Jump to content

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 628.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Wszystkiego potrochu, ale systematycznie. Wiec i troche abs, bieganie, pompki, przysiady (wszystko co mozna robic w domu). Pilke troche kopie. Obecnie staram sie przejsc na bardziej restrykcyjna diete, jednak idzie to dosc mozolnie.

Albo jestem głupi, ale nie czaję twojego dżołka, hubi.

się machnąłem, bo myślałem, że na drugim zdjęciu robi pompki na poręczach (ciemne to wszystko)

W takim razie przeproś kolegę.

Edited by Tori

• 1 month later...

2rmtirn.jpg

bg4g2h.jpg

2ccv8eg.jpg

Slabo, pare miesiecy treningu w domu z drazkiem i bicem, od jakiegos czasu na silownie juz normalnie chodze. Sry za jakosc zdjec :FF

widze, ze mas zpodobnie jak ja duza glowa w stasunku do reszty ciala

ale jest ok, keep going :D

Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj.

porat2.png

Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu.

18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg :)

Jak na moje oko to efekty są widoczne. Ładniejszy brzuch i klatka. Ginekomastia? :f Chyba nie widzieliście mojego kumpla, ten to ma cycki większe od niejednej dziewczyny O_0 .

Ps. Kurczakov co Ty robisz że masz tak ładnie wyrzeźbiony brzuch? Ja też taki chcę :-o .

Edited by Kania

Kania :)

Wszystkiego potrochu, ale systematycznie. Wiec i troche abs, bieganie, pompki, przysiady (wszystko co mozna robic w domu). Pilke troche kopie. Obecnie staram sie przejsc na bardziej restrykcyjna diete, jednak idzie to dosc mozolnie.

Kania :)

Banny, kurde to nie dla mnie :( Przysiady, pompki... Przecież po paru leżała bym już plackiem. Zazdroszczę mu.

Edited by Kania

Bez ciężkiej pracy i wyrzeczeń nie ma efektów ;p

I tu by się wszystko zgadzało ;-)

Kania pomoge Ci:>

Hyhy, chyba poćwiczyć mięsień piwny :f

Kania, nie spamuj, że jesteś brzydka bo przestaną Ci się podlizywać

Edited by stabik

• 4 weeks later...

Zostawcie w spokoju dziewczyna Hanza

Daje swieze. Od wakacji stracilem kilka kilogramow ze wzgledu na prace i sraki, ktore mnie mecza, a nie chce mi sie isc do lekarza (teraz sie juz boje;). Odzywek zadnych (sraki...). Brzuch nie cwiczony od miesiecy, na klatke nie robie prawie wcale wyciskan od roku.

img0117.th.jpg

img0141.th.jpg

img0148.th.jpg

Jak się nie napinasz to fajnie to wygląda. Respekt madafaka.

Daje swieze. Od wakacji stracilem kilka kilogramow ze wzgledu na prace i sraki, ktore mnie mecza, a nie chce mi sie isc do lekarza (teraz sie juz boje;). Odzywek zadnych (sraki...). Brzuch nie cwiczony od miesiecy, na klatke nie robie prawie wcale wyciskan od roku.

img0117.th.jpg

img0141.th.jpg

img0148.th.jpg

I w ten oto sposób nasz kochany forumowy jaczes przeszedł transformacje z długowłosego hipisa na osiedlowego koksa mogę się założyć ze już pewnie stoi na biletach w jakiejś mordowni a jak skończy się mu (pipi)zka i jeszcze troszeczkę podrośnie to dostanie promocje na pełnoprawną bramkę

Gratulacje

nasz mały zazdrośnik.

yaczes - bdb forma.