Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

rozi denerwuje sie pierwsza praca w zyciu, musicie byc wyrozumiali

z czipsow to ja jeszcze te moge w kazdej ilosci:

Lorenz-Wiejskie-Ziemniaczki-o-smaku-Masl

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Wiejskie ziemniaczki pomidor malinowy, to był sztosik.

Opublikowano

chio_hot_peperoni_720x600.png

Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy.

Opublikowano

ostre były w miarę?

Opublikowano

Lays zrebrandował chipsy z pieca i dorzucił nowy smak jogurt z ziołami. Mocne 8/10, coś pomiędzy fromage a zieloną cebulką.

FB_IMG_1506414057791.jpg

Opublikowano

chio_hot_peperoni_720x600.png

Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy.

chio to w ogole wymarlo, ktos im z laysow chyba jakas swinie z sanepidu podlozyl, bo jadlem je chyba RAZ w przeciagu 15 lat i nie do konca pamietam czy to bylo w Polsce. a tak poza tym to najlepsze chipsy paprykowe ever. i te zwykle i te chilli. za guwniaka to w nich te karty dragonball byly.

Edytowane przez Najtmer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech piecowe lejsy zrobią ostre to będę zadowolony. Albo niech znowu wprowadzą ser cheddar ze Strongów.

Opublikowano

Przysnacki-wkotleprazone655.png

Wyraźnie grubsze i bardziej chrupiące od zwyklaków. Solone dają mocno prażynkowy filing, a kwaśna śmietana to nic innego jak fromage. Plus za dłuższe smażenie na słonecznikowym, minus za cenę ~ 5 zł za 125 g. w auchan

Opublikowano

Mieliscie tak kiedys, ze ktos na forum wspomnial o czipsach z kotla, wy widzicie takie pare miesiecy pozniej w sklepie a po kilku dniach ktos wrzuca recenzje? Mam tak za czesto (i to nie tylko z czipsami).

Opublikowano

Wczoraj jadłem Tesco Finest ser cebula, zaje.biste, szczególnie jak je się chipsy raz w miesiącu.

Opublikowano

W hiszpanskim lidlu pringlesy po 87 centów, a u nas wielkie promo jak za 5,99zł. Taki mamy dobrobyt (pipi)a.

Opublikowano

Czyżby kolejna próba zagrania na uczuciach?

Zdecydowanie tak.

2a70ee7a04883c49med.jpg

Co za gó.wno

Opublikowano

Jadłem ostatnio Pringlesy paprykowe i serowe-czy oni coś zmienili?Jakieś takie inne są ?Czy ze mną coś nie tak?

Opublikowano

Są inne. Robią je teraz bardziej "sypkie" i przyprawa jest z jakąś mączką czy innym gów.nem które oblepia gębę.

Opublikowano

I są niedobre :(

Opublikowano

Tylko octowe wchodzą jak zawsze świetnie. Te paprykowe serio zalepiają mordę.

Opublikowano

Korzystając z auchanowej promocji drugi towar za 1 gr., postanowiłe skorzystać z okazji i sprawdzić czym różni się to

pringles-emmental.jpg

od tego

prod_img-3495409_pringles_cheesy_165g_en

Na wejściu wyjaśnijmy sobie jedno, obie wersje nie mają w smaku ani aromacie z serem nic wspólnego. Natomiast o ile zwykły serowy serek w swojej nieokreśloności jest zjadliwy, no takie słonawe nie wiadomo co, to ementaler jest jakąś pier/doloną abominacją smakującą jak chu/jowe, przeterminowane mleko w proszku i jeść się tego nie da.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo.

Opublikowano

Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo.

#czytaniemiedzywierszami