Opublikowano 7 kwietnia 20241 r Polecam aktualnie w Lidlu Crunchipsy grillowana karkówka. Jedne z lepszych mięsnych jakie jadłem, bardzo uzależniające. Smakiem przypominają trochę Maggi.
Opublikowano 12 kwietnia 20241 r W dniu 5.04.2024 o 20:35, Shen napisał: Cheetos bardzo dobre, to są te bardziej chrupiące, wysuszone "Crunchos". Gdyby to weszło do stałej oferty w normalnym sklepie, to idealna przekąska na wieczorek pół-literacki. Wieczorem może spróbuję Lay's, Doritos sobie odpuszczam.
Opublikowano 12 kwietnia 20241 r Wiem, że wszyscy czekaliście z zapartym tchem. Otworzyłem Lay's Flamin' Hot i nie są specjalnie ostre, poziom ciut większy niż Chilli & Lime, nie są tak kwaśne jak Jalapeno & Cheddar. Całkiem dobre, ale Cheetos lepsze.
Opublikowano 12 kwietnia 20241 r Nie no, te Laysy to słabizna. Cheetosy całkiem spoko, lepsze niż te puffs z Dealz.
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r Kilka żabek sprawdzilem, tylko lays i doritos są, a chciałem cheetosy
Opublikowano 15 kwietnia 20241 r U siebie dorwałem ostatnie lejsy a doritosów pełno. Pierwsze nawet spoko, drugie takie jakieś dziwne. Strongi Cheese & jalapeno nadal najlepsze.
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi Teraz w deli co rusz "promocje" na chipsy. Albo dla grubasów, albo kupowanie na zapas bo trzeba brać 4 paczki i wychodzi po mniej niż 4.50. Chyba że po majówce się to skończy.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Od jutra w Aldi Pringles - orzeźwiająca tarta z serem limonkowym lub ogórek z solą morską
Opublikowano 5 maja 20245 maj Ja wczoraj kupiłem w Dealz Cheetosy groszkowe z Chin i nie polecam. Słodkie gówno obesrane, bardzo słabe.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Jakieś nowe/stare crunchipsy u mnie- pizza i karbowane ostra papryka. Te pierwsze sprawdzę dziś po robocie.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Crunchipsy pizza- całkiem przyjemne, nie przesolone i nie twarde, jak coraz częściej lejsy. Te drugie ostre też obadam.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Moravske bramburky wrocily do Kaufa. 4,40 albo 4,60 za 175g, no jak za darmo. W stokrotce ich wlasne solone juz dawno powyzej 5zl.
Opublikowano 16 czerwca 202416 cze Od jutra w Lidlu chrupki o smaku szarpanej wołowiny - nie przypominają wam innych, kultowych już ? Edytowane 16 czerwca 202416 cze przez Nonname
Opublikowano 16 czerwca 202416 cze Trzeba bedzie kupic. Star foodsy zawsze byly mega doprawione, palce cale ujebane.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Ostatnie dobre chipsy bekonowe to chyba laysy z lat 90, jeszcze w biało-kolorowych paczkach
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Teraz to chyba ponoć już nie będzie takich chipsów o smaku bekona, ue bierze się za to lol
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Ostatnio zrobiłem sobie sam czipsy z airfriera. Cieniutkie pyrki, oliwa z oliwek, sól - klasyczne, a wyszly chrupiutkie, słone, oleiste, pyszne. Z kilograma ziemniaków zrobię od wuja czipsow
Opublikowano 19 czerwca 202419 cze Biedronkowe chipsy sól i pieprz bardzo smaczne, ale mało chrupiące.
Opublikowano 20 czerwca 202420 cze Lodowe ocet z solą całkiem ciekawe i nawet posmakowało, choć brzmi dosyć dziwnie jak na chiperki
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze W dniu 17.06.2024 o 17:14, Faka napisał(a): Teraz to chyba ponoć już nie będzie takich chipsów o smaku bekona, ue bierze się za to lol To akurat na plus, skurwysyny ładowali aromat wędzarniczy na potęgę do wędlin i serów.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze W dniu 16.06.2024 o 21:04, Nonname napisał(a): Od jutra w Lidlu chrupki o smaku szarpanej wołowiny - nie przypominają wam innych, kultowych już ? wziąłem z ciekawości i smakuje przedziwnie. Trochę jak te stare StarFoodsy, ale nie do końca. Mocna chemia.
Opublikowano 28 czerwca 202428 cze Też się skusiłem, ale przyznam, że StarFoodsów nie pamiętam na tyle, żeby porównać. Akurat te z niczym mi się nie kojarzą, co bym jadł za młodu. Pierwsze wrażenie dziwne, ale potem mimowolnie ręka sięgała po kolejne 'skrawki'. Z drugiej strony, nie jest to coś, co bym regularnie kupował.