróbować lays z pieca o smaku curry, a to straszna padaka się okazała. Za słodkie, jakby bardziej keczupowe. Za to te ostatnie laysy curry są zaje.biste

Opublikowano

nie jedzcie czipsów, to śmierć , rak i diabeł

Opublikowano

Lays pikantna salsa - pikantna tylko z nazwy, w dodatku sam smak jakiś dziwny maślano-owocowy (?) coś jakby cytrusy albo mango. Bez ładu i składu. Szkoda się tuczyć taką mizerią.

Opublikowano

big_pikpap.jpg

rozyebaly mnie te lejsy, smak identyczny ja te zwykle c,hujowe paprttkowe w czerwonej paczce tylko ino jakby odrobine dali ostrej papryki ale zenada. i w ogole nie sa pikantne no zawiodlem sie