Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, krupek napisał:

Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy :/

Nie masz nic ciekawego do zaproponowania to wiesz co robić. :lapka:

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 404,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Mógłbym zaproponować sen, dobre odżywianie i kofeinę w mniej patologicznych dawkach, ale to raczej dla ludzi rozumnych.

Opublikowano

Wujaszek a nie myslales o zmianie profesji na programowanie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Daliście mi do myślenia Panowie za co dziękuję. :lapka: Od kilku dni nie ruszam kawy, energoli a wróciłem do yerba mate. Nowy rok nowy ja. Przez cały grudzień chyba 3 browary. 

Boję się co będzie w lecie. 

Opublikowano
W dniu 15.12.2021 o 09:26, kanabis napisał:

Wujaszek a nie myslales o zmianie profesji na programowanie?

A da się programować rusztowania?

Opublikowano

Programować to nie wiem, ale projektować rusztowania i deskowania to jeszcze jak, jak najbardziej, tak.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał sie wymienić na krety to jestem chetny. Mam na zbyciu 160 z 180 kapsli jabłczana Trec. Nie dam rady połykać tych tablet, zbyt wąskie gardło :) wymieniłbym na proch może być mono.

Opublikowano

Co za problem capsa otworzyc i wsypac do wody?  W srodku jest proszek.

Opublikowano

Otwierałem, ale jabłczan się nie rozpuszcza tak jak mono, ba w ogóle nie opada na dno tylko unosi się na powierzchni. Poza tym smakuje mega kwaśno jakbym sto cytryn wpierdolił.

Opublikowano

A to nie wiedzialem, ja sypie i tak miarke do mordy i zapijam

Opublikowano

Chyba już tak próbowałem, ale prawie puściłem pawia przez ten kwas. Jedna kapsułka to 1.25g, na raz biore 4 i to troche prochu jest.

Opublikowano

Mam kapsy mono z olimpa, natomiast jabłczanu nigdy nie brałem przyznam szczerze, chyba że w stacku było coś 1/5 zawartości. 

Ja duże kapsy łykam w ten sposób, że mam coś przeżutego w gębie jakieś proste węgle i dorzucam wtedy do paszczy kapsy i leci. Sprawdzona metoda.

Opublikowano

Ktoś z szacownego grona korzysta może z tej substancji i czy może coś napisać? 

Będzie cięcie od marca i może się skłuć trochę? Słyszałem tylko, że działa, ale info o produkcie zastanawia.

Opublikowano

Ale jakiej substancji? Pfizer? Astra zeneca?

Opublikowano

To teraz już sterydiany kupuje się na legalu w sklepie online zamiast od ziomka w szatni?

Opublikowano

Tylko przez internet z wysyłką na paczkomat, tak samo narkotyki z darkneta

Opublikowano

Hormonu wzrostu się nie obawiam, ale tu jakieś elementy wyizolowali w laboratorium i żeby się nie okazało, że się własnoręcznie  zaszczepię na covida faktycznie i to nie jeden raz ;)

Opublikowano

Bierz śmiało, co złego może się wydarzyć przy braniu jakiegoś nieprzebadanego gówna z gównianej stronki :)

Opublikowano

Trochę zastanawiające, dlaczego ktoś nie chce się szczepić na covid, a takie coś sobie wstrzyknie i to kilka razy.

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Trochę zastanawiające, dlaczego ktoś nie chce się szczepić na covid, a takie coś sobie wstrzyknie i to kilka razy.

To w ogóle nie jest zastanawiające. Powiedziałbym nawet że rozwiązanie tej zagadki jest oczywiste

Opublikowano

Co może pójść nie tak.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lkarnityna dziala czy to sciema? Czytalem, ze brac godzine przed treningiem i nie mozna sie zajechac na wytrzymalosciowce.