Opublikowano 24 listopada 20186 l Skoro już jest smak parówek z boczkiem, to czekam na smak wody po parówkach
Opublikowano 28 listopada 20186 l No... tak średnio. Delikatna octowość, która jednak przy większym stężeniu staje się średnio przyjemna. Da się zjeść, ale bez szału
Opublikowano 29 listopada 20186 l Jak lejsy dalej tak będą drożeć, to te pringlesy będą okazją. Niektóre smaki, w zależności od sklepów już powyżej 6 zł za tą paczkę 140g (nie licząc tych z pieca). Strongi pieprzowe w Piotrze i Pawle niedawno za 6,70 sprzedawali. Najtaniej chyba w delikatesach centrum laysy widzę, bo powyżej 5,50 nie sprzedawali, ale ceny też od smaku zależą. Za to star chipsy od lat ok. 3zł za tą podobnie wagową paczkę.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l No ostatnio wzięło mnie na puree a Pringlesy są tak wyraźne aż mnie cofa więc... Papryka / cebula / sól = bardzo ok jak za swoją cenę. W smaku o wiele mniej przerysowania i wyrazistości. Konsystencja chipsa stawia mniejszy opór i szybciej się rozpadają ale jak na wyrób made in biedra to odkrycie roku dla mnie! Te są IMO ideales.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l W dniu 1.12.2018 o 18:34, Grabek napisał: tyle dobra za 99 eurocentow Kupilem ostatnio w Aldim, potezna rzeczy
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Jak dla mnie Pringelsy: prosecco 5/5 kiełbaski z boczkiem 3/5 koktailowe 3/5
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Taki ostatnio odyebałem sos do nachosów, że głowa mała. Łyżka masła, roztopić żeby bąbelki poszły, na to łyżka mąki, chwilę przesmażyć, dodawać mleko (3/4 - 1 szkl) i mieszać trzepaczką żeby nie było grudek (czyli normalny beszamel). Do tego tak ok. 20-25 dkg startego sera żółtego, najlepiej pomieszać różne smaki, np. maasdamer, gouda i edamski. Wymieszać do rozpuszczenia, do tego łyżka pasty paprykowej (albo taka z tubki albo https://www.hungaricum.pl/pl/p/Eros-Pista-Ostry-Stefek-200g-Przecier-paprykowy/97), cos pikantnego, sól, pieprz, szczypta gałki, czosnek granulowany, wymieszać, jak za gęste to odrobiną mleka rozrzedzić, rozlać do misek i wpierydalać jeszcze ciepłe
Opublikowano 12 grudnia 20186 l W dniu 8.12.2018 o 11:49, Rozi napisał: Kupiłem Doritosy serowe, jak będą niedobre, to nie ręczę za siebie. Nie ręczę za siebie. Ale chujnia XD
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Dobre pringlesy i to w uj różnych smaków z uk jak sprowadzają do Dealz o ile macie ten sklep. Nie tylko pringlesy, ale i doritosy w prawilnym składzie oleju słonecznikowego. Edytowane 12 grudnia 20186 l przez Faka
Opublikowano 12 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Rozi napisał: Nie ręczę za siebie. Ale chujnia XD Mówiłem, żebyś nie jadł ;/
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Doritosy tylko wydziwiane smaki. Klasyczne czerwone, żółte i niebieskie mi się przejadły.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Pamiętam, że za gówniaka nawet smakowały mi te kolorowe chrupki. Ciekawe czy teraz byłbym w stanie je przyjąć
Opublikowano 11 stycznia 20196 l W Biedrach rzucili sporo Pringlesów, m.in. sól i ocet, stek, koktajl krewetkowy.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Jakie najlepsze nachosy solone? Kupiłem z Lidla i 2/3 paczki wywaliłem, smakowało jak karton.