Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 18.06.2025 o 22:40, Plugawy napisał(a):Ściągnąłem sobie aplikację szpagat w 30 dni xD i wiem że to ściema bo jak ktoś startuje od zera to nie ma szans na szpagat w tyle dni, ale potrzebowalem czegoś do porozciągania oprócz ćwiczeń z karate. Mam nabite 10 dni i jestem póki co zadowolony. Kopnięcia łatwiej sie wykonuje i czuje większe luzy w biodrach. Zobaczymy do czego dojdę po tych 30dniach, mam nadzieje ze nie do kontuzji heheDa rade w miesiac, ogarnalem przy 3 treningach w tygodniu, ale byłem z 10 lat młodszy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No to nieźle. Wiadomo człowiek nie jest wtedy taki sztywny niż jak się ma trochę więcej lat. Jestem po 17dniach cwiczen i szpagat francuski na prawą nogę już prawie robie, na lewą gorzej. Za to do klasycznego jeszcze mi brakuje. Czuje postep, ale nie zejdę w miesiąc jak zaklada aplikacja.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten francuski czy jak to się tam nazywa właśnie zrobiłem w miesiąc, klasycznego nigdy mi się nie udało, zawsze trochę brakowało, ale podobno to zalezy od budowy miednicy, nie kazdy moze zrobic klasyczny szpagat. Nawet chodząc na karate kilkanaście nie dało rady.