Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Gurwa, w UK to są wszystkie smaki i kosztują grosze. Ile funtow kosztuje jedne opakowanie ? U mnie 1,95 euro a doritosy w podobnej cenie.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W Szkocji kupowałem za 1,20 funta i nie była to żadna promocja. 1,95 Euro to i tak lepsza cena niż u nas, biorąc pod uwagę zarobki.
Opublikowano 1 września 20159 l Po dlugiej przerwie sprobowalem jakiegos czipsa. Kupilem kranczipsy cheesburgerowe. Jak dla mnie to powinny istniec tylko solone/cebulowe/serowe/paprykowe/pomidorowe/smietanowe. Wszystkie inne to wymyslne mieszanki przypraw, ktore malo co wspolnego maja z potrawa, ktora sa nazwane.
Opublikowano 1 września 20159 l Tez kupilem crunchipsy, ostatnio chyba milion lat temu. Akurat bylem w piotrze i pawle (nienawidze tej sieci tak jak almy) i skusilem sie na crunchipsy pikantna papryka & ser. Bardzo dobre, fajnie pikantne ale nie ostre, wiec milosnicy inferno czy innych ostrych czedarow moga sobie darowac. Sadze, ze na doznania smakowe mial tez wplyw fakt, ze dawno tej marki nie kupowalem.
Opublikowano 1 września 20159 l Z Crunchipsów to na grillach ostatnio odchodziły dość mocno te "z żaru" i muszę przyznać, że te o smaku BBQ są naprawdę smaczne.
Opublikowano 1 września 20159 l Najlepsze czipsy na rynku: Można zamknąć temat. Kupiłem wczoraj dwie paczki z rozpędu. Nie są złe, ale dupy mi nie urwało.
Opublikowano 1 września 20159 l Chrunchipsy o smaku grillowanych żeberek to chyba moje ulubione ;p Takie słodko-słone. Biedronkowe jak były to też spoko.
Opublikowano 1 września 20159 l nie do końca czipsy ale ostatnio znalazłem w markecie coś takiego kukurydza, orzeszki ziemne i chipsy. Bardzo dobre, a chrupią tak głośno jak odgłos headshota z gears of war Edytowane 1 września 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 września 20159 l Jem teraz Lay's strong: krakersy ziemniaczane ostre Chili, i smakuje jak kartofle z pieprzem. Edytowane 11 września 20159 l przez Solderowy123
Opublikowano 16 września 20159 l Tez kupilem crunchipsy, ostatnio chyba milion lat temu. Akurat bylem w piotrze i pawle (nienawidze tej sieci tak jak almy) i skusilem sie na crunchipsy pikantna papryka & ser. Bardzo dobre, fajnie pikantne ale nie ostre, wiec milosnicy inferno czy innych ostrych czedarow moga sobie darowac. Sadze, ze na doznania smakowe mial tez wplyw fakt, ze dawno tej marki nie kupowalem. Sa w lidlu po 3zl. W almie nie chce nawet pamietac po ile bralem. #je.bacpolskikapital
Opublikowano 16 września 20159 l Ostatnio jak mam ochotę na chipsy, to łykam tylko to: Smaczne i nie tak tłuste jak chipsy, sranie też potem lepsze. Paczka ma niecałe 300 kcal.
Opublikowano 11 października 20159 l Matka kupiła w auchanie, chyba jakaś nowość bo w necie żadnych opinii paprykowe i cebulowe kupiła, za jakąś godzine live test cebulowych czekajcie na to sku,rwysyny
Opublikowano 11 października 20159 l Dobra jem cebulowe i powiem wam, ze zaje,biste, nie mają tak mocnego smaku jak inne brandy o tym smaku ale i tak kozak, czuć taką delikatność w smaku i lekką nutkę dekadencji
Opublikowano 11 października 20159 l Matka kupiła w auchanie, chyba jakaś nowość bo w necie żadnych opinii Twoja mama ma dobry gust.
Opublikowano 11 października 20159 l Jestem niesamowicie ciekawey paprykowych ale chyba dzis sobie odpuszcze bo jeszcze na noc jakiejs niestrawnosci zoladka sie dorobie, lepiej zjem swojskiego boczku z cebula i ogóreczkiem
Opublikowano 11 października 20159 l Salt & vinegar. Sól i ocet. Marka? Jakakolwiek. Dobrze, że w (pipi)olandii tak słabo dostępne, bo żarłbym na potęgę.
Opublikowano 12 października 20159 l Pringles Hot & Spicy zjadłem wczoraj. Bardzo dobre. W InterMarche jest promocja, ze sa dwa opakowania za cene jednego.
Opublikowano 12 października 20159 l Ciekawe, czy data ważności słaba, że takie promo? Wczoraj widziałem w EKO promo ser żółty za 99 groszy. Z datą na wczoraj
Opublikowano 12 października 20159 l just chips paprykowe ch,ujowe opór no ale ja nie przepadam za tym smakiem, lejs czy crunchczips paprykowe one rowniez bez szalu dla mnie rozumisz