HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 25 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2009 Biceps prostą sztangą robię ciężarem 35 kg, uwialbiam to, jak prosta sztanga dziala na moje ręce, natomiast nie podoba mi sie, jak dziala na moje nadgarstki, ktore bola jak jasna cholera Rób łamanym gryfem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2009 Kamaz jakbym mial sylwetke tą 'wychudzona' bylbym z siebei zadowolony calkiem ;] Mam inne priorytety hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 25 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2009 Banny, apetyt rosnie w miare jedzenia;) Szczupla sylwetka miala swoje plusy, aczkolwiek, teraz chce wygladac masywniej, ot, tak mi sie ubzduralo HOT D-O-double_G, nie mam takiego u siebie, ja cwicze w silowni ktora sie miesci w mojej piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2009 Te zdjęcia mnie zmotywowały do zaprzestania masówki:) Byłem ciekaw co z tego wyjdzie, ale zdecydowanie lepiej(dla mnie) wygląda szczupła sylwetka od smoka. Ino mieć podkeślone mięśnie i mało fatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 25 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2009 To zobaczymy jak on bedzie wygladal po wycince ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 26 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2009 Te zdjęcia mnie zmotywowały do zaprzestania masówki:) Byłem ciekaw co z tego wyjdzie, ale zdecydowanie lepiej(dla mnie) wygląda szczupła sylwetka od smoka. Ino mieć podkeślone mięśnie i mało fatu. Ino najlepiej ważyć 100kg i mieć mało fatu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) Każdy ma inne upodobania co nie:) Edytowane 26 listopada 2009 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) lekka redukcja wagi i mala rozbudowa klatki. dla porownania pod koniec sierpnia bylo tak: Edytowane 3 grudnia 2009 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 Klatka ładnie do przodu, jeszcze troche boczki zrzucisz, i bedzie mocno. Ile wazysz, i przy jakim wzroscie? :potter: Ja z update moge sie pochwalic, ze w bicepsie 38 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 lekka redukcja wagi i mala rozbudowa klatki. dla porownania pod koniec sierpnia bylo tak: Fore, niezła klata. Bruchal zrzucony, popracuj nad jego rzeźbą. Aha, i nie wpie.r.d.alaj hamburgerów przypadkiem Good job. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 No klata zajebiaszcza nie ma co. Robi brzuch i jest apollo Cytuj Odnośnik do komentarza
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 Na Twoim miejscu dorzucił bym po każdym treningu z 15-20 minut aerobów, bo widać że masz tendencje do łapania zbędnego tłuszczu (typowy endomorfik). Klatka faktycznie niezła, ciekawe jak reszta (plecy, nogi - ćwiczysz w ogóle? ;] ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) no dokladnie, troche aerobow by sie na pewno przydalo ale cholera jestem zza leniwy do tego aha , wzrost mam 186cm, waga ok. 90-92 kg. Edytowane 4 grudnia 2009 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 predyspozycje do pakowania to masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 Fore jakie ciężary podnosiłeś? I ile ci to zajeło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 Przy takim wzroście i masie, zrobiłbyś karierę w K1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 Potezne cyce masz, Forebode. Jak Czarnymurzyn normalnie ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 No dobra klatka jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 Ogolnie cwicze od czerwca-lipca tego roku.... Z ciezarami to bylo roznie, najpierw napierniczalem z coraz to wiekszymi bo jak wiadomo przy poczatkach sila idzie sporo w gore. Nabralem troche masy miesniowej i jakos w pazdzierniku przerzucilem sie na mniejsze ciezary, ale za to zaczalem bardzo dokladnie wykonywac cwiczenia + oczywiscie wieksza ilosc serii. Co ciekawe, wykonujac cwiczenia z mniejszym ciezarem ale za to dokladnie i powoli, po kazdym treningu czulem jak mi pulsuje kazdy trenowany miesien, co bylo dobrym znakiem. Nie biore zadnych protein jak na razie, nie za bardzo patrze na styl odzywiania sie... Chyba mam do tego predyspozycje jakies tam... Najwazniejszy jest chyba jednak fakt, ze wlozylem w to troche serca i potrafilem chodzic 5-6 dni w tygodniu na silownie. Teraz troszke rzadziej, ale staram sie nie przerwac cyklu treningowego na dluzej niz tydzien czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 5 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2009 Zalezy od tego co chcesz osiagnac. Jak chcesz byc zdrowy, spalic fat to sie katuj na rozne sposoby. Nie powinno za bardzo zaszkodzic w kazdym razie, choc mi sie Twoj "program" wogle nie podoba. Predyspozycje masz i owszem, tylko powoli zaczynaj sie zastanawiac nad tym co chcesz dalej z tym poczac. Na pewno zrzuc sadlo, ale to juz wiesz. Nie wiem co sadza eksperci. Najpierw bym chyba porobil aeroby pare miesiecy by zbic fat i poprawic kondycje, potem bym katowal na mase/rzezbe i tylko 3 - 4 razy w tygodniu. W kazdym razie ja powaznych treningow jakos nie mam zwyczaju zaczynac bez jakiegos miesiaca rozgrzewki, gdzie glownie katuje sie na aerobach i podrzucam sobie dla zabawy ciezary. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2009 Łazisz na siłownie 5-6 razy w tygodniu, a piszesz, że jesteś zbyt leniwy, żeby pobiegać 20 minut 3 razy w tygodniu? To po Ci ta klata skro sadło na brzuchu psuje efekt? Ale i tak niezłe wyniki jak na kogoś kto pewnie połowę mięśni sobie spalił z przetrenowania:) Ułóż diete Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2009 Bo dla niektórych bieganie we wszelakiej formie to mordenga a siłka to czysta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2009 No nie mów. To już chyba zależy od celu ćwiczeń nie? Jak ćwiczy dla siły to biegać nie musi, jak cwiczy, bo lubi to w (pipi)e ma pewnie wygląd, a jak cwiczy dla wyglądu to brak areobow mija się z celem. Proste. Na pewno by więcej zdziałał z dietą i planem ćwiczeń Pn,Śr,Pt. W dni nietreningowe areoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 10 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2009 2 celne uwagi gekona - odnosnie przetrenowania i tego co by dalo lepsze efekty. A co do aerobow to powiem, ze za(pipi)ista faza zaczyna sie robic wlasnie po pierwszych 8-10 minutach. Bo owszem, sam poczatek to mordega, a potem jak juz sie czlowiek rozgrzeje, krew zaczyna mocniej plynac, hormony sie wydzielaja, to jest to chyba lepsza masochistyczna przyjemnosc niz przy dzwiganiu ciezarow. Serio mowie. No i bosko wplywa to na wytrzymalosc. Ale nic tylko zyczyc powodzenia, bo moze byc z Ciebie niezly zawodnik, Forebode . Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 Swieze, z serii "(pipi) widac". Sorki, iphone robi balasiarskie foty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi