Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 404,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano
7 minut temu, kanabis napisał:

Nie no przeciez to ty dyskutujesz o czyms o czym nie masz pojecia. 

kanabuś, ale Ty to samo robisz dzień w dzień na tym forumku i jest wporzo. Więc i mi pozwól żyć i również być ignoranckim.

8 minut temu, kanabis napisał:

Czyli o guscie kobiet i treningu. Bo apollo z posta kotleta zeby tak wygladac tacha kosmiczne ciezary i co trening w uszach bebni mu NO PAIN NO GAIN z ktorego sie nabijasz. Idz stad.

No co Ty nie powiesz. Ale jest różnica między gościem, którego wkleił kotlet, a typowym pudzianem, który WEDŁUG MNIE nie jest apetycznym widokiem dla kobiet. Według mnie.

Opublikowano

Figaro ty byłeś kiedyś na siłowni xd? "Pudzianów" to tam może jest z 1% wszystkich ćwiczących.

Opublikowano

steroid-guy.jpg

Pierwszy lepszy kark z silowni 

Opublikowano

figaro jak taka klasyczna kobita/mamusia krzycząca olaboga bo synek idzie na siłownie zostać karkiem - myśli że jak ktoś pójdzie na siłkę i nie daj boże dodatkowo weźmie sterydian kreatyny, to po 5 razach wychodzi z tego mariusz pudzianowski :shieeet:

Opublikowano

Tabletki łyka, proszki jakies pije. Na agresje.

Opublikowano

Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej? :dynia: 

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej? :dynia: 

W spartakusie napewno nie, polecilibysmy napewno jakis zel energetyczny po drugim kółeczku

Opublikowano

poszukując tamtego posta dokopałem się do ciekawych światopoglądów :notbad:

SOoHQnA.png

lnTtPrH.png

lucek to chyba jednak glownie na tej saunie siedział

Opublikowano

no wziąłem mono w prochu, bo tableteczek to się jeszcze na starość nałykam :nosacz2:

Opublikowano

W sumie to bym się pozbył tego jabłczana bo tylko 20 kapsów zjadłem. Wymieniłbym się na mono. Dla mnie te kapsy są za duże a wysypany proch jest niejadalny i nierozpuszczalny w wodzie :/ 

Opublikowano

proch na łyżkę i popijasz wodą. kreta ogólnie się chujowo rozpuszcza w wodzie i jak dla mnie to jest jedyna metoda na branie mono

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce. :cool:

Opublikowano
14 minut temu, Jotrazydwa napisał:

Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce. :cool:

skład juz nie jest taki fajny jak kiedys, ale dalej trzepie https://wxnlabs.com/produkt/zion-labs-eca-t-5-60-kaps/

Opublikowano

Wujaszek a nie lepiej stara sprawdzona amfetamina?

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Wujaszek a nie lepiej stara sprawdzona amfetamina?

efedryna wystarczy

Opublikowano

https://m.ceneo.pl/55072368#tab=click_scroll

i-grenade-black-ops-100kaps.jpg.059ddeb2e2551d60d1ce79b7e2fbbb4c.jpg

Trochę taki animal flex wśród spalaczy tłuszczu/preworkout pobudzaczy. Już ponad rok jak to odstawiłem (min w mocno kryzysowych momentach wspomagałem się tym żeby w nocy nie zasnąć za kierą)... mocny shit :obama:. Jakby co to ostrożnie z tym :lapka:.

Opublikowano
12 godzin temu, krupek napisał:

Preworkout do roboty :pawel:

Tobie do siedzenia za biurkiem wystarczy kawka i ciacho a my tu o zapierdolu mówimy fizycznym więc łaskawie ztjm. ;*

Opublikowano

Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy :/