Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ty ciagle rosniesz, czy mi sie zdaje? :D

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

O kuzwa, ladnie, ladnie, mi jeszcze daleko do tego :)

Ile stazu?

Opublikowano

Pompka jest :D

Tu bez pompy ;)

Dzieki za komenty.

Co do kapturow to nie cwicze ich ;)

Ze 4 lata stazu. Z tym, ze niestety mecza mnie sraki od 2 lat (tak, w dalszym ciagu:) i nie moge zrec bialka ani gainerow:/ I w ogole ciezko mase zlapac jak sikasz dupa. Nie wiem od czego, badania mi wychodza wzorowe. Zostaje jeszcze wsadzic rure w odbyt niestety ;)

Macie swieze z imprezy ;)

Wybaczcie, bylem mocno porobiony ;)

goryl.th.jpg

goryl2.th.jpg

Opublikowano

No zdrowo wygladasz :)

Co do sraki, ja mam tak samo, moze nie az tak, ze sikam dupa, ale ogolie czesto i na rzadko ;/

Dzis wieczorem moze wstawie aktualne, bo male postepy od ostatniego razu mam :)

Opublikowano

55osqs.jpg

Nie wiem, czy to taka perspektywa, ale barki mi smiesznie wyszly, tak nieproporcjonalnie : D

Opublikowano

Mam identyczne lustro , musze aparat tylko skombinowac

Opublikowano

Na cyce troche wiecej bierz Kamaz. Klatka bedzie wyglada na szersza.

Opublikowano

to ja tez cos wrzuce ;p mialo byc po nowym roku no ale jak kazdy wrzuca to ja tez :)

ja1k.jpg

ja2a.jpg

80kg/183cm

wymiary: nieznane ;p

rekordy: nieustalone (cwicze na malych ciezarach)

Bez klucia w tylek itp.

Silownia domowa.

Opublikowano

O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty :) W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke?

Opublikowano

Lapy konkret!

Kamaz: coraz lepiej, tric napuchniety:)

Opublikowano

Kamaz, roz(pipi)aua mnie Twoja mine retarda w lustrze xD

Opublikowano

dzieki za dobre slowa ;p

_Kamaz_ - co do klaty moze to zasluga tego, ze robie na malych ciezarach ale dokladniej i wiecej na serie. Ostatnio tez, (dzieki Tori) kupilem sobie takie uchwyty do pompek i napieram ile sie da (wasko,szeroko,blisko ciala itp).

Co do plecow to nie sa za duze ;p ale to pewnie wina tego, ze moja silownia sklada sie z laweczki, 2 hantelek i 2 gryfow (prosty i lamany) brakuje natomiast drazka :( .

btw. na 9 stronie tego tematu mozecie zobaczyc od czego zaczynalem ;]

Opublikowano

Tori, ciezko jednoczesnie sie skupic na tym, zeby sie spiąc, robic zdjecie, i zeby sie jeszcze rece nie trzesly : D

Po 4 miesiacach ciaglych, szybkich przyrostow, troche mi zwolnilo to, nie wiem co robic, dorzucic biala do diety? Bo w sumie waze wiecej, wiec zgodnie z zasada 2-3g/kg masy ciala powinno sie dodac. Dupe mi urwie :rolleyes:

Opublikowano

O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty :) W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke?

Kaptury zdecydowanie, racja. No i rozpietki robcie, chlopaki. Musicie rozciagnac te cyce i powiekszyc je. Waszym idolem niech bedzie Forebode ;]. U Was to wyglada jakbyscie tylko cisneli ciezar do gory.

Opublikowano

Trudno tak doradzic, ale musisz troche z tymi cyckami pokombinowac ;]. Na pewno mocniej sie do nich przyloz.

Opublikowano
przodp.jpg
Opublikowano

Forebode - no jak wszyscy pisza, dobra klata, ogolnie to widac latwosc do nabierania masy, grubasek, ale widac, ze sie przykladasz i dzieki treningom bedzie dobrze to wygladac.

Kamaz - najwazniejsze, ze jest progres, z klata ciezko bedzie cos zrobic jak na moje oko. no i moze na przyszlosc zdjecia z glowa poza obiektywem, bo mimo wszystko czlowiek zamiast skupiac sie na ocenie sylwetki leje z Twojej miny ; ).

bercik - lux, klata, łapa (dobry tric), bardzo ładnie.

yaczes - ; (. je,bana niesprawiedliwosc. juz tu nie zagladam ;/. ta (pipi)zka, ktora Cie meczy to kara za moja zazdrosc.

Opublikowano

Hehe dzieki. Niestety nie dokoncze cyklu treningowego, bo zlapalem (pipi)ane h1n1 czy ch.u.j wie co;/ Mialem 40 stopni goraczki, caly dzien nic nie jadlem tylko lezalem jak warzywo i generalnie wygladam jak wiotki siusiak. No nic, to specyfika tego sportu. Wezme sie za identyfikacje przyczyn sraki na powaznie i wtedy znowu uderze;p

Opublikowano

Dobra wrzucam, zanim wszystko spadnie:

plecyq.th.jpg

Opublikowano

bary konkret. czym bary trenujesz?

Opublikowano

Wyciskam sztangielki, szczegolnie polecam arnoldki (teraz robie w zasadzie tylko je). Oprocz tego unoszenia bokiem, a na tyl rozne balasy na wyciagu, ktorych nie czuje, ale sa szybkie do zrobienia;p Na bary robie serie ze zdejmowanym ciezarem, np: Arnoldki 30kg x2 x 10 pow., rzucam na ziemie, 22,5 x 2 x 10 pow., znowu zmiana i np 15 kg x 2 do wykonczenia.