Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

To:

81+av01x9IL._SL1500_.jpg

Rzucili do Biedry. Smak jakby gryźć skórkę świeżo upieczonego kurczaczka, sztosik:banderas:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

A w Żabce ostatnio takie coś:

chipsy-proteinowe-bbq-28g-corners.jpg

Te proteiny to tam beka, ale są mega smaczne i chrupiące, fajny posmak BBQ. Szkoda, że paczka 25g kosztuje 3 zł i to na promce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie coś wjechało do żabki, może będzie alternatywa dla lays strong

20190831_174100.jpg

Opublikowano
W dniu 20.08.2019 o 11:29, messer88 napisał:

a jadł ktoś pringlesy pizza? o (pipi) tu chodzi że taka sama tubka jak reszta smaków kosztuje jakieś 18 zł xd 

Haha, to samo zauważyłem w Kerfie ostatnio. Chodzi o to, że ktoś zrobił zatowarowanie na całą sieć licząc, że się sprzeda jako nowość, a że cena na początku była duża to januszehandlu nie chcą oddać swojej marży i tak stoją te pudełka dwa razy drożej niż normalne aż pójdą na przeceny na koniec terminu ważności i będą wtedy w cenie normalnych :reggie:

@Shen testuj a nie smaka robisz

Opublikowano

Nie mam ochoty w taki upał na chipsy, kupiłem na zapas, na wypadek gdyby to była mocno limitowana edycja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi nie smakują, na pewno nie ponowie, a ser to nie wiem po co w tej nazwie jest.

Opublikowano

a zapomniałem, ostrość fajna, nie są chyba też tak tłuste jak lays, ale jesli chodzi o smak, to jednak lays strong moim zdaniem bardziej wyraziste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

56380.jpg

Dla mnie jednak te powyzej komentowane poki co sa najostrzejsze z tej plejady strongów, pepperów itp.. Calkiem dobre do piwa, ale faktycznie sera to tam nie ma. Raczej jak chrupki z pieprzem.

edit:

doczytałem w składzie, że tu chodzi o serek śmietankowy, więc to są paprykowo fromażowe. Toteż stąd nie ma tu ostrego smrodu czedara w proszku.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
W dniu 31.08.2019 o 18:52, Shen napisał:

alternatywa dla lays strong

te lays strong zachwalane tutaj... no kurła więcej chyba nie kupię. Za ostre. Nie czuję fajnego smaku, bo za mocno pali :/

Opublikowano

Lays strong nie sa takie mocne, nadal czuc ten serowy smak.

Opublikowano

Jak ktos nie lubi ostrego to te czipsy sa nie do zjedzenia.

Opublikowano
W dniu 18.09.2019 o 22:53, MaZZeo napisał:

Figaro jak tam programowanie?

imageedit-1-2210990767.jpg

Opublikowano

Dla mnie Lays Strong Cheese  & Jalapeno sztosik, prawie taki jak Pepperoni :ohboy:

Z jakiegoś powodu od pierwszej sztuki w gębie odpaliło mi się skojarzenie smaku z domową pizzą, którą kiedyś matka piekła, tylko bardziej na pikatno :fsg:

Opublikowano

Fajny ten Dealz. Walkers Marmite weszły jak złoto. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W biedrze kilka nowych smakow pringles, dziwolagi w stylu kaczka po pekinsku, tika masala, zeberka z miodem, ser z czosnkiem

Opublikowano

Zacheciles :ohboy:

Ciezko bylo znalezc na półce, ale wziąłem Tikka Masala. Nawet niezle, mocno czuc przyprawy.

Ta seria jest oparta głównie na mące ryżowej, a nie pyrach.

Opublikowano

Odnosnie biedry to ostatnio jadłem jakiś ich limitowany twór o smaku curry i były bardzo dobre.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby co to Lidl wrzucił swoją wersję kettle chips - ocet i sól, BBQ, sweet chili. 4.49 za 150 g. 

Opublikowano

Za mną chodzą nachosy, dziś znowu zrobię dip pomidorowo-papryczany. Tyle że coś zniknęły z polo, w aldi też nie widziałem, ani w kerfurze. W Lidlu są, ale w sobotę tam nie idę :lapka: nie widzi mi się dziś stanie w kolejkach i korkach.