Opublikowano 21 września 20177 l rozi denerwuje sie pierwsza praca w zyciu, musicie byc wyrozumiali z czipsow to ja jeszcze te moge w kazdej ilosci:
Opublikowano 25 września 20177 l Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy.
Opublikowano 26 września 20177 l Lays zrebrandował chipsy z pieca i dorzucił nowy smak jogurt z ziołami. Mocne 8/10, coś pomiędzy fromage a zieloną cebulką.
Opublikowano 26 września 20177 l Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy. chio to w ogole wymarlo, ktos im z laysow chyba jakas swinie z sanepidu podlozyl, bo jadlem je chyba RAZ w przeciagu 15 lat i nie do konca pamietam czy to bylo w Polsce. a tak poza tym to najlepsze chipsy paprykowe ever. i te zwykle i te chilli. za guwniaka to w nich te karty dragonball byly. Edytowane 26 września 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 27 września 20177 l Autor Ja jeszcze dostawałem gratisowe karty z pod lady od sklepowej <3
Opublikowano 6 października 20177 l Niech piecowe lejsy zrobią ostre to będę zadowolony. Albo niech znowu wprowadzą ser cheddar ze Strongów.
Opublikowano 10 października 20177 l Wyraźnie grubsze i bardziej chrupiące od zwyklaków. Solone dają mocno prażynkowy filing, a kwaśna śmietana to nic innego jak fromage. Plus za dłuższe smażenie na słonecznikowym, minus za cenę ~ 5 zł za 125 g. w auchan
Opublikowano 10 października 20177 l Mieliscie tak kiedys, ze ktos na forum wspomnial o czipsach z kotla, wy widzicie takie pare miesiecy pozniej w sklepie a po kilku dniach ktos wrzuca recenzje? Mam tak za czesto (i to nie tylko z czipsami).
Opublikowano 14 października 20177 l Wczoraj jadłem Tesco Finest ser cebula, zaje.biste, szczególnie jak je się chipsy raz w miesiącu.
Opublikowano 14 października 20177 l W hiszpanskim lidlu pringlesy po 87 centów, a u nas wielkie promo jak za 5,99zł. Taki mamy dobrobyt (pipi)a.
Opublikowano 15 października 20177 l Czyżby kolejna próba zagrania na uczuciach? Zdecydowanie tak. Co za gó.wno
Opublikowano 17 października 20177 l Jadłem ostatnio Pringlesy paprykowe i serowe-czy oni coś zmienili?Jakieś takie inne są ?Czy ze mną coś nie tak?
Opublikowano 18 października 20177 l Są inne. Robią je teraz bardziej "sypkie" i przyprawa jest z jakąś mączką czy innym gów.nem które oblepia gębę.
Opublikowano 18 października 20177 l Tylko octowe wchodzą jak zawsze świetnie. Te paprykowe serio zalepiają mordę.
Opublikowano 18 października 20177 l Korzystając z auchanowej promocji drugi towar za 1 gr., postanowiłe skorzystać z okazji i sprawdzić czym różni się to od tego Na wejściu wyjaśnijmy sobie jedno, obie wersje nie mają w smaku ani aromacie z serem nic wspólnego. Natomiast o ile zwykły serowy serek w swojej nieokreśloności jest zjadliwy, no takie słonawe nie wiadomo co, to ementaler jest jakąś pier/doloną abominacją smakującą jak chu/jowe, przeterminowane mleko w proszku i jeść się tego nie da. Dziękuję za uwagę.
Opublikowano 19 października 20177 l Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo.
Opublikowano 19 października 20177 l Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo. #czytaniemiedzywierszami